Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Kepėm,valgėm,šventėm.... fu .... 

Labas piktas pirmadienis

Atsakyti

Pirmą kartą per 2 metus ir 7 mėn išmiegojau visą naktį net neprabudus  :D​ 

Atsakyti

Buvau pas kardiologę atsakymų. Tai viskas normos ribose, jokių nukrypimų. Taigi stresas, emocijos, gal savigrauža. Gyvensim toliau. Bent ramiau, kad su širdute viskas gerai.

V-Rine, tai įpratai tingėt? 

Atsakyti

Tavo darbas tau stresą kėlė.

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 15, 09:04)
<p>Kepėm,valgėm,šventėm.... fu .... </p><p>Labas piktas pirmadienis</p>

Nu ir kas ci fu bigsmile.gif

Sveikos nuo vakar pietus beveik parą prie klozeto meldžiausi klupomis... Arba obuoliai iš sodo ne plauti ar pomidorai nes įtartinai kietos odelės buvo unsure.gif dabar bandysiu prasivedinti darbe biggrin.gif nu esmej seniai taip jau buvo
Atsakyti

O jei ir ne kažką sekmadienis :unsure:​  

Atsakyti
Labos,

QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 15, 09:04)
<p>Kepėm,valgėm,šventėm.... fu .... </p><p>Labas piktas pirmadienis</p>

ką šventėt, kas per proga- gal gipso nuėmimo... smile.gif šokiai buvo... smile.gif ir kodėl fui (primenu pas mane klaustukas neveikia smile.gif ).

Lyžuka vajej verysad.gif o pomidorai jau ar savi.

Pikkolo ar įpratau tingėt nežinau, pvz šiandien galvoju 17 val tik pakeldavau darbe užpakalį nuo kėdės, o dabar t 17 val tik va pirmą kartą atsisėdau...

Lyžuka - dabar apie ūkį smile.gif pas jus yra dar tas paukštynas (klaustukas). Esmėj pas mus po kaimus vežiojo tavo miesto paukštyno viščiukus pardavinėjo čia pavasarį. Visi prisipirko ir visiems masiškai jie dvesia. pas jus tokių atgarsių kokių nėra- kaži kame bėdos. mano uošviai iš kito paukštyno nusipirko- puikiai, o iš jūsų jau ir 1,5 kg paauginti net dvesia. ir ištisai ant vaistų reikia laikyt. Vž kokį ti broką darot- pas jus nėra kaip tame mieste kokių atgarsių ar kalbų. Suprasčiau kad pas vieną šeimininkę, o dabar visiems jau dabar po 2/3 pirktų išdvėsė. keikia jūsų tą paukštyną žmonės kad turėtų stogas kilnotis.... verysad.gif
Atsakyti

Lyžuka - dabar apie ūkį

Sveikos , siaip tik tyliai skaitineju , bet dabar sudomino apie koki uki kalba? :ax:

Dabar uosviams nukrito 20 paukscioku , ir va tokie apie 1,5 kg :unsure:  . Veterinarai sako, kad visgi nuo lesalo, kuri pirko is ten pat , kur ir visciukus . Vat idomu ar ne is to pacio

Atsakyti
Paukštynų pas mus ant kiekvieno kampo biggrin.gif , yra du grandai kuriems ir tie mažiukai priklauso, seniau vis pirkdavo tokį dovainonių paukštyna, jie labai mėgėjai turguose prekiauti, o šiaip patys Paukštynai nevežioja jokių viščiukų, čia jau perpirkinetojai po jų vardu biznį darosi

Keista kad ne maži gaišo...nes kalbėdavo kad but pigesnė savikaina tai pirkdavo neskiepytus ir tada tokie labai imlus ligoms, o gal jau taip sakant su kiaušiniu kokia zarazos paėjo, atgarsių negirdėjau bet kad ir nelabai turiu pažįstamų kas juos laikytų, tingi turbūt žmonės 😀, o jei neturi savo pašarų tai koks skirtumas kurtuom kombikormu šertas...pas mus labiau populiari lenkiška vištiena blauzdeles po 1,70 eur...pvz
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 15 liepos 2019 - 17:15

Labos,

ką šventėt, kas per proga- gal gipso nuėmimo... smile.gifšokiai buvo... smile.gifir kodėl fui (primenu pas mane klaustukas neveikia smile.gif

Tai aš pakomentavau kad tai viena šventė,kita šašlykus kepė mačiau,dar  kitos valgė.... o aš tik gulėjau :huh2:  man šventė geriausiu atveju bus tik 23 d. ir vyrui šventė bus :D​ 

Atsakyti
Sakė iš Kaišiadorių paukštyno tipo. Ir lesalų iš jų pirko pirko mažus, po poros savaičių pradėjo krist. Tada su antibais su pipetėm mama žaidė žaidė lyg nustojo. Dabar jau paaugę ir vėll krenta. vėl vaistus girdo. Brolienė pjauna - ji kitam kaimė bet pardavėjas tas pats, nedideli bet jau šaltienai tiks, nes gaila - iš po nakties vis kokį negyvelį randa. o aplamai visiiems sakau 2/3 išdvėsė. Dar taip nėra buvę. Dar - mamos išsiperinti nedvesia, pirkti dvesia - pašaras juk tas pats....v.ž. su kažkokia kvaraba jie, ar apsigimimais....😈

Lyžuka tave kaip atstovę - į vietinį temos teismą 😅😅😅😅😅 grąžink mums viščiukus, ką valgysim ?????

Aš ne tokia - aaaaaa☺ supratau. O tu ką numezgei, ką paskaitei, kokį serialą pažiūrėjai ???? O tau tas antras darbelis laukia tavęs ar nuplaukė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 15 liepos 2019 - 17:30

Mergiotei megztinį numezgiau,du serialus sužiūrėjau "Naujasis Amsterdamas" ir rusų "Katina liubov" iiilgas buvo ir knygas dvi"Aš prieš tave" ir "Aš po tavęs"  :) 

Nuplaukė  :(​ 

Atsakyti