Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 27, 14:55)
nemanau kad dirba žmonės dėl galvojimo apie pensiją smile.gif
man būtų neįdomu būti tik namuose- apkerpėčiau, apmusėčiau, nebemokėčiau bendraut su žmonėmis ir galvos gal net nebeplaučiau + aišku atlyginimas reikalingas dabartiniam pragyvenimui....
o jei turi veiklų sočiai ir nesijauti namuos negerai + pvz gerai vyras uždirba ir nėra poreikio finansinio tai nu tokioj situacijoj tikiu kad mintys kad negausiu pensijos aplamai paskutinėj vietoj.
Gaus socialinę. Arba sūnus išlaikys smile.gif
oi žinokit kiek žmonių be stažo šiaip, va gauna socialines kiek ten - 138 eu berods ir sugeba išgyvent smile.gif

Nu darbas mano nuomonę būtinas dėl pragyvenimo ir vistiek senatvės. O tikėtis, kad aš išlaikys, arba vyras visą gyvenimą gaus gerą atlyginimą aplamai absurdas. Ypač tokiais laikais kaip šie. Dabar moteris, turi viską išmanyti ir užsidirbti. Na čia mano nuomonė.
Aš esu iš tų, kur man tikrai nebūtų problema jei likčiau be vyro. Viską moku pati, o jei nemoku samdysiu kas padarys smile.gif
Atsakyti
Olia damos.

Vrine, gerai, kad dukra rado darbuka, vis uzsidirbs kazkiek, savi pinigai visada gerai.

Pensijai as pradejau kaupti kai gavau pastobu darba, iki tol kazkaip nepasirasiau, tai nuo 2016 praktiskai. Yra atidaryta atskira saskaita banke ir i ja kas men.eina..
Dar mes is darbo turim papildoma tia jei iseino anksciau, ar sulauki pensijos, prisides, gerai is ties, nes taip tai gausi nekazka jei nieko papildomai neturesi.

Kas del darbo, kiekvienam savo aisku, jei tinka namie but visa diena ir yra veiklos tai ok..tas buti ne man irgi. As kelias d.jei pasiimu jau nevaziuojant niekir atrodo nupusiu ka daryt, nesitvarkysi gi kasdien.. tai man patinka eit i darba, susitinki zmones prasiblaskai, na ir aisku peagyvent tai reikia.ne tik pragyvent, bet ir gyvent normaliau, kad galetum sau leisti si bei ta.
Bet yra kas jauciasi gerai nieko neveikdamos ir randa vistiek ka daryt, kad nebutu nuobidu kasdien namie.

Atsakyti

Kas per gyvenimas- kas nori dirbt o negali  :huh2:  o kas gali  tai nenori.... nėr lygybės pasaulyje  :unsure:​ 

Atsakyti

Labas rytukas, kad ir vėlyvas rytas. Po 30, dabartiniai 17 yra laaaaabai šalta. Bet lyg giedrinasi. Tik va vėjas nefainas. Kai tokie nenuspėjami orai, tai gaunasi, kad į darželį pusę spintos reikia vežtis  :D 

Aš tai visai jau ir išeičiau į darbą, tik ne į tokį kur nuo 8 val iki 17 val. Bent jau ne dabar, kai pusė miesto uždaryta. Ir pas mus rytais problema iš miestelio išvažiuot - stato dviračių taką, tai baigiamieji darbai, dar gatvę perasfaltuoja, labai kamščiai būna beveik visą dieną.

Atsakyti
pas mus visas miestukas apverstas šiemet kai puole tvarkyti ir šaligatvius ir vienoj vietoj žiedinę sankryža daryti, prastovim prie tu mobilių šviesoforu bile kiek verysad.gif

aha šalta pas mus aplamai tik 16, kai pradžioj savaites > 30dusino

namuose norečiau dirbti toki darba kur dar reikėtu laikas nuo laiko kažkur išvykti ar pas klientus ar šiaip smile.gif, o aplamai be darbo sunku butų
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 27, 14:22)
Sveikos, pas mus truputį palijo ir dabar siaubingas vėjas. Tai išdžiuvo tie lietūs žemės dorai nepasiekę...

Li tai taip, jei močiučių kokių nėra problema su vaikais pradinukais. Nors maniškis nuo 1 klasės pabūdavo vienas pakol sesė grįš.  na nueidavo pas babą tam pačiam kieme, bet šiaip vienas be problemų. Tada dar įstatymų nebuvo priimta dėl tų vienų vaikų iki 12 m smile.gif

Sveikos,

viską ir pasako sakinys savam kieme smile.gif

anksčiau aplamai kiti laikai buvo.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos kūmos smile.gif

QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 27, 23:47)
<p>Kas per gyvenimas- kas nori dirbt o negali  huh.gif  o kas gali  tai nenori.... nėr lygybės pasaulyje  unsure.gif​ </p>

neliūdėk. kenčiantiems dangus smile.gif o šiaip pjeeee ojeeee kaip man tavęs gaila smile.gif

tai va- stalas sutvarkytas, stalčiai irgi, moteriškė išeis į atostogas smile.gif nežinau noriu ar ne, bet vistiek gerai smile.gif

Ryt mums gi tos vestuvės, tai nežinau jei vėjas bus irgi toks pat tai ar verta eit plaukų tvarkytis biggrin.gif biggrin.gif Bet esmėj- diena sugadinta, būčiau pagulėjus, dabar reiks eit švęst smile.gif

Atsakyti
o man dilema liepos 6 ar i 50-tį ar i gimines sustikimą, niuansas tas , kads tas kas kviečia ant 50 kasdien matomas žmogus ir pirma ranka ūkio pagalboje ir aplamai žinau kad bret kuriuo paros metu galiu kreiptis ir t.t o va gimines ten tokia iš mano tevo puses atšaka smile.gif daro, kviečia apie 120 žmoniu, bet faktas kad tiek nebus bet labai jau smulkiai, vos ne visas geneologinis medis biggrin.gif, tai ten šiaip įdomu būtų nuvažiuot, ale nei aš ten toliau žadu su jais bendrauti nei ką tongue.gif, plius iš vaiku nei vienas nevažiuos tai velgi ...
Atsakyti
Joo Lyžuka tau galvasūkys. Pagal tavo aprašymus man noriau būt pas gimines...o eit reiktų į jubiliejų.. o kode vaikai nenori pas gimines ? Nors mano dukra irgi truputį pabuvus išlėke savo keliais - nes neįdomu. Aišku muzikantų nebuvo programos irgi labai nebuvo. Bet geras oras, graži aplinka ir bendravimas ☺ man taip keista ta jaunoji karta - pusseserės beveik vienmetės bet jokio bendravimo- pasėdėjo telefonuose sulindusios ir kiekviena savo keliais.. tai pas mus tik mamos artimiausia giminė buvo na jos broliai sesės ir vaikai anūkai. Bet susirinkom visi- kitų nebuvau mačiysi gal 5 metus...tai taip fainai.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 24, 10:04)
Labas rytas.
Kaip Jonus atšventėt ? ☺
Pikkolo o kam tą katiną kaži su ta kaldra susuko....😯 svetimų akių bijojo??

Važiavome į Trakus, bet ilgai ten nepabuvus, pakliuvome į VLN pas mano krikšto tevelius, tai tik pirmadienį vakare į namus ir grįžome. biggrin.gif
Man visai patiko tokios Joninės, ir kas keisčiausia be lietaus.
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 25, 07:05)
o tu pati niko nesikeitus? Kažkaip neatgaminu taves smile.gif, bet vistiek sveika prisijungus smile.gif, beje čia gal ta pati kur labai su samčiais ir puodais draugauji? smile.gif

OI. biggrin.gif Aš su puodais ir samčiais visai nedraugauju. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Paskutiniu metu visai praradus malonumą gaminti unsure.gif Bet po biški gal grįš noras gaminti biggrin.gif O realiai mums dviese du dukryte labai daug gaminti nereikia, o kai vyras grįšta, tai daugiau keliaujame, kada ne kada namie reikia gaminti biggrin.gif

QUOTE(Li @ 2019 06 25, 07:43)
Sveikos,
Man atrodo a6 tave prisimenu smile.gif

oho  blink.gif  unsure.gif  4u.gif

Malonu 4u.gif
Papildyta:
Kas dėl darželio, tai mano mergaite visada vasaros metu turėdavo atostogų 3-4sav ir dažniausia tą laiką mes būdavome LT. Dabar vaikas atostogauja visą birželį, liepą ir rugpjūtį. unsure.gif Tai vaikui truputų keistą. Apskritai, jai dabar keista kai taip radikaliai gyvenimas keičiasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 26, 15:00)
LI bet tai kiek km jums iki  tos Palangos? gi manau nemažas kelio galas...ir netingėk. Nors gal tu kai namie užsisedėjus tau gerai pajudėt kur , mane tai ryškiai nervintų smile.gif
o tu darbelio nesieiškai? tau gerai taip? ar norimo nerandi ir tiek?

Va va. Man draugė pasakojo, kad jo kaimynas iš Rokiškio su vaikais ryte išvažiavo į Palangą ir atgal grįžo iki 21h unsure.gif Tai nežinau, man neapsimokėtų taip į Palangą važiuoti. ax.gif Juk galima susirasti kur pigiai pernakvoti tiek kelio jau atvažiavus biggrin.gif

QUOTE(Li @ 2019 06 27, 11:10)
Sveikos,

kilometrai kilometrais, bet koks jausmas J.Basanavičiaus ar Jūratės gatve pereit, ir jūroj pasimaudyt  wub.gif

aš būnu su vaiku. nes arba aš nedirbu su juo būnu, arba aš dirbu ir auklė su juo būna popietėm. bet auklė mūsų namuose... kažkaip nelabai norisi..

Mes kiekvieną vasarą į tą Palangą važiuojam, bet tai aš jau seniai nejaučiu malonumo pereiti Basanke ar nusimaudyti. biggrin.gif
Va dėl darbo tai dabar galvoju, ar savo nuomonę pasisakyti ar geriau patylėti biggrin.gif
Na jei vyras veža ir paveža tai, bet iš savo patirties galiu pasakyti, kad reikia išlysti iš tų namų. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2019 06 27, 13:36)
Nu nes nieko negaus pensijos, jei ir toliau nedirbs. Aš kiek ją atsimenu, ji visad nedirbo 🤔 aišku čia ne mano reikalas  rolleyes.gif

Vyras dirba, tai vyras ir gaus pensiją, gal užteks. Nors aš aišku LT peripetijų nežinau, bet ir dirbant nėra garantijų kad gausi, na gal kad gausi ir yra, bet kiek gausi ir ar galėsi iš jos oriai pragyventi tai...

QUOTE(Sunflowers @ 2019 06 27, 18:39)
Nu darbas mano nuomonę būtinas dėl pragyvenimo ir vistiek senatvės. O tikėtis, kad aš išlaikys, arba vyras visą gyvenimą gaus gerą atlyginimą aplamai absurdas. Ypač tokiais laikais kaip šie. Dabar moteris, turi viską išmanyti ir užsidirbti. Na čia mano nuomonė.
Aš esu iš tų, kur man tikrai nebūtų problema jei likčiau be vyro. Viską moku pati, o jei nemoku samdysiu kas padarys smile.gif

Na gal ne vien dėl pragyvenimo, bet ir dėl savęs.
Nieko gyvenime negali garantuoti. O kas jei skyrybos, ar dar blogiau mirtis ar liga baisi, paskutiniu metu tiek daug vežiuku, kad baisu garosi, gerai kad gerai baigiasi. unsure.gif
Aš bijočiai būti visiškai priklausoma vien nuo vyro pajamų, nors iš dalies ir pas mus taip yra kad vyras velka didžiąją dalį finansų. Bet aš labai džiaugiuosi ir gerai jaučiuosi, kad gali pati maisto nusipirkti, kosmetikos ar apatinių. biggrin.gif

QUOTE(grange @ 2019 06 27, 22:20)

Kas del darbo, kiekvienam savo aisku, jei tinka namie but visa diena ir yra veiklos tai ok..tas buti ne man irgi. As kelias d.jei pasiimu jau nevaziuojant niekir atrodo nupusiu ka daryt, nesitvarkysi gi kasdien.. tai man patinka eit i darba, susitinki zmones prasiblaskai, na ir aisku peagyvent tai reikia.ne tik pragyvent, bet ir gyvent normaliau, kad galetum sau leisti si bei ta.
Bet yra kas jauciasi gerai nieko neveikdamos ir randa vistiek ka daryt, kad nebutu nuobidu kasdien namie.

Visiškai sutinku.
Kol nedirbau, tai namie buvo gerai, bet tik gavau galimybę išlysti iš namų, tai net vyras sakė, kad pasikeičiau. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dabar jaučiuosi keistai, nes buvau pripratusi prie greito tempo, o va dabar viskas kategoriškai keičiasi. biggrin.gif
Šiuo ateinančius mokslo metus esu nusiteikus nedirbti, bet jau du pasiūlymus turėjau, dar vieną mąstau. Ir dar sako kad LT sunku darbą rasti, aš dar mažame miestuke, kokiame vilniuje tai visai kitas gyvenimas. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2019 06 27, 13:36)
Nu nes nieko negaus pensijos, jei ir toliau nedirbs. Aš kiek ją atsimenu, ji visad nedirbo 🤔 aišku čia ne mano reikalas  rolleyes.gif

Vyras dirba, tai vyras ir gaus pensiją, gal užteks. Nors aš aišku LT peripetijų nežinau, bet ir dirbant nėra garantijų kad gausi, na gal kad gausi ir yra, bet kiek gausi ir ar galėsi iš jos oriai pragyventi tai...

QUOTE(Sunflowers @ 2019 06 27, 18:39)

Na gal ne vien dėl pragyvenimo, bet ir dėl savęs.
Nieko gyvenime negali garantuoti. O kas jei skyrybos, ar dar blogiau mirtis ar liga baisi, paskutiniu metu tiek daug vežiuku, kad baisu garosi, gerai kad gerai baigiasi. unsure.gif
Aš bijočiai būti visiškai priklausoma vien nuo vyro pajamų, nors iš dalies ir pas mus taip yra kad vyras velka didžiąją dalį finansų. Bet aš labai džiaugiuosi ir gerai jaučiuosi, kad gali pati maisto nusipirkti, kosmetikos ar apatinių. biggrin.gif

QUOTE(grange @ 2019 06 27, 22:20)

Visiškai sutinku.
Kol nedirbau, tai namie buvo gerai, bet tik gavau galimybę išlysti iš namų, tai net vyras sakė, kad pasikeičiau. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dabar jaučiuosi keistai, nes buvau pripratusi prie greito tempo, o va dabar viskas kategoriškai keičiasi. biggrin.gif
Šiuo ateinančius mokslo metus esu nusiteikus nedirbti, bet jau du pasiūlymus turėjau, dar vieną mąstau. Ir dar sako kad LT sunku darbą rasti, aš dar mažame miestuke, kokiame vilniuje tai visai kitas gyvenimas. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labas naujokei 4u.gif

Kaaaip smagiai praleidau vakarą... Pas mus buvo džiazo koncertas, oras geras, muzika superinė, pati sau pavydėjau biggrin.gif . O dabar su maže nusišokom, taip pavargau biggrin.gif , miego noriu baisingai, bet atgavau kompą, turiu jum parašyt smile.gif
Papildyta:
Sveikos 4u.gif
Labas naujokei 4u.gif

Kaaaip smagiai praleidau vakarą... Pas mus buvo džiazo koncertas, oras geras, muzika superinė, pati sau pavydėjau biggrin.gif . O dabar su maže nusišokom, taip pavargau biggrin.gif , miego noriu baisingai, bet atgavau kompą, turiu jum parašyt smile.gif
Papildyta:
Sveikos 4u.gif
Labas naujokei 4u.gif

Atsakyti

Kaip aš jums visom pavydžiu  :cray:​ 

Atsakyti