Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Aš ir ramiai nes ne man vienai blogai :B  :D 

Labas rytas...

O šiaip paryčiais tai uodas užkniso vis sukosi apie ausis,būt geriau įkandęs ir nuskridęs,tai ne reikia erzinti  :mad2:​ 

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 07 03, 07:08)
Tai aišku, kad ramiau, miegojau kaip lapas sleep.gif

mirksiukas.gif

aš jau paryčiais keliaus langą vonioj uždaryti, nes kažkoks traukimas per kambarius gavosi ir vėjuota ir šalta, kaip lauke miegočiau verysad.gif

Sveikos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 03, 07:16)
,būt geriau įkandęs ir nuskridęs,tai ne reikia erzinti  mad.gif​ </p>

tai gal tu trukdei jam pavakarieniauti biggrin.gif

o del ko tą koją tau vel tvarke? Ar su tuo ala gipsu eidama kur išsisukai iš naujo, ar blogai gyja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 liepos 2019 - 07:18
Sveikos,

QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 02, 12:05)
G  jau tavo didelis vyras ☺ sesės neperkat ?

didelis, didelis smile.gif ne, nei sesės nei brolio neperkam, ir nepirksim

QUOTE(grange @ 2019 07 02, 22:20)
vyras gamina tada?

niekas negamina, einam pavalgyt kažkur. čia jau labai sena mūsų tradicija
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2019 07 03, 08:51)
Sveikos,
didelis, didelis smile.gif ne, nei sesės nei brolio neperkam, ir nepirksim
niekas negamina, einam pavalgyt kažkur. čia jau labai sena mūsų tradicija

***Li dar būna, kad dovanų gandras atneša biggrin.gif

***mes irgi kai užsimanome kokio retesnio maisto, pvz sušių važiuojame kur nors pavalgyti, nors nei ten man jie skanus ir aš jų pavalgau biggrin.gif ale dukra alpsta del jų bigsmile.gif

tai Li lengvai prasisuki su maistu smile.gif, viena diena aplamai išeiginė, kita jei koldūnai irgi nenusidirbi prie puodų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 liepos 2019 - 07:57

Labuka. Mes irgi gerai miegojom. Vaikis NĖ KARTO, NĖ KARTO neprabudo naktį, o ryte pats atsikėlė, net žadint nereikėjo. Nežinau ar gerai padariau, bet nuvežiau į darželį. Nu nekosėjo vakar, nei naktį, šiek tiek ryte, bet jau lengviau, atsikosėdamas, ir sloga naktį nekankino, labai lengvai kvėpavo. Gal spėjom mes čialaiku susigriebt  :hmm:  Radom kieme sraigių kiautų, tuščių. Tai nešiojosi vaikis jas visur su savim. Net į darželį pasiėmė  :D  sakau: parodysi visiem kokių sraigių radai. Tai iškart auklėtojai parodė. Dar tokį verkiantį vaiką atvedė, tai ir verkt pamiršo pamatęs tas sraiges  :D 

Įdomūs tie mūs vaikai. Va mažasis, atsikelia linksmas, bet tik reik praustis, rengtis, važiuot ir dingsta nuotaika. Važiuojant jį kartais pykina, tai gal dėl to  :huh2: Dukra linksmabūna visą dieną kol nereik eit miegot. Jau kelintą vakarą paguliu su ja, tai greičiau užmiega ir nereik lakstyt niekur.

Atsakyti

Anas buvo toks pusiau langetė tik iš nugarins pusės,tai  pavargau vieną dieną ir sugalvojau be jos pabūt,kad ir šlubuodama į pardę nueit :B  ir ką,grįždama kryptelėjau neskmėnigai o koja pyst ir sulūžo pasirodo  :huh2:  :hmm:  vakar nuotrauką darė,nors pati jaučiau,galvojau operuos ir varžtus dės,bet nepasislinkęs lygus lūžis tai gipso užteks 6 savaitėm :cray:  bet šito jau nenusiimsi....

Atsakyti
oje tai dabar su gipsu išeit gali kur į gatvę ar aplamai įkalinta tarp keturiu sienu? verysad.gif

jaučiu ir skaudejo kai lūžo? unsure.gif
Atsakyti

Skaudėjo ir jaučiau. Niekur negaliu,sunkus rupkė  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 03, 11:04)
<p>Skaudėjo ir jaučiau. Niekur negaliu,sunkus rupkė  unsure.gif​ </p>

Imk 4u.gif gal lengviau bus wub.gif
Atsakyti

Ačiū :)​  kai sugipsavo,nejuda tai ir neskauda

Atsakyti
Jau kaip sutemo pas mus, lyja žiauru ir dar šalta nu gryn spalio menesis unsure.gif , o darreikia iki namu palekt atvažiuos romanetes pamatuot meistras
Atsakyti

Pas mus ir tai lyja,tai šviesu,tai saulė. Bet nešalta :B​ 

Atsakyti