Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 22, 11:34)
<p>Sveikos 4u.gif  kokias čia parodėles darot? hmm.gif </p><p>Šiandien esu pikta kaip keksas ant visų  ir nesvarbu kaltas ar ne  visi gavo profilaiktiškai  unsure.gif​ </p>

mes per tokį www.postcrosing.com keičiames atvirkais:), tiesa aš jau nebe biggrin.gif
Atsakyti

Vėl lyja.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 07 22, 12:07)
<p>Vėl lyja.</p>

pas mus net panašumo nera, saulute šviečia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 liepos 2019 - 11:22
QUOTE(pikkolo @ 2019 07 22, 12:07)
<p>Vėl lyja.</p>

Nu kaip fainai, pas mus ne unsure.gif
Atsakyti

Ai, anksti atsibudau,neišsimiegojau. Dar vakar nupirko ne tuos ledus kokių prašiau, užlipau ant kažkokio šudnieko skaudžiai  :huh2:​  tai visi atsiėmė velnių porcijas.... gal nelys net į akis šiandien

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 22, 13:02)
<p>Ai, anksti atsibudau,neišsimiegojau. Dar vakar nupirko ne tuos ledus kokių prašiau, užlipau ant kažkokio šudnieko skaudžiai  huh.gif​  tai visi atsiėmė velnių porcijas.... gal nelys net į akis šiandien</p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ir kokius gi ledus megsti?

Atsakyti

Norėjau su gervuogėm vafliniam indelį...

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 22, 13:02)
<p>Ai, anksti atsibudau,neišsimiegojau. Dar vakar nupirko ne tuos ledus kokių prašiau, užlipau ant kažkokio šudnieko skaudžiai  huh.gif​  tai visi atsiėmė velnių porcijas.... gal nelys net į akis šiandien</p>

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 22, 13:25)
<p>Norėjau su gervuogėm vafliniam indelį...</p>

Net negirdėjus tokiu man skaniausi tie norfos su n raide melsvoj pakuotėje bigsmile.gif
Atsakyti
Man baltoji varnele paprasti balti be nieko wub.gif
Atsakyti
man skaniausi vis balti o perku visada tik akcijinius. Pvz šiandien Nykštukas mūsų namuose skaniausias :0 nes iki 2 už vieno kainą smile.gif

išėjau laukan su džinsais, tai maniau galą gausiu koks dušniakas lauke verysad.gif buvau darbe, nei kiek nieko ten nepasiilgau smile.gif smile.gif
Atsakyti
Vėl ateina karščio banga unsure.gif ir šiandien tikrai dušna unsure.gif
Atsakyti