Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

grange, kaip baisu  :unsure: o kažkuo sirgo ar taip visiškai "iš niekur"? 

Atsakyti

Užuojauta grange  :unsure:  :(​ 

Atsakyti
Grange užjaučiu....
aš ir mano vyras praeitą vasarą netekome artimųjų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 07 13, 19:12)
Grange užjaučiu....
aš ir mano vyras praeitą vasarą netekome artimųjų  unsure.gif

Dukros drauge penktadienį mirė 26 metu sako komplikacija nuo gripo širdis neatsilaikė unsure.gif buvom laidotuvėse...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 13, 21:22)
Dukros drauge penktadienį mirė 26 metu sako komplikacija nuo gripo širdis neatsilaikė  unsure.gif buvom laidotuvėse...

Kaip baisu.....
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 07 13, 21:31)
Kaip baisu.....

Ne tas žodis... O jos mamai kaip
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2019 07 13, 15:52)
<p>grange, kaip baisu  unsure.gif o kažkuo sirgo ar taip visiškai "iš niekur"? </p>

nu kaip, ji buvo pries kelis men, gal pora ligoninej nes kojos tint pradejo, inkstu nepakankamumas buvo, bet daugiau su procedurom ar taip pagerejo tiek is tyrimu taip atrode, tiek is jos pacios. per velykas mes ir buvom ten tai neatrode kad yra blogai, siek tiek tino kojos dar ir tiek. o dabar nakti staiga paliko blogai, detailiu nezinau daugiau dar, kai nuvaziuosiu..

QUOTE(Sunflowers @ 2019 07 13, 18:12)
Grange užjaučiu....
aš ir mano vyras praeitą vasarą netekome artimųjų  unsure.gif

aciu,
aha pamenu kad jum praeiti metai ziaurus buvo ..

QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 13, 20:22)
Dukros drauge penktadienį mirė 26 metu sako komplikacija nuo gripo širdis neatsilaikė  unsure.gif buvom laidotuvėse...

zodziais neapsakoma kaip baisu..

Atsakyti
Šiandien nuo 6 ryto gyvos blink.gif biggrin.gif
Kaip nerealiai greit laikas eina, Rūta užvakar jau žengė pirmuosius žingsnius wub.gif bigsmile.gif
Sveikos
Atsakyti

Labas.Jei žemas  aks tai inkstams pavojus... nepakankamumas gali išsivystį per parą.

Sun sveikinu ir linkiu greitų pėdučių  :4u:

erfe4rdgmx-1200x800.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as ne tokia: 14 liepos 2019 - 13:18
Mano mamai dabar jau kuris laikas žemas kraujo spaudimas, pvz pirmo net nepakelia iki 100 unsure.gif bet čia gal chemija taip veikia unsure.gif baisu...... ištisinė įtampa unsure.gif
Atsakyti

Kažkaip jūs čia liūdnai.

Mes šiandien dar Juodkrantėj buvom, su draugais susitikom, perėjom raganų kalną ir nusprendėm pavalgyt. Tai laukėm patiekalų virš 1 val, nors žmonių nebuvo daug. Bet kad viena padavėja ir viena virėja, tai ką jos ten dviese gali spėt. Na bet vaikai bent pažaidė kartu, mes paplepėjom. Ir ilgai kelto laukėm. Grįžę dar į pardę nuvažiavom. Va taip ir baigėsi mūsų diena. 

Ryt vienas į darželį, kitas į dienos stovyklą, kas į darbą, kas pas gydytoją. Ir dar namus reiks apsitvarkyt.

Atsakyti
Sveikos gyvos.
Grange ojej kokia nelaimė.
Mums irgi davė žinią kad mb giminaitis baltarusijoj kaip mes vadibam " naftos magnatas" - nes turėjo tinklą degalinių kažkaip netikėtai mirė. Tipo nelaimingas atsitikimas kažkoks o daugiau nk nežinom.. na ten žmogus kur dėl savo finansinės padėties galėjo daug...ir va apie 50 m taip staiga ir netikėtai paliko viską....mirtis nesirenka.

Aš vakar buvau savo gimtam kaime " vasaros šventėj".. važiuoju kasmet ten. Dabar dar kolkas kompaniją sūnus palaiko. Dar jam įdomu...mb neįdomu, dukrai irgi. O man nors ir tikrai nu kaimo lygio šventė bet gera ten nuvažiuot visada. Nes tik ten sutinku daug pažįstamų iš vaikystės, pamatau ir pabendrauju. Man faina. O ir mama be kompanijos neina o su manim visada. O man faina kartu nueit....koncertavo visi trys Kazlauskai.☺☺ bet visai neblogai....
Šiandien nuo pietų pas draugus šventėm sode seknadienį- šiaip kepėm šašlus ir tt. Iki pat 21 val ☺ tai atsibendravon....ir kaip gerai kad man ryt išeiginė ☺ va ir įpratau tingėti...kaip reiks atprast kaži. Ojej...☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 liepos 2019 - 21:53