Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Pikkolo, oi gerai kad jau geriau mamai, atsistatys, laiku pastebeta.

Darateja, suprantama situacija ir normalu, kad kyla stresas.butu keisciau jei visai nesuktum galvos, o dabar yra atsakomybe uz vaikus ir pacia save aisku.
Gal cia i gera, rasi dar geresni darba ir pasiulyma.

As taip ir kartais pagalvoju kas butu jei netekciau sio darbo, pati neplanuoju dar iseit, nebent labai uzkjistu, bet neaisku kas kada gali but, bet butu gaila,nes vieta patinka, ka darau irgi, kolegos super, lankstumas visi privalumai ka turim... bet a visada randu geresni visom prasmem.. kai pagalvoju apie savo pati pirma darba cia, 2012ais tai buvo kazkas tokio, atrodo geriau nebus, radau pati be jokiu problemu, be kalbos ir t.t. ir tada atrode kad gerai mokamas... aisku kai ateini nuo 0 buvo gerai.dabar gerokai pakilo keiciant darbus alga ir siaip salygos, ir zinau, kad yra dar ir geriau.. na net kai aplinkybes privercia tada ir galvoji kazka.

Siand karsta diena pas mumi, 35 gal kokie jau, susitvarkiau nagus vaziuoju nako, taip gera traukiny kondicionierius... darysiu saltibarscius vel.nagu spapva ikvepe biggrin.gif ir karstis
Atsakyti
Pikkolo, oje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip smagu, kad laiku thumbup.gif

QUOTE(-Darateja- @ 2019 06 29, 13:51)
<p>Labas mergaites smile.gif
</p><p>As- vis dar bedarbe.
</p><p>Jau stogas vaziuoja unsure.gif Stresuoju labai, ir nervuojuos... Nors puikiai suprantu, jog rasiu ta darba. O dabar yra gera proga pailseti, atsigauti,paatostogauti, nes tikrai buvau labai pervargusi. O kai susirasiu kita darba, vel neaisku kada atostogos bebus. BET vistiek negaliu atsipalaiduoti ir nesigrauzti verysad.gif
</p><p>Yra pasiulimai cia Klaipedoj dirbti, bet tokiose vietose kur as nebenoriu dirbti... nes jausciausi,kad bukeju kaip vireja. O as noriu dirbti ne del to, kad atlyginima gauti, o del to, jog ismokciau , suzinociau kazka naujo, tobuleciau.
</p><p>Gal durne as-nzn smile.gif
</p><p>Is Palangos ir Rusnes sulaukiau pasiulymu, bet suds,kad as nevairuoju... Kad ir kaip viliojanciai  darbas Rusneje butu, bet reiks atmesti...
</p><p>Taip va ir gyvenu biggrin.gif
</p>

Tu taip buvai pervargus, ilsėk tik 4u.gif 4u.gif 4u.gif . O jei labai norisi dirbti, tai perdaug nesuk galvos, juk darbas - ne ženatvė, ne suvisam(nors ir ta jau nebūtinai suvisam biggrin.gif ), padirbėk pamanomą darbą, o vėliau ssirasi geriau.

QUOTE(grange @ 2019 06 29, 16:59)

Siand karsta diena pas mumi, 35 gal kokie jau, susitvarkiau nagus vaziuoju nako, taip gera traukiny kondicionierius... darysiu saltibarscius vel.nagu spapva ikvepe biggrin.gif ir karstis

biggrin.gif

Aš karštus sumuštinius kepiau orkaitėje, kaip seniai tai bedariau ax.gif . Rožiniu vynu užgeriu, skanumėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 06 29, 19:10)

Aš karštus sumuštinius kepiau orkaitėje, kaip seniai tai bedariau ax.gif . Rožiniu vynu užgeriu, skanumėlis wub.gif

mm simtas metu ir as nekepus, vaje.. nors dabar nebeperkam duonos tai nenoriu pradet vel , bet skanu....
man patikdavo tokie su tarkuotu suriu su cesnaku, majonezu ir tada uztepi ant batono... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

ai, idomu kaip jus darot biggrin.gif ar plaunat naujus rubus? nu ta prasme jei is parduotuves parsinesat, ar iskart kabinat i spinta ar perplaunat pirma?
su devetais tai viskas aisku, bet nauji.. anksciau neplaudavau, bet daugiau kazkaip kai per viena parode laida, kiek tas rubas praeina nuo gamyklos iki pakavimo, daugiau pardej ciupineta, matutoas, tai kazkaip nebekilo minciu neplaut, bet taip atrodo gaila pirma kart naujas kvepia biggrin.gif
Atsakyti

Aciu mergaites uz palaikyma :)

Viska pati puikiai suprantu :)

Zinau, jog rasiu ta darba.

Ir siaip nedepresuoju.

Visiems atrodo, jog as labai puikiai laikausi,

O jums parasiau, kaip istikro jauciuosi :)

Siand karsta diena pas mumi, 35 gal kokie jau, susitvarkiau nagus vaziuoju nako, taip gera traukiny kondicionierius... darysiu saltibarscius vel.nagu spapva ikvepe biggrin.gifir karstis

Paziurejau i savo nagus. Ale mano irgi saltibarsciu spalvos nagai :laugh:

Nors kai lakavo man, sakiau cia alyvu spalva , nors tik db supratau, kad cia salteku spalva :laugh:

Paskutinem dienom labai vejuota pajuri ir saltoka.

Bet ant vakaro oras belenkaip pasikeite :rolleyes:

Ryt reik vaziuoti prie juros pasideginti :)

Geda sakyti, bet pirmas kartas siais metais cia bus :laugh:

Naujus rubus visada parsinesusi-metu i sklabimo masina :)

Man jie kazkaip smirda ir viskas :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Darateja-: 29 birželio 2019 - 20:53
QUOTE(-Darateja- @ 2019 06 29, 20:51)
<p>Aciu mergaites uz palaikyma smile.gif</p>
<p>Viska pati puikiai suprantu smile.gif</p>
<p>Zinau, jog rasiu ta darba.</p>
<p>Ir siaip nedepresuoju.</p>
<p>Visiems atrodo, jog as labai puikiai laikausi,</p>
<p>O jums parasiau, kaip istikro jauciuosi smile.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="grange" data-cid="72460521" data-time="1561816757">
<div>
<p>Siand karsta diena pas mumi, 35 gal kokie jau, susitvarkiau nagus vaziuoju nako, taip gera traukiny kondicionierius... darysiu saltibarscius vel.nagu spapva ikvepe vartotojo įkelta nuotraukair karstis</p>
</div>
</blockquote>
<p>Paziurejau i savo nagus. Ale mano irgi saltibarsciu spalvos nagai laugh.gif</p>
<p>Nors kai lakavo man, sakiau cia alyvu spalva , nors tik db supratau, kad cia salteku spalva laugh.gif</p>
<p> </p>
<p>Paskutinem dienom labai vejuota pajuri ir saltoka.</p>
<p>Bet ant vakaro oras belenkaip pasikeite rolleyes.gif</p>
<p>Ryt reik vaziuoti prie juros pasideginti smile.gif</p>
<p>Geda sakyti, bet pirmas kartas siais metais cia bus laugh.gif</p>
<p>Naujus rubus visada parsinesusi-metu i sklabimo masina smile.gif</p>
<p>Man jie kazkaip smirda ir viskas ax.gif</p>

nu va tai su panasiom spalvom tada mes biggrin.gif na mano dar labiau i ruzavuma gal saltibarsciai daugiau violetinio turi, na bet zo panasu.

matai tau smirda, man kvepia, biggrin.gif nors priklauso nuo pardziu gal kitur yra kazkoks specifinis kvapas...
Atsakyti

matai tau smirda, man kvepia, biggrin.gifnors priklauso nuo pardziu gal kitur yra kazkoks specifinis kvapas...

Man rubai turi kvepeti manimi :laugh: :laugh: :laugh:

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2019 06 29, 21:45)
mm simtas metu ir as nekepus, vaje.. nors dabar nebeperkam duonos tai nenoriu pradet vel , bet skanu....
man patikdavo tokie su tarkuotu suriu su cesnaku, majonezu ir tada uztepi ant batono...  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif
ai, idomu kaip jus darot  biggrin.gif  ar plaunat naujus rubus? nu ta prasme jei is parduotuves parsinesat, ar iskart kabinat i spinta ar perplaunat pirma?
su devetais tai viskas aisku, bet nauji.. anksciau neplaudavau, bet daugiau kazkaip kai per viena parode laida, kiek tas rubas praeina nuo gamyklos iki pakavimo, daugiau pardej ciupineta, matutoas, tai kazkaip nebekilo minciu neplaut, bet taip atrodo gaila pirma kart naujas kvepia  biggrin.gif

Aš neplaunu. Kiek to nešiojimo, tuoj reikia iš tikro skalbti biggrin.gif . Nebijau aš svetimų čiupinėjimo. Rankų nedezinfekuoju biggrin.gif
Atsakyti

Neskalbiu ir aš.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 06 29, 23:45)
<p>Neskalbiu ir aš.</p>

As tik rankšluosčius plaunu ir tai tik dėl to kad geriau sugertu paskui drėgmę

Sveikos miegales

As abi savaitgalio dienas nuo 7 ryto gyva, užėmė tokius kiemo patvarkymus, meistrai technikos prisivare ir dunda apie kampus unsure.gif žodžiu pamiegot nepavyko

Darateha suprantu tave... Viena atostogu metu nedirbti kai žinai kur grįši, kita su visam... Bet tikrai surasi dar geriau, gal ne iš karto bet vistiek mirksiukas.gif

Pikkolo tai laimingai viskas baiges ax.gif sveikatos mamai ir dabar turbūt vaistus turės visa laiką 🥂 kad nepasikartotų?

Eisiu serbentų skint nei aš jų noriu Ale gi neleisi geram daiktų prspult bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Lyžuka, o serbentai kurie dabar sunoko, juodi ar raudoni? Nuo buities visai atsijungusi esu biggrin.gif . Net sapnuoju arba dainas, arba skaitymo iššūkį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 06 30, 09:45)
Labas rytas 4u.gif

Lyžuka, o serbentai kurie dabar sunoko, juodi ar raudoni? Nuo buities visai atsijungusi esu biggrin.gif . Net sapnuoju arba dainas, arba skaitymo iššūkį biggrin.gif

Raudoni pilnai ir beveik jau juodi ir atrastų jau galima pasirinkti bet jų dar tik pradžia, o va braškių ir nenusipirkom vis žadėjau dabar jau subrango ir jaučiu kaip bus
Atsakyti

Laba ryta :)

Issimiegojau.

Papusryciavau.

Isgeriu kavos.

Ir varom su vaikais prie juros :vacation1:

Atsakyti