Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Vrine man patinka tavo parašas biggrin.gif...nu bet kokia teisybė, o dar geriau tokių žmoniu aplamai nesutikti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 08, 14:38)
Vrine man patinka tavo parašas biggrin.gif...nu bet kokia teisybė, o dar geriau tokių žmoniu aplamai nesutikti tongue.gif

Galvoju- mano aplinkoje nedaug tokių žmonių. Tikriausiai jau atsirinkau su metais....bet yra su kuo na visiškai netrokštu noru bendraut ☺

Dėl tų vedėjų slidus reikalas man pvz net dukros išleistuvių visiškai nepatiko...nors prieš tai buvusi laida irgi jį samdė ir mamos alpo - na tipo kokio fainumo...nemačiau fainumo. Bajeriai lėkšti, žaidimai neįdomūs ištempti ir nepritaikyti tokiai masei - nes koks įdomumas 70 žmonių stebėt kaip ten 3 kokie 30,min kokias šaradas sprendžua. . Vž nežinau -gal mano norai padidinti...
Tai ką Lyžuka vistik dovanojai? Smagus balius buvo ?

Daratėja - o oras kokio gerumo buvo - ar pritaikytas šiaip poilsiui mieste ar tinkamas ir pležintis maudytis ir kt ko mes ir norim iš pajūrio ???

Aš ne tokia - ką veiki? Šonai neįskaudo dar ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 liepos 2019 - 16:08

Aš ne tokia - ką veiki? Šonai neįskaudo dar ???

IŠDIDŽIAI GULIU....

aišku paskaudo :huh2:  bandau judėti bet sunkoka su tokiu gipsu  :unsure:  perskaičiau tris  knygas, vieną profesinę. Baigiau mergai megztinį ir žiūriu serialą per kompą. Dar nerizikuoju laiptais iš antro aukšto sliuogt žemyn,nes baisiausia bus užšokuot...

Atsakyti

Daratėja - o oras kokio gerumo buvo - ar pritaikytas šiaip poilsiui mieste ar tinkamas ir pležintis maudytis ir kt ko mes ir norim iš pajūrio ???

Oi ne, pležintis tai niekaip :laugh:

Bet saulė švietė-pasivaikščioti kvietė :laugh:

Vėjuota labai buvo, bet ne šalta, su megztuku vaikščiojau visas dienas :)

O šnd visą dieną sąžiningai lyja be sustojimo.

Va nesenai aprimo, sakau Luknyte nueik iki parduotuvės. Tik išėjo vaiks, kai pradėjo lyti :laugh:

Ot motina...... :oh: :laugh:

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 08, 10:29)
<p>Labas rytas, nieko Sun pavydas cool.gif   savo ten turit kad dažnai važiuojat ar kas kartą nuomojatės?</p><p></p><p>Nu ir kaip balius? </p>

Važiuojame, savo neturim. O koks balius?
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 08, 14:12)
Bet rūgpjūtį jau tipiškas rudenėlis. . man nepatinka. Saulė ne ta, augalai rudenėjantys, sode ner kas veikt,  visutlr rudenu kvepia.  .. na šiemetinė liepa irgi topinė, neturiu ko apie ją  pasakyt gero ☺

Nu kad visad liepa lyja
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2019 07 06, 20:26)
gyvos...
buvom apsiprekint standartiskai, daugiau i parde, bliuska nugriebiau, ispardavimai, bet aisku radau be nuolaidos, jau kaip visada, bet kai nedaug tai emiau,nes patiko, vaikisku rubeliu reikejo tai paieskojom nes manasis greit skris i savo gimtine, tai reikia pradet ruostis is anksto.

ar giminaičiu yra mažiuku iš vyro puses? smile.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 07, 13:37)
Labos.
Pas mus ledais nudavė. Tipo normaliai liepos mėnesį??? 😕😕 aplamai na šitoks oras..na šiiitoks...visai negeras ir netinkamas atostogoms.. toks kad bet nežinai ką veikt, kaip atostogaut ir tt.
vžne atostogos o tiesiog depresija...

maciau fb prieklta tų ledukų, įdomiai čia kaip kokiam sibire, visi metai su sniegu gali būti, birželi dar kažkaip nestebina šalbos ir krušos, o rugpjutis jau ruduo verysad.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 08, 17:05)
Galvoju- mano aplinkoje nedaug tokių žmonių. Tikriausiai jau atsirinkau su metais....bet yra su kuo na visiškai netrokštu noru bendraut ☺

Tai ką Lyžuka vistik dovanojai? Smagus balius buvo ?
Daratėja - o oras kokio gerumo buvo  - ar pritaikytas šiaip poilsiui mieste ar tinkamas ir pležintis maudytis ir kt ko mes ir norim iš pajūrio ???
Aš ne tokia - ką veiki?  Šonai neįskaudo dar ???

aš irgi nuo tokiu atsiribojus, bet dar laikoa su pora šeimu vienas bendras dalykas, o antru vyro metiniumanau dar labiau atsiribosim smile.gif

tai tą ceki kur pietus Norviliškiu pilyje dviems smile.gif, sake pagrinde buvo ne pinigai o va tookie visokie pramogu čekiai, spa, pakui kelios poros susideje dovanojo vienos kelioniu agenturos ceki ten jau manau suma rimtesne ir dar dvi poros laikrodi rankini, tai tokia dovanu ivairove, maistas tai šiaip sau nes patys viska gamina sodyba didele, kaip taisykle keliuose namuose iš kart baliai vyksta matyt nespeja tai bile kaip ir kad tik pigiau butu, pvz buvo kažkokios salotos su šonine tai vien pekinas su ta šonine ir užpilas...nieko įvairesanio iš daržoviu neideta tongue.gif...gaiva irgi nors citrinos ipjaustytu, kažkoks dažytas vandenelis iš krano

ale tai bumbu matyt senatve, kad jau niekas netinka tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 liepos 2019 - 07:03
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 08, 11:20)
Streva netoli manes teka, bet apie jokias įgriuvas negirdejus, ir ka tikrai tas stogas matosi?

matosi. Va daugiau apie tą įgriuvą

QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 08, 18:05)
Daratėja - o oras kokio gerumo buvo  - ar pritaikytas šiaip poilsiui mieste ar tinkamas ir pležintis maudytis ir kt ko mes ir norim iš pajūrio ???

dabar jau galvoju, kad tik nelytų ištisai. o dar kai vėsu apsirengti galima. aišku nepasimaudysi, bet...

iš vėsos ir lietaus, geriau renkuosi vėsą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li: 09 liepos 2019 - 08:25
Labos.
Nan irgi sprandą paskaudi nuo neveikimo. Blin kažkoks košmaras tas oras. ..☺

Lyžuka tai aš kai vestuvėse buvau tai žinok maistas irgi apsaugok dieve nors tikrai žinau kad ten brangus maistas, bet 11 val vakaro faktiškai nebebuvo kas valgyt. ir neskanus. Turiu stalą prieš nusifotkinus tai pask įdėsiu į fb. Jau prieš reikia pamąstyti ką čia paimti, tai įsivaizduokit kas ant stalo po 5 val vakarojimo...
Na aišku ne pavalgyt einam. Ir neišgert. Šokių nebuvo. Net jaunavedžių valso. Tai galvoju kooo aš ten ėjau??? 😅 užmiršau jau. Aišk juokauju 😅😅😅
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 liepos 2019 - 08:29
Aš kai dabar namuose minimaliai gaminu tai galima sakyt, kad ir pavalgyt ėjau biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u:  aš tai kai buvo pilna braškių aišku nevalgiau,tik šaldžiau ir viriau  o dabar kai baigiasi tai noriu beproto  :oh:​ 

Atsakyti
ANT žinok aš irgi noriu braškių. Pas mus dar skelbia kad po 3 eu pardavinėja bet gal ai apseisim....mano šiemet beveik nebuvo. Pirmametės, silpnos....

Mano agurkai vos prasidėję bet lapai jau kažkokie parudavę. Gal kuo tręšti reikia ?, nežinot ? ☺

Buvau sode buvau mieste. Net šilta šiandien. ir lietus pirną kartą va lyja tik dabar. Nu neįtikėtina tiesiog. Bet svarbiausia šilta 😄😄😄😄 pagalvojau o kaip te pajūrys laikosi ???? Darateja laukiam raporto tavojo ☺

Gaminu šaltibarščius. Tiksliau va verda bulvės o aš geriu kavą. Šaltibarščiai pagaminti. Dar čičinskus tipo susuksiu. Atsivežuau truputį agurkų bus keli stiklainiai suvakuosiu. Gal dar vieną užuolaidą reikia atlenkt ..nu gal..... na ir vėl vakaras. Va taip ir įpranti dykaduoniauti....kaip sakoma tik pirmą savaitę sunkiau😅.

O jūs ką veikiat ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 liepos 2019 - 13:46

Mes pajūry šią savaitę. Tai vakar vakre labai stipriai lijo ir buvo labai stiprus vėjas. O šiandien nesuprasi kas per oras. Ryte lyg vėsoka buvo, bet išlindo saulė, tai išsirengėm, bet vėjas jei papučia, vėl šalta. Prie jūros neėjom, tik prie tilto buvom. Labai daug pravaikščiojom, pavalgėm. Nelijo. 

Atsakyti