saunuole!! kokia technika sau taikai?
saunuole!! kokia technika sau taikai?
Nuėjom visi balsuot, tai ir vaikai gavo lipdukų. Grįžus žiūriu kad vaikis ko tais labai be energijos, pamatuoju tempą - 37,7 nu galvoju, negi vėl sirgs. Už valandos padarė kakų (šį kartą kietokai), tai ir pralinksmėjo, ir energijos įgavo, ir tempa nukrito. Išėjom į lauką, tai dar kartą pamatavau - 37,4 rodo. Tai kaip ir nėr. Prieš užmiegant davėsi kaip visada. Tai taip ir likau nesupratusi kas čia jam buvo. Jau kartą yra buvę, kad vakare sukilo iki 38, o ryte nieko. Ir dukrai taip kartą Palangoje buvo.
Pikkolo tu Cartman nesakyk slaptažodžio 😅😅😅😅 nes ji tai mums neteisingą pasakė....nesuveikė 😅
Buvau balsuot. Truputį bijojau kad neišvytų - su pasibaigusia galiot asmens kortele. Bet nepastebėjo ☺
Buvom sode. Daug pasidarėm....tai va taip. Dabar tinginiauju...
Prigaminau šaltbarščių. Grįš vyras gausiu rėkt ☺ nes vakar guliašo priviriau dar puodas stovi, sode šašlų prikepėm - dar keliem kartam. Vyras žuvį dabar rūko- bus.... Bet va taip užsimaniau šaltibarščių kad net silpna - ir prigaminau. Valgysim dabar vėl savaitę kol suvalgysim....
Kaip reikalai su lietum ? Pas mus šnypštas.
Sveikos ☺
V-Rine, Sunflowers žino, ne aš, burtažodį.
Panašu, kad vaikis vis tik turi tempos ir kosėt pradėjo, turbūt dėl slogos. Jo tas kosulys toks labai drąskantis gerklę atrodo. Visada toks būna jam.
Labas, nu jetau jetau koks be imuniteto tavo vaikis jaučiu tu labiau nuvargsti nei jis,nes bemiegės naktys
Sveikit
Prabalsavau darbo metu- sako mes nekvietėm sakau savo noru atvažiavau
Kodėl be imuniteto? Šįmet turbūt 4 kartą serga ir tik praeitą kartą gėrė antibus - pirmą kartą. Dukra pradėjusi lankyti darželį sirgdavo kas dvi savaitės, ir visada angina arba ausų uždegimu. Ir taip du metus. Natūralu, kad pradėjus lankyti darželį daugiau serga, o ypač kad pasilpo po antibų kurso. O dar orai tokie permainingi, kuomet rytai šalti, o po pietų jau šilta.
Nu kad toks vaizdas visus virusiukus renkasi
Kalorijos
Papildyta:
Už ką balsavo? Aš už Nausėda
Skaičiuoji griežtai ar tik šiaip peisižiūri?
-Aš irgi.
Ryt į darbą. Su viena dura sukonflliktavom penktadienį. Bet taip rimtai. šiandien juokas ima. Bet nusileisti nežadu . Ten tokia topinė kur su darbuotojais ištisai konfliktuoja o vakdžiai šiknon lenda....
-Aš irgi.
Ryt į darbą. Su viena dura sukonflliktavom penktadienį. Bet taip rimtai. šiandien juokas ima. Bet nusileisti nežadu . Ten tokia topinė kur su darbuotojais ištisai konfliktuoja o vakdžiai šiknon lenda....
Griežtai. Aišku būna nuklydimu, bet leidžiu sau tik viena diena nusižengti.
Labas rytas. Vaikiui laringitas, loja kaip šuniukas
Eina sau pasveikti greičiau
Labas. Kaip norėčiau dar pamiegoti