Tai kad jau liekam namie, tai vėl barborą užsakiau. Tik gaila, kad šį kartą mažokas pas juos pasirinkimas buvo. Na bet ką dabar.
Pikkolo, nu ligos jūsų nenori aplenkti
sVEIKOS ..aš už Šimonytę, nes nauseda nepatinka, o visi kiti aplamai šansu neturejo, na dar nebent dar Skvernelis minimaliai, keista su tais referendumais
sVEIKOS ..aš už Šimonytę, nes nauseda nepatinka, o visi kiti aplamai šansu neturejo, na dar nebent dar Skvernelis minimaliai, keista su tais referendumais
Sveikos gyvos pirmadienį
na tai ką, nubalsavom? nu aš tai tos moteriškės kandidatės bijau ji man dar už dabartinę tokia daugeliu aspektų "-esnė"...
Pikkolo laikykis, taip jau yra sako su tais laringitais- jei jau yra tai su juo ir vargsti, gerai kad poto kokių astmų neatsiranda...
Sunfl parašyk plačiau, kaip visas tas tavo lengvėjimo procesas vyksta, ko atsisakei kategoriškai pvz.
Li, kaip tavo savaitgalis? ką nuveikėt?
na tai ką, nubalsavom? nu aš tai tos moteriškės kandidatės bijau ji man dar už dabartinę tokia daugeliu aspektų "-esnė"...
Pikkolo laikykis, taip jau yra sako su tais laringitais- jei jau yra tai su juo ir vargsti, gerai kad poto kokių astmų neatsiranda...
Sunfl parašyk plačiau, kaip visas tas tavo lengvėjimo procesas vyksta, ko atsisakei kategoriškai pvz.
Labas,sveikatos baliončikas ligoniukui
koks gaivus rytas net kaifas....
Pas mus ir saulutė išlindo, tik šaltoka vis tik
Jau ne pirmą kartą jam laringitas. Po slogos jam taip būna, nors ne visada, kartais tiesiog lengvai pakosti ir praeina. Ir temperatūra neaukšta, 37,6. Tai bent nėra piktas labai. Taigi sirupas ir inhaliacijos, toks tas ir gydymas.
Pas mus tai isai šiaipsau. Ėjo lyg debesys, bet aišku nuėjo pas kažką.... dabar vėjas ir apniūkę ir visai nešilta. O aš su 3/4 rankovėmis
Pikkolo gydykitės, bet va kaip gera- nebėr nervų kai vaikas serga o tau darbas- ir ką dabar daryyyt... ar ne? aš tai labai pamenu tą jausmą- kai didesnė bėda kad ne vaikas suserga atrodo, o kuriam imti nedarbingumą...
Pikkolo gydykitės, bet va kaip gera- nebėr nervų kai vaikas serga o tau darbas- ir ką dabar daryyyt... ar ne? aš tai labai pamenu tą jausmą- kai didesnė bėda kad ne vaikas suserga atrodo, o kuriam imti nedarbingumą...
aha kaip netiketai pasirode taip netiketai ta saulute ir dingo...niūru
dabar aplamai kažkokia manija3/4 rankoviu tiek sukneles, tiek švarkai netgi paltai su tokiomis daugumoje
turiu pažistama siuvykloje siuva visokioms asoms ir pan. tai sake žiauriai visur taupoma medžiagos, rankoves palyginus keli metai atgal stipriai susiaurejo ...gavo užsakyma kiek tai vnt rubu pasiut, audinius, galvojo neimanoma, kai atsiunte brežinius tai dar ir atliko
dabar aplamai kažkokia manija3/4 rankoviu tiek sukneles, tiek švarkai netgi paltai su tokiomis daugumoje
turiu pažistama siuvykloje siuva visokioms asoms ir pan. tai sake žiauriai visur taupoma medžiagos, rankoves palyginus keli metai atgal stipriai susiaurejo ...gavo užsakyma kiek tai vnt rubu pasiut, audinius, galvojo neimanoma, kai atsiunte brežinius tai dar ir atliko
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 10, 19:11)
Li kaip keksai ? Mums liko ?
Sveikos, neliko, nesigavo. matyt per daug varškės pridėjau, labai prie popieriukų lipo... matyt reikėjo formoj kept . su varške ir bananais turėjo būt.
QUOTE(pikkolo @ 2019 05 10, 20:45)
<p>Girdėjot - Šerėnas mirė....</p>
girdėjau... skaičiau dar taip šviežiai, kažkaip liūdna paliko..
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 12, 23:10)
aš ne. nepakliuvo mano kandidatas į antrą turą. su jo sūnumi mokiausi vienoj klasėj. tai dėl to ir už jį .
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 13, 09:56)
gerai. šeštadienį pakeliavom, sekmadienį daugiau po namus, ir aišku balsuot
Li, traukiniu keliavote? pamenu kaip megai keliones jais
Sakai klasioko tėvas ką nors mokyklai nuveiktų naudingo?
Sakai klasioko tėvas ką nors mokyklai nuveiktų naudingo?
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 13, 08:56)
Sveikos gyvos pirmadienį
Nieko neatsisakiau, valgau viską, tik skaičiuoju kalorijas.
V-Rine, aišku kad ramiau kai nereik į darbą. Bet vis viena jokio malonumo būti namie su sergančiu vaiku. Gal neįsisirgs labai.