Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(Lyžuka @ 2019 07 05, 08:54)
aš esu kepus kelis kart šamą orkaiteje riebūs jie labai ir rūkyto valgius irgi neitin jau geriau tada upėtakis  mirksiukas.gif

o beje savaitgali iš lydekos dariau kotletukus:)

Man šamas labai skanu ypač rukytas, dar plekšnė labai skani, o tada jau upetakis bigsmile.gif
Atsakyti

Labas mergaites :)

Pas mus pajuri, tai lietus tik naktimis. O diena saulute sviecia, aisku tiek ji tesildo, ir vejas baisulingas. Bet geriau negu lietus :)

Kas snd pas mus pietums-nzn, ne as gaminsiu :)

Ryt draugo mamos gimtadienis. Ir nzn ka  moteriai padovanoti :) Draugo atsakymas vienas-nieko nereikia. O pati as nzn gerai ka megsta, ka turi, ko reikia. Tai ciuju reiks koki ceki pirkti. Nors nelabai mane zavi tie cekiai :ax:

O man pati skaniausios zuvys yra silke ir skumbre :)

Atsakyti
Sveikos.
Ką ten veiksi tokiu oru ir dar be mašinos. Miegu ilgai. Kaip moksleivė 😅😅
Vieną kampą aptvarkau, kitą.... iki pardės ir atgal...du kartus šią savaitę darbe buvau. Ten pakėliau bylas, nupliurpėm ☺ kitą sav pasakiau kad tik kartą ateisiu. Kad neįprastų 😅 tv žiūriu 😅😅😅 reikia knygos, bet neturiu - kitą sav reiks nueiti iki biblės. Ką patartumėt pasiimt ? Ir va tep.
Mes si Li dabar abi laisvo oro direktorės ☺☺ tik aš terminuotai priimta į tas pareigas ☺

Daratėja kaip su darbu?? 😮 atostogos dar ?
Atsakyti

Daratėja kaip su darbu?? 😮 atostogos dar ?

Vis dar atostogauju :)

Atsakyti

Gyvos :hmm:  aaa švenčiat visos...

Pikkolo gal Raudondvario pily šventėj? beje kaip mama?

Atsakyti

Buvom nuėję. Ale kad vaikam neįdomu buvo  :D Nesidomi nei kardais, nei lankais, nei šautuvais. Tai nusipirkom po ledinuką, kavos, alaus  :laugh: ir grįžom.

Mama gerai. Pastebėjau, kad su atmintim jau ne kas jai, lyg anksčiau taip neužmiršdavo visko, na bet gal atsistatys kažkiek. Nuo antradienio važiuoja į sanatoriją Birštone.

Atsakyti

O tai pašventėt  :D 

Smagu kad mamai gerai,reikia laiko,vis tik ne sloga buvo...

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 06, 15:59)
<p>Gyvos hmm.gif  aaa švenčiat visos...</p><p>Pikkolo gal Raudondvario pily šventėj? beje kaip mama?</p>

gyvos...
buvom apsiprekint standartiskai, daugiau i parde, bliuska nugriebiau, ispardavimai, bet aisku radau be nuolaidos, jau kaip visada, bet kai nedaug tai emiau,nes patiko, vaikisku rubeliu reikejo tai paieskojom nes manasis greit skris i savo gimtine, tai reikia pradet ruostis is anksto.
kepu sparniukus, nieko kito nesugalvojau unsure.gif pomidoru salotos bus salia.
pirm antr pasiemiau iseigine, tai pailses smegenys, turiu dar daug dienu likusiu, nelabai rimtu atostogu nusimato tai sen bei ten pametysiu dienas rolleyes.gif
Atsakyti

:lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:​ 

Atsakyti

Labos.
Pas mus ledais nudavė. Tipo normaliai liepos mėnesį??? 😕😕 aplamai na šitoks oras..na šiiitoks...visai negeras ir netinkamas atostogoms.. toks kad bet nežinai ką veikt, kaip atostogaut ir tt.
vžne atostogos o tiesiog depresija...
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 07, 12:37)
Labos.
Pas mus ledais nudavė. Tipo normaliai liepos mėnesį??? 😕😕 aplamai na šitoks oras..na šiiitoks...visai negeras ir netinkamas atostogoms.. toks kad bet nežinai ką veikt, kaip atostogaut ir tt.
vžne atostogos o tiesiog depresija...

o kodel tu dabar emei? ar cia privaloma imti kada liepia pas jus?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2019 07 07, 21:37)
o kodel tu dabar emei? ar cia privaloma imti kada liepia pas jus?

Na šiaip liepa geriausias mėnuo visada yra ir net džiaugiausi kad nereikėjo kokį gegužę-birželį. Pernai buvau rugpjūtį. O šiaip kai turime suplanuoti iki 03-01 atostogas ir turime derintis tryse atostogas tai džiaugiamės kas gaunam lieoą ☺ ☺ juk negali vasarį žinot kokį mėnesį bus karšta ir panašiai. Dar turėsiu paskutinę rugpjūčio savaitę. Bet ten jau bus pasiruošimai mokykloms, dukros išgabenimai ir t.t. ☺
Atsakyti