Pas mus grikių košė, prie jos geltoni pomidorai. Kam netiko- tam keptos bulvės ir žalia morka pagraužti.
Užtat vakar buvo šamas , ryžiai ir agurkų salotos. Karališkai
Vrine, užjaučiu dėl atostogų . Aš irgi nuo ryt truputį atostogausiu, palinkėkit sėkmės, važiuojam pakeliauti. Truputį neramu .
Aš irgi liūdžiu, vyrui atostogos ir ištisai lyja, šalta
Sveikos
Sveikos
Vrine, nu tai taip, nera tragedija dar buna blogiau.
Jei dukra klausys, tai gerai
Jei dukra klausys, tai gerai
Sveikos. Kaip nervuoja tas lietus
Jetus kaip buvau prpratus prie ramaus ir ilgo rytais miego, dantys dygsta vėl baigėsi ramybė
Jetus kaip buvau prpratus prie ramaus ir ilgo rytais miego, dantys dygsta vėl baigėsi ramybė
Sveikos :0
be galo patenkinta lietumi, nes pasejau žole kai kur reikėjo
tik va del vakaro ne itin nes suknele be rankoviu betgi p[o stogu bus , neatskies manau užtat ilgoka beveik žemę šluojanti
be galo patenkinta lietumi, nes pasejau žole kai kur reikėjo
tik va del vakaro ne itin nes suknele be rankoviu betgi p[o stogu bus , neatskies manau užtat ilgoka beveik žemę šluojanti
Sveikos.
Troškinau kepenėles su virtomis bulvėmis. labai skaniai suvalgėm
gerai, man šiluma kaulų nelaužo
kaip ruoši šamą?
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 04, 22:18)
Troškinau kepenėles su virtomis bulvėmis. labai skaniai suvalgėm
QUOTE(grange @ 2019 07 04, 22:34)
Aha norit vasaros, kai uzkepins vel 35 tai sakysit negerai
gerai, man šiluma kaulų nelaužo
QUOTE(pempė12 @ 2019 07 04, 22:40)
Užtat vakar buvo šamas , ryžiai ir agurkų salotos. Karališkai
kaip ruoši šamą?
aš esu kepus kelis kart šamą orkaiteje riebūs jie labai ir rūkyto valgius irgi neitin jau geriau tada upėtakis
o beje savaitgali iš lydekos dariau kotletukus:)
o beje savaitgali iš lydekos dariau kotletukus:)
Aš šamą kepu keptuvėje. Perku file su oda, pabarstau druskos, pipirų ir kepu. Mmmm
Vrine, ką veiki per tokius "atostoginius" orus? nors gal visai ir nieko aš bent knygą paskaityčiau ar koki filma pažiurečiau kai į lauką negalima priverstiniu būdu, rytoj dar su kaimynka gundmes nuvazžiuot prie ežero išsimaudyti, nu čia dar tada planavomes kai karšta buvo nesvietiškai , o dabar jau net neklausiau ar važiusoim
Labas šlapias rytas Lyžuka o tu gal paklausk juk galima su termo drabužiais pasimaudyt
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 05, 09:42)
<p>Labas šlapias rytas Lyžuka o tu gal paklausk juk galima su termo drabužiais pasimaudyt </p>
nu jau kaip nors tokiu oru pakentesiu del maudynių