Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Nebuvo jokios krušos, tik lietus.

Atsakyti

Daratėja kiek tavo vyriausiam metų ?.mūsų lyg panašus amžius atrodo ....

Vyresnėliui bus 15.

Viduriniam neužilgo 10.

O mažąjai 9 bus :)

Bet pakolkas tfu tfu tfu viskas gerai-susitvarkau :laugh:

Atsakyti
Eikit pas mano vyresnėlę ištisinė krizė-paauglystė, be sustojimo. Kitą mėnesį 5 metai tik 🤦‍♀️
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 16, 17:52)
<p>Nu va iškrušo tris minutes ir vėl saulė biggrin.gif​ </p>

Nusiskaite smagiai biggrin.gif

Pas mus irgi buvę nulijo iš pradžių greitai poto lėčiau
Atsakyti

Prasuko pro tave pikkolo  nuo kitos pusės atėjo  :P 

Palaukit kol bus 14 ypač mergaitė,mano pablūdo kai sirgt pradėjo :oh:  nu dievaž nebudavo jokių krizių- pi...ių....

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 16, 21:17)
<p>Prasuko pro tave pikkolo  nuo kitos pusės atėjo  tongue.gif </p><p>Palaukit kol bus 14 ypač mergaitė,mano pablūdo kai sirgt pradėjo doh.gif  nu dievaž nebudavo jokių krizių- pi...ių....</p>

Man kuo toliau tuo baisiau. Kad ir dabar susisneket ar susitart graziuoju neimanoma. Ir dar dvi merginas auginu 🤦‍♀️

Sveikos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 17 liepos 2019 - 09:57
Labos. Kodėl tema antram psl ??? Kodel tokia betvarkė. Kur visos ???

Pempė tai gal te pasiliko pas italus ar kur te buvo? Ni sluchu ni duchu..
Li pipiec tu kur ???? Ką taip veiki labai.? Kuku
Cartman ir tau labas prapuolene. Atostogauji gal.???? Ko vyriokas gal jau dirba ???

Man su dukra nebuvo jokių problemų toje paauglystėje. Nei ankstyvojoje nei tikrojoje. . O va pacanas toks maištautojas. Labai jautrus ir įžeidus. jau žodis ne tas ir įsižeidžia demonstratyviai.

Ką nuveikėt. Aš valgį pagaminau, svečiuose buvau, mieste pardes praėjau.
Dabar ilsiuosi.
Vyras kokį 10 grybų parvežė. Reikia eit nuvalyt. Sriubos privirsiu. Apsitvarkyt.

Dar labai apsidžiaugiau pasirodo dar dvi savaites be šios atostogų turiu . Maniau kad kita paskutinė ale pasirodo dar dvi yra 😅 Na apsidžiaugiau....😆😆😅
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 17 liepos 2019 - 15:19
Teisingai Vrine kelk vėjus, niekas nerašo, net užeiti į temą neįdomus...

Skaitėt Delfi vidury baltos dienos moteriškė išmetė lavoną... Su galva negerai matyt vargšelei ax.gif
Atsakyti

Kaip kur dingę TYNGINIAUJA :B  bent jau aš 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 17, 16:40)
<p>Kaip kur dingę TYNGINIAUJA cool.gif  bent jau aš </p>

Tu šaunuolė. Frontą laikai. Gal ir gerai va kad sergi - bent tema nemiršta 😅😅😅😅😅 juokaaaaujuuuu 😅😅
O tai aš matote iš atostogų ateinu pas jumi o jūs gi neatostogaujat....tai kur sulindę...

Blin pavargau. Būna ir taip ☺
Atsakyti

Šiandien miegas ima tai porą kart nusnūdau po gerą pusvalandį :B  išsikepiau pyragą,pririjau ledų ir vėl pamiegot  :D  blyn jauč nutuksiu ksip motininė kiaulė :huh2:​ 

Atsakyti

Neturiu ką pasakot 🤷‍♀️ nykios dienos pas mane.

Atsakyti