Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Užtat dabar pila kaip reikiant.

Kitą savaitę ilgai būsim vieni, vyras išvažiuoja į komandiruotę, o savaitgalį su baidarėm plauks. Mama dar sanatorijoje. Tai kažkaip nejauku net. Gal tėtė atvažiuos. Sakau gali likt ir nakvot, ką ten per karščius namie būt. Bus matyt.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Nu tikiu Pikkolo, kad nejauku ...
Nulijo rimtai, balos visur matyt visą naktį pylė smile.gif

Sveikos smile.gif

Pempe, o atvirukus rašyt dar irgi speji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 22, 08:14)
Nu tikiu Pikkolo, kad nejauku ...
Nulijo rimtai, balos visur matyt visą naktį pylė  smile.gif

Sveikos smile.gif

Pempe, o atvirukus rašyt dar irgi speji? smile.gif

Nerašiau beveik visą mėnesį, dabar džiaugiuosi vėl galinti. Šiandien, va, išvešiu į paštą aštuonis. Nes kaip pasiilgau gauti ax.gif . Be to, labai norėčiau gauti tokių labiau vasarinių temų- vynuogių, šieno, drugelių, avelių. O, jei nerašysiu, tikrai negausiu biggrin.gif . O parodėlėms daryti dar trūksta kiekio.
Atsakyti
Sveikos.
Pas mus naktį lijo lijo.. ☺
Pempe dėl nagų hahaha 😅😅😅 cirkininkė. Šiandie mano sūnus anksti su tėčiu išvarė į kitą miestą te su reikalais . ryte rengiuos vonioj - viena mano kojinė, kita sūnaus...taip keista paliko- antrų nėr 😅😅 skambinu sūnui sakau pažiūrėk ar tavo kojinės vienodos. Sako neeee 😆😆😆😆😆 viena juoda kita mėlyna 😅😅😅😅 ot būt praėjęs mieste 😅

Pikkolo nebent tau po tų vagysčių nejauku. Šiaip aš mėgstu pabūt viena.... nirs tai būna oi retai....
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 07 22, 09:04)
Nerašiau beveik visą mėnesį, dabar džiaugiuosi vėl galinti. Šiandien, va, išvešiu į paštą aštuonis. Nes kaip pasiilgau gauti ax.gif . Be to, labai norėčiau gauti tokių labiau vasarinių temų- vynuogių, šieno, drugelių, avelių. O, jei nerašysiu, tikrai negausiu biggrin.gif . O parodėlėms daryti dar trūksta kiekio.

aš ant sienos nmauose darausi mini parodeles biggrin.gif, pagal nuotaika ir metu laika, pvz prieš kaledas butinai ta tema pasikabiniu, bet aš ne vien iš ten ir senuju iš savo vaikytes prikabinu arba buvau vien padarius iki 70-ųjų atviruku tokiu jau stipriai retro biggrin.gif
Papildyta:
https://scontent.fvn...amp;oe=5DA92C22

ir pagaliau mano megstama balta spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 22, 09:04)
Sveikos.
Pas mus naktį lijo lijo..  ☺
Pempe dėl nagų hahaha 😅😅😅 cirkininkė. Šiandie mano sūnus anksti su  tėčiu išvarė į kitą miestą te su reikalais . ryte rengiuos  vonioj - viena mano kojinė, kita sūnaus...taip keista paliko- antrų nėr 😅😅 skambinu sūnui sakau pažiūrėk ar tavo kojinės vienodos.  Sako neeee 😆😆😆😆😆 viena juoda kita mėlyna 😅😅😅😅 ot būt praėjęs mieste 😅

Pikkolo nebent tau po tų vagysčių nejauku. Šiaip aš mėgstu pabūt viena.... nirs tai būna oi retai....

Taip ir nenusikirpau, ai, gal vakare biggrin.gif
Tavo sūnus ne blogesnis už mane biggrin.gif

Pikkolo, mes tave šnekinsim, būsi ne viena mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 22, 09:10)
aš ant sienos nmauose darausi mini parodeles biggrin.gif, pagal nuotaika ir metu laika, pvz prieš kaledas butinai ta tema pasikabiniu, bet aš ne vien iš ten ir senuju iš savo vaikytes prikabinu arba buvau vien padarius iki 70-ųjų atviruku tokiu jau stipriai retro biggrin.gif
Papildyta:
https://scontent.fvn...amp;oe=5DA92C22

ir pagaliau mano megstama balta spalva smile.gif

Aš į darbuką noriu parodėlės ax.gif

Oi, kokia gražuolė tavo hortenzija wub.gif . Man labiausiai patinka veislė, kur pradžioje žydėjmo šiek tiek rausva. Bet neturiu tokių smile.gif .
Atsakyti
tai bus šita
aš turiu bet ar mano išsigimė smile.gif ar aplamai ne ta nes ne rausta o nurunda

man gražu kai žiedai pradzioj žalsvi buna ir šiaip priežiūros minimaliai, ilgai žydi smile.gif

na manau pagal tavo kiekius tikrai parodėlė gautus ir ne viena, ypač platesne tematika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 22 liepos 2019 - 08:34
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 21, 21:14)
<p>Pikkolo pas tave lijo hmm.gif  blink.gif  tai mus aplenkė unsure.gif </p><p>Sun,iš šviežių bulvių darei? </p>

Taip
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 21, 21:50)
Sveikos. Lietų ir atvėsimą ryt žada. Šiandie va vakare tik debesys pikti eina eina...bus matyt kas te bus.
Ryte gaminau maistą. Tada buvau sode- prisiskyniau du kibirus agurkų😨😨😨😨 tada varėm į gimtadienį. Valgėm šašlų ir bendravom. tada grįžau su agurkais į namus. Pusė išdalinau daviau visiems kas tik ėmė 😅😅😅😅 kitą pusę sukoncervavau. ir vat jums sekmadienio nebėr.

Daratėja sveikinu. Kad čia būt geriau ☺

Mergos kur mūsų LI dingo... tikiuosi nieko rimto... Li kur tu?????

Šiandien vėl uošviai sunervino. Nieko naujo bet va žmonės nu prisikalba ir viskas tų žodžių ne tokių.... nemoka jie jais teisingai naudotis..ir tikriausiai nebeišmoks...

Li prie jūros man rodos
Papildyta:
Sveikos
Atsakyti

Sveikos :4u:  kokias čia parodėles darot? :hmm: 

Šiandien esu pikta kaip keksas ant visų  ir nesvarbu kaltas ar ne  visi gavo profilaiktiškai  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 22, 11:34)
<p>Sveikos 4u.gif  kokias čia parodėles darot? hmm.gif </p><p>Šiandien esu pikta kaip keksas ant visų  ir nesvarbu kaltas ar ne  visi gavo profilaiktiškai  unsure.gif​ </p>

Nu ir kodėl čia taip?
Aš laukiu kol mažoji eis pietų miegot, važiuosiu iki vaistinės ir parduotuvės.
Atsakyti

Visą naktį lijo, žaibavo ir griaudėjo. Ilgai neužmigau, bet vat vaikis miegojo ypač gerai. O prilijo tai oho kiek, griovys net visas pilnas, dar šią vasarą nėra taip buvę.

Man nejauku vienai su vaikais likt.

Atsakyti