Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Pas mus grikių košė, prie jos geltoni pomidorai. Kam netiko- tam keptos bulvės ir žalia morka pagraužti.
Užtat vakar buvo šamas , ryžiai ir agurkų salotos. Karališkai wub.gif

Vrine, užjaučiu dėl atostogų mirksiukas.gif 4u.gif . Aš irgi nuo ryt truputį atostogausiu, palinkėkit sėkmės, važiuojam pakeliauti. Truputį neramu ax.gif .
Atsakyti
Grange pas mus šalta žinok. net man šalta smile.gif

O dėl vestuvių, gal te viskas gerai, neskaitant visų tų smulkmenų. na gerai kai gali mokyti iš svetimų klaidų- pvz jei dukra kada kokia tekės galėsiu patart kaip šiukštu nedaryt smile.gif
Atsakyti
Aš irgi liūdžiu, vyrui atostogos ir ištisai lyja, šalta angel_sadangel.gif doh.gif cry.gif
Sveikos
Atsakyti
Vrine, nu tai taip, nera tragedija dar buna blogiau.
Jei dukra klausys, tai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Kaip nervuoja tas lietus aggressive.gif
Jetus kaip buvau prpratus prie ramaus ir ilgo rytais miego, dantys dygsta vėl baigėsi ramybė blush2.gif
Atsakyti
Sveikos :0

be galo patenkinta lietumi, nes pasejau žole kai kur reikėjo biggrin.gif

tik va del vakaro ne itin nes suknele be rankoviu betgi p[o stogu bus , neatskies manau smile.gif užtat ilgoka beveik žemę šluojanti tongue.gif
Atsakyti
Sveikos.
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 04, 22:18)
Li ką gaminai šiandien.

Troškinau kepenėles su virtomis bulvėmis. labai skaniai suvalgėm

QUOTE(grange @ 2019 07 04, 22:34)
Aha norit vasaros, kai uzkepins vel 35 tai sakysit negerai biggrin.gif

gerai, man šiluma kaulų nelaužo

QUOTE(pempė12 @ 2019 07 04, 22:40)
Užtat vakar buvo šamas , ryžiai ir agurkų salotos. Karališkai wub.gif

kaip ruoši šamą? 4u.gif
Atsakyti
aš esu kepus kelis kart šamą orkaiteje riebūs jie labai ir rūkyto valgius irgi neitin jau geriau tada upėtakis mirksiukas.gif

o beje savaitgali iš lydekos dariau kotletukus:)
Atsakyti

Aš šamą kepu keptuvėje. Perku file su oda, pabarstau druskos, pipirų ir kepu. Mmmm

Atsakyti
Vrine, ką veiki per tokius "atostoginius" orus? nors gal visai ir nieko aš bent knygą paskaityčiau ar koki filma pažiurečiau kai į lauką negalima priverstiniu būdu, rytoj dar su kaimynka gundmes nuvazžiuot prie ežero išsimaudyti, nu čia dar tada planavomes kai karšta buvo nesvietiškai biggrin.gif, o dabar jau net neklausiau ar važiusoim tongue.gif
Atsakyti

Labas šlapias rytas :bigsmile:   Lyžuka o tu gal paklausk juk galima su termo drabužiais pasimaudyt :B​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 05, 09:42)
<p>Labas šlapias rytas bigsmile.gif   Lyžuka o tu gal paklausk juk galima su termo drabužiais pasimaudyt cool.gif​ </p>

nu jau kaip nors tokiu oru pakentesiu del maudynių biggrin.gif
Atsakyti