Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Tai kad jau liekam namie, tai vėl barborą užsakiau. Tik gaila, kad šį kartą mažokas pas juos pasirinkimas buvo. Na bet ką dabar.

Atsakyti
Pikkolo, nu ligos jūsų nenori aplenkti verysad.gif

sVEIKOS ..aš už Šimonytę, nes nauseda nepatinka, o visi kiti aplamai šansu neturejo, na dar nebent dar Skvernelis minimaliai, keista su tais referendumais unsure.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos pirmadienį smile.gif

na tai ką, nubalsavom? smile.gif nu aš tai tos moteriškės kandidatės bijau smile.gif ji man dar už dabartinę tokia daugeliu aspektų "-esnė"... smile.gif

Pikkolo laikykis, taip jau yra sako su tais laringitais- jei jau yra tai su juo ir vargsti, gerai kad poto kokių astmų neatsiranda...

Sunfl parašyk plačiau, kaip visas tas tavo lengvėjimo procesas vyksta, ko atsisakei kategoriškai pvz.

Li, kaip tavo savaitgalis? ką nuveikėt?

Atsakyti

Labas,sveikatos baliončikas ligoniukui :4u: 

koks gaivus rytas net kaifas....

Atsakyti
Pas mus ir saulutė išlindo, tik šaltoka vis tik
Atsakyti

Jau ne pirmą kartą jam laringitas. Po slogos jam taip būna, nors ne visada, kartais tiesiog lengvai pakosti ir praeina. Ir temperatūra neaukšta, 37,6. Tai bent nėra piktas labai. Taigi sirupas ir inhaliacijos, toks tas ir gydymas.

Atsakyti
Pas mus tai isai šiaipsau. Ėjo lyg debesys, bet aišku nuėjo pas kažką.... dabar vėjas ir apniūkę ir visai nešilta. O aš su 3/4 rankovėmis verysad.gif

Pikkolo gydykitės, bet va kaip gera- nebėr nervų kai vaikas serga o tau darbas- ir ką dabar daryyyt... smile.gif ar ne? aš tai labai pamenu tą jausmą- kai didesnė bėda kad ne vaikas suserga atrodo, o kuriam imti nedarbingumą...smile.gif
Atsakyti
aha kaip netiketai pasirode taip netiketai ta saulute ir dingo...niūru

dabar aplamai kažkokia manija3/4 rankoviu tiek sukneles, tiek švarkai netgi paltai su tokiomis daugumoje unsure.gif

turiu pažistama siuvykloje siuva visokioms asoms ir pan. tai sake žiauriai visur taupoma medžiagos, rankoves palyginus keli metai atgal stipriai susiaurejo biggrin.gif...gavo užsakyma kiek tai vnt rubu pasiut, audinius, galvojo neimanoma, kai atsiunte brežinius tai dar ir atliko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 gegužės 2019 - 10:04
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 10, 19:11)
Li kaip keksai ? Mums liko ?

Sveikos, neliko, nesigavo. matyt per daug varškės pridėjau, labai prie popieriukų lipo... matyt reikėjo formoj kept . su varške ir bananais turėjo būt.

QUOTE(pikkolo @ 2019 05 10, 20:45)
<p>Girdėjot - Šerėnas mirė....</p>

girdėjau... skaičiau dar taip šviežiai, kažkaip liūdna paliko.. unsure.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 12, 23:10)
-Aš irgi.

aš ne. nepakliuvo mano kandidatas į antrą turą. su jo sūnumi mokiausi vienoj klasėj. tai dėl to ir už jį . rolleyes.gif
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 13, 09:56)
Li, kaip tavo savaitgalis? ką  nuveikėt?

gerai. šeštadienį pakeliavom, sekmadienį daugiau po namus, ir aišku balsuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li: 13 gegužės 2019 - 10:32
Li, traukiniu keliavote? pamenu kaip megai keliones jais smile.gif

Sakai klasioko tėvas ką nors mokyklai nuveiktų naudingo?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 13, 08:56)

na tai ką, nubalsavom? smile.gif nu aš tai tos moteriškės kandidatės bijau smile.gif ji man dar už dabartinę tokia daugeliu aspektų "-esnė"... smile.gif

Pikkolo laikykis, taip jau yra sako su tais laringitais- jei jau yra tai su juo ir vargsti, gerai kad poto kokių astmų neatsiranda...

Sunfl parašyk plačiau, kaip visas tas tavo lengvėjimo procesas vyksta, ko atsisakei kategoriškai pvz.

Li, kaip tavo savaitgalis? ką  nuveikėt?

Nieko neatsisakiau, valgau viską, tik skaičiuoju kalorijas.
Atsakyti

V-Rine, aišku kad ramiau kai nereik į darbą. Bet vis viena jokio malonumo būti namie su sergančiu vaiku. Gal neįsisirgs labai.

Atsakyti