Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 07, 13:37)
Labos.
Pas mus ledais nudavė. Tipo normaliai liepos mėnesį??? 😕😕 aplamai na šitoks oras..na šiiitoks...visai negeras ir netinkamas atostogoms.. toks kad bet nežinai ką veikt, kaip atostogaut ir tt.
vžne atostogos o tiesiog depresija...

Liepa jau daug metų tokia, kaip ši. Vyras visad liepa gauna atostogų ir amžiais lyja. Nors va prie jūros idealus oras, ryte tik palijo tongue.gif

Sveikos
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 07, 21:32)
Na šiaip liepa geriausias mėnuo visada yra ir net džiaugiausi kad nereikėjo kokį gegužę-birželį. Pernai buvau rugpjūtį. O šiaip kai turime suplanuoti iki 03-01 atostogas ir turime derintis tryse atostogas tai džiaugiamės kas gaunam lieoą ☺ ☺ juk negali vasarį žinot kokį mėnesį bus karšta ir panašiai. Dar turėsiu paskutinę rugpjūčio savaitę. Bet ten jau bus pasiruošimai mokykloms, dukros išgabenimai ir t.t. ☺

aisku... kitos taisykles.
na gal dar bus tu siltu dienu dar juk nesibaigia.
Atsakyti

Sun ir vėl prie jūros :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 07, 23:25)
<p>Sun ir vėl prie jūros hmm.gif​ </p>

Nu taip, o ką?

Sveikos
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 07 07, 22:34)
Liepa jau daug metų tokia, kaip ši. Vyras visad liepa gauna atostogų ir amžiais lyja. Nors va prie jūros idealus oras, ryte tik palijo  tongue.gif

Sveikos

Sveikos.
Na nesakyk - liepą geriau būna nei rugpjūtį. Rugpjūtį jau rudenėlis - ir vakarai vėsūs, ir gamta labai auškiai rudenėja. o kad liepą būtų visada tokia kaip šiemet - nu nesakykit. nepamenu tokios. Birželio va tokio irgi nėra buvę...
Sunfl kiek būsit pajūry ? Netikiu kad šilta gera ir be priekaištų ir tt 😄😄😄😄 kiek instagrame prideta vaizdų iš ten esančių tai nelabai vasariškai atrodo 😕😕😕

Li na ką tu nuveikei ? Ką visos kitos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 liepos 2019 - 08:36
Sveikos,

QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 05, 09:54)
aš esu kepus kelis kart šamą orkaiteje riebūs jie labai ir rūkyto valgius irgi neitin jau geriau tada upėtakis  mirksiukas.gif

aš upėtakį dažnai orkaitėj, folijoj kepu. dabar sakau kažką kitą reiks išbandyt

QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 08, 10:35)
Li na ką tu nuveikei ? Ką visos kitos?

nieko labai, po namus šis savaitgalis buvo. vakar graži diena buvo, tai į Strėvos įgriuvą buvom nuvažiavę pažiūrėt. ten pagal legendą įgriuvusi smuklė, tai tik stogo kraigo dalis matosi.
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2019 07 08, 09:44)
Sveikos,
aš upėtakį dažnai orkaitėj, folijoj kepu. dabar sakau kažką kitą reiks išbandyt
nieko labai, po namus šis savaitgalis buvo. vakar graži diena buvo, tai į Strėvos įgriuvą buvom nuvažiavę pažiūrėt. ten pagal legendą įgriuvusi smuklė, tai tik stogo kraigo dalis matosi.

Streva netoli manes teka, bet apie jokias įgriuvas negirdejus, ir ka tikrai tas stogas matosi?

Sveikos smile.gif

aš jau po baliu festivaliu , niekaip neisijungiu į darbus, neisivaizduojua kaip Pempe kasdien taip atlaiko bigsmile.gif

nežinau kada atsotogu išeisiu, nes viena bendradarbe ant biueltenio amžinai, kita tipo kelione nuspirkus būtinai turi išeit , kitos vyras iš norvegijos grįžta irgi rimta priežastis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 liepos 2019 - 09:21

Labas rytas, nieko Sun pavydas :B   savo ten turit kad dažnai važiuojat ar kas kartą nuomojatės?

Nu ir kaip balius? 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 08, 10:29)
<p>Labas rytas, nieko Sun pavydas cool.gif   savo ten turit kad dažnai važiuojat ar kas kartą nuomojatės?</p><p></p><p>Nu ir kaip balius? </p>

nu balius puikiai, tik vedejas kažkaip ne itin, čia jau antras kartas su juo tai gal delto, kad palyginti galiu, tai anam renginyje vis užimtumas buvo, o dabar kadangi 50-metis tai turbut galvojo kad jau 50-mečiai tai tik sedet ir plepet gali, žodziu neivertino galimybiu biggrin.gif, ir vis kažkur dingdavo vedejas, palikes publiką "pasikalbeti" su kaimynais biggrin.gif tai va tokios ilgokos pauzes ateme iš jo kelis balus smile.gif
Atsakyti

Rugpjūtis visada būdavo šiltas ir su pastoviais orais, dėl to mes įprastai rugpjūtį prie jūros važiuodavom. Na šįmet gavosi kad liepą. O liepą nepastovūs orai, visada.

Šiandien varom prie jūros. Namus paliekam saugot artimiesiems, bus kas liks nakvot.

Atsakyti
Bet rūgpjūtį jau tipiškas rudenėlis. . man nepatinka. Saulė ne ta, augalai rudenėjantys, sode ner kas veikt, visutlr rudenu kvepia. .. na šiemetinė liepa irgi topinė, neturiu ko apie ją pasakyt gero ☺
Atsakyti

Labas  mergaitės :)

Pajūrį visai normalus tas oras buvo, tik šnd visiška šikna :(

Pasiilgau šilumos :)

Kai yra rugpjūtis , nori nenori jau mintys į rudenį keliauja. Apie mokslo metus pradedi galvoti ir skaičiuoti dienas kiek liko iki rudens :rolleyes:

Atsakyti