Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Laba diena.... kaip pavydu skaityt kad visos kažką veikia  :(​ 

Atsakyti

Buvau pas mamą. Tai jau perkėlė į paprastą palatą ją. Tai jau šiandien ir normaliai jau kalba, jau valdo tą ranką, nors dar nepilnai. Atjungė lašinę, tai jau ir sėdėjo, nuėjo iki kriauklės pati. Tik vat sako, kad keista kai viena ranka neklauso. Tai lyg ir gerai jau viskas. Kažin kokia reabilitacija priklauso? Ir kiek ją ten laikys  :hmm:  turbūt ryt viską sužinos, nes dabar tai vis kiti budintys gydytojai. 

Atsakyti

Šaunu kad geriau,priklauso reabilitacija.

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 30, 12:20)
<p>Laba diena.... kaip pavydu skaityt kad visos kažką veikia  verysad.gif​ </p>

O tu ilsekis kol gali ir kaupk energija ;) skaityk nezinau...

As susitvarkiau namus, taip gera, gaivu.. lygijima pieku rytojui, nes jau per silta siand.. jau nusibosta tas lyginas, bet kad ner kitos iseities, labai nedaug (majo) rubu kuriu nereikia lygint. O as dabar dar ir ranksluosius pralyginu... kai ziema tai i dziovykle minksti buna, bet dabar kai isdziuna kieti, nefaini.
Eisiu lazanija daryt.labai seniai dariau.bus dviem dienom... ir dar avinzirnius virt, niam mazuciai skanu taip palest
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 30, 13:20)
<p>Laba diena.... kaip pavydu skaityt kad visos kažką veikia  verysad.gif​ </p>

Skaityk knygas, pagyvensi ne tik savo gyvenimą, o gausi bonusą- slaptas dureles į kitų gyvenimus biggrin.gif .
Ką dar ax.gif . Megzti galima, jei moki ir mėgsti, siuvinėti. Piešti, dabar tai darosi net madinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas nuo atostogaujančių ☺

Lyžuka tai kuriame baliuje buvai ? Ar čia ne šį savaitgalį turėjo būt ?

Nu ir kas geresnio šiaip ☺

Aš ne tokia - ką šiandien veiksim??, aš įtariu man bus lomkės kol įprasiu be didelės veiklos .

Atsakyti
Sveikos...
man šį arba penktadieni 50 arba šeštadieni gimine , bet kaip sakoma reikia žiureti kas savam kieme smile.gif eisiu į 50 smile.gif, o vaikai ne tai kad nenori, nu iš tikro ir nelabai nori biggrin.gif, bet dukra su savo draugais jau seniai išsinuomave sadyba paveluotoms joninems nušvesti smile.gif, o sunus kaip tik londone vel išskrides, kitas niuansas, kad organizuojamas tas gimines suejimas jau nuo pernai rudenio žinojau ir tokio pat giminystes eiliškumo mano puskę pakviete balandžio men o mus turbut pamiršo nes tik pradzioj birželio praneše, kai jau visi kažką kitko užsiplanave buvom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2019 06 30, 21:19)

Ką dar ax.gif . Megzti galima, jei moki ir mėgsti, siuvinėti. Piešti, dabar tai darosi net madinga mirksiukas.gif

norejau pasiulyti sodininkystę ir gėlininkystę ale supratau, kad čia ne tas atvejis biggrin.gif, na nebent skaityti ir kaupti žinias ateičiai mirksiukas.gif
Atsakyti

Žiūrėkit serialus, filmus, dokumentiką. Kai išeisit į darbus vėl nebus laiko tokiem dalykam.

Atsakyti

Labas rytas :4u:   ouj nors prajuokinot su sodininkyste ir daržininkyste  :D  pats tas man dabar  :nail:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 07 01, 10:10)
<p>Labas rytas 4u.gif   ouj nors prajuokinot su sodininkyste ir daržininkyste  biggrin.gif  pats tas man dabar  nail.gif​ </p>

nu persiprašau, susmaišiau su nedirbančiomis dėl kitų priežasčių biggrin.gif

Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(DG* @ 2019 06 28, 23:04)
*Va va. Man draugė pasakojo, kad jo kaimynas iš Rokiškio su vaikais ryte išvažiavo į Palangą ir atgal grįžo iki 21h  unsure.gif Tai nežinau, man neapsimokėtų taip į Palangą važiuoti.  ax.gif Juk galima susirasti kur pigiai pernakvoti tiek kelio jau atvažiavus  biggrin.gif
**Mes kiekvieną vasarą į tą Palangą važiuojam, bet tai aš jau seniai nejaučiu malonumo pereiti Basanke ar nusimaudyti.  biggrin.gif  biggrin.gif

*Mes ryte iš Rokiškio išvažiavom, o vakare grįžom į Vilnių, tiksliau naktį, jau po vidurnakčio buvo. bet kai buvo Joninės... nieko tokio. bus ką prisimint senatvėj biggrin.gif
**oi, man tai visa esmė pereit J.Basanavičiaus ar Jūratės gatve. ta Palanga taip įtraukia, kada atrodo nesinori namo grįžt..
QUOTE(pikkolo @ 2019 06 29, 08:37)
<p>Labas rytas. Mano mamai insultas, išvežė į Kauno klinikas  cry.gif​ daugiau nieko nežinau. Vėliau skambinsiu tėtei, gal ką daugiau žinos. Vat taip rytas prasidėjo</p>

4u.gif
QUOTE(V-Rinė @ 2019 07 01, 09:50)

Nu ir kas geresnio šiaip ☺

sapnavau šiandien, kad pas tave svečiuose buvome. jūs ten remontą darėt mano sapne, ar po remonto buvo. ax.gif

o mes savaitgalį... keliavom ir šventėm. Šeštadienį Gediminui 10 metų suėjo, tai visą savaitgalį Klaipėdoj buvom ir viešbutyje nakvojom. et... vakar buvo gaila net į Vilnių grįžt ax.gif
Atsakyti

Užsikabinau už serialo.... megzti kad ir moku bet karšta,rankos prakaituoja.... rytoj sužinosiu ar reiks antros operacijos :huh2:  jaučiu biški pati prisidirbau :hmm:​ 

Atsakyti