Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Daratėja, liuks. Lauksim atsiliepimų kaip sekasi.

Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2019 07 21, 13:58)
<p>Labas mergaitės smile.gif</p><p>Su gerom naujienom aš smile.gif</p><p>Turiu darbą!  bigsmile.gif </p><p>Nuo rytojaus jau stosiu į pamainą smile.gif</p><p>Grafikas geras.</p><p>Virtuvė moderni,skani ir įdomi smile.gif</p><p>Kolektyvas dar nelabai susipažinusi.</p><p>Bet esu laiminga  wub.gif​ </p>

Sveikinu!
Atsakyti

Daratėja liuks :ploja2:  sveikinu :clap:​ 

Atsakyti

Daratėja, kaip faina! :)

aš buvau kaime savaitgalį. Dabar turiu labai per daug visokių daržo gėrybių kurias nežinau, kur naudosiu :D

Atsakyti

Na ar kas jau sulaukėt lietaus? Pas mus labai apsiniaukė.

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 21, 11:39)
<p>Labas rytas. Sekmadieniaujat ar bažnyčioj hmm.gif​ </p>

Bažnyčioj bažnyčioj biggrin.gif . Taip gražiai giedojo konkursų laureatė wub.gif . O po to jau sekmadieniavom ant ne savo kiemo su dešrom ir šašlykais biggrin.gif vacation1.gif

QUOTE(Sunflowers @ 2019 07 21, 13:48)
Cepelinus gaminu  tongue.gif
Sveikos. Vakar iš sodo nektarinų parsivežiau maksiminį maišą  wub.gif

Kaip skanu wub.gif Abeji smile.gif

QUOTE(-Darateja- @ 2019 07 21, 13:58)
<p>Labas mergaitės smile.gif</p><p>Su gerom naujienom aš smile.gif</p><p>Turiu darbą!  bigsmile.gif </p><p>Nuo rytojaus jau stosiu į pamainą smile.gif</p><p>Grafikas geras.</p><p>Virtuvė moderni,skani ir įdomi smile.gif</p><p>Kolektyvas dar nelabai susipažinusi.</p><p>Bet esu laiminga  wub.gif​ </p>

Na, kaip fain thumbup.gif . Geros kloties 4u.gif Papasakok paskui kada turėdama laiko.

Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2019 07 21, 18:06)
<p>Daratėja, kaip faina! smile.gif</p><p></p><p>aš buvau kaime savaitgalį. Dabar turiu labai per daug visokių daržo gėrybių kurias nežinau, kur naudosiu biggrin.gif</p>

Pasidalink su kaimynais biggrin.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 07 21, 18:06)
<p>Na ar kas jau sulaukėt lietaus? Pas mus labai apsiniaukė.</p>

Namie radom nulyta, o kur buvom tik perkūnas pagąsdino. Dabar saulė šviečia. Ale gal dar naktį lis hmm.gif
Atsakyti
Pas mus jokio lietaus ax.gif
Ryt jau pirmadienis. Kur tas savaitgalis? unsure.gif
Atsakyti

Nulijo, bet neilgai.

Atsakyti

Pikkolo pas tave lijo :hmm:  :blink:  tai mus aplenkė :unsure: 

Sun,iš šviežių bulvių darei? 

Atsakyti
Sveikos. Lietų ir atvėsimą ryt žada. Šiandie va vakare tik debesys pikti eina eina...bus matyt kas te bus.
Ryte gaminau maistą. Tada buvau sode- prisiskyniau du kibirus agurkų😨😨😨😨 tada varėm į gimtadienį. Valgėm šašlų ir bendravom. tada grįžau su agurkais į namus. Pusė išdalinau daviau visiems kas tik ėmė 😅😅😅😅 kitą pusę sukoncervavau. ir vat jums sekmadienio nebėr.

Daratėja sveikinu. Kad čia būt geriau ☺

Mergos kur mūsų LI dingo... tikiuosi nieko rimto... Li kur tu?????

Šiandien vėl uošviai sunervino. Nieko naujo bet va žmonės nu prisikalba ir viskas tų žodžių ne tokių.... nemoka jie jais teisingai naudotis..ir tikriausiai nebeišmoks...

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 07 21, 18:06)
<p>Na ar kas jau sulaukėt lietaus? Pas mus labai apsiniaukė.</p>

Lyja gražiai, gausiai, be vėjo tiesiog idealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 21, 21:50)
Sveikos. Lietų ir atvėsimą ryt žada. Šiandie va vakare tik debesys pikti eina eina...bus matyt kas te bus.
Ryte gaminau maistą. Tada buvau sode- prisiskyniau du kibirus agurkų😨😨😨😨 tada varėm į gimtadienį. Valgėm šašlų ir bendravom. tada grįžau su agurkais į namus. Pusė išdalinau daviau visiems kas tik ėmė 😅😅😅😅 kitą pusę sukoncervavau. ir vat jums sekmadienio nebėr.

Daratėja sveikinu. Kad čia būt geriau ☺

Mergos kur mūsų LI dingo... tikiuosi nieko rimto... Li kur tu?????

Šiandien vėl uošviai sunervino. Nieko naujo bet va žmonės nu prisikalba ir viskas tų žodžių ne tokių.... nemoka jie jais teisingai naudotis..ir tikriausiai nebeišmoks...

Dingo? Na ne, kai skaičiau kalbas vos ne už dvi savaites, tai šnekėjo Li. Tik jau tikrai nepasakysiu, kada smile.gif
Turbūt savaitgaliui išvažiavo ax.gif

Vienos rankos nagus nusikarpiau jau užvakar, o antra tebėr blink.gif . Kaži, aš neatrodau labai durnai biggrin.gif ? Tingiu kirpti biggrin.gif . Žiauriai. Neapkenčiu tų dildymų.
Atsakyti