Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

sveikos

QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 25, 16:20)
Li bent tu dėk kalbų. Ką veikei savaitgalį?  biggrin.gif

savaitgalį pramogavom. buvom pas vyro tėvus, o sekmadienį nuvažiavom iki Palangos, išsimaudėm, pavakarieniavom picos unsure.gif ir namo. nu tai grįžom po vidurnakčio jau pirmadienį smile.gif žodžiu Joninės buvo geros biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 26, 10:42)
Li ką veikinėji, kotokia nekalbi palikusi ? vat seniau būdavo kitaip  tongue.gif  smile.gif
einu kavos. reiktų pradėt stalčius tvarkyt, bet tingiu, nekyla noras...nors ir geras oras smile.gif

Kavą geriu smile.gif serialą žiūriu "Palaužti sparnai". paskui parduotuvėn važiuosim, tada valgyt gaminsiu. tokia ir diena bus
Atsakyti

Papasakosiu bajerį. Taigi pirmadienį bubo uošviai ir vyro sesuo užsukę, kepėm šašlykų, šventėm vyro gimtadienį. Ir anyta atsisėdo į tokį pakabintą supamą krėslą, atėjo sūnus ir prašo jam leisti ten suptis. Ta nenusileidžia, tai vaikis aišku supyko, pradėjo šūkauti. Tai anyta: nu gerai, einu iš čia. Bet tas krėslas aukštai, pats neatsisėda, tai stovi vaikis ir prašo užkelt. O anyta: nu jau ne, man neleidai sėdėt, tai tavęs neužkelsiu, nė už ką. Ir nuėjo demonstratyviai nusisukusi. Teisybę sako, kad į senatvę suvaikėja, ane?  :D​ 

Atsakyti
Kiek metų anytai?
Atsakyti

65 šįmet

Atsakyti
o tai dar neturėtų būti "nudurusi" biggrin.gif tokiuose metuose
Atsakyti
LI bet tai kiek km jums iki tos Palangos? gi manau nemažas kelio galas...ir netingėk. Nors gal tu kai namie užsisedėjus tau gerai pajudėt kur , mane tai ryškiai nervintų smile.gif
o tu darbelio nesieiškai? tau gerai taip? ar norimo nerandi ir tiek?

nuu Pikkolo čia jau tėvų neauklėjimas- močiūtė svetys ir turėjot leisti sėdėt. Dzin kad vaikas mažas ir į kompromisus neina ...juk taip? smile.gif pas mus būtų taip-pasak babos.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o manęs koks savaitgalį laukia išbandymas- gi tos "vestuvės" b...nch.. vyras dar bamba kad neis, nrs jau pranešėm kad neis tik dukra. Ot sakau jei sužaistų ir man principai ir iš tos kur kas vakara mykia eeikim eiikim negražu-gi brolis vistik, nuo žmonių sarmata palikčiau - tavo giminė ir man pch kaip nori taip daryk.... toks jausmas kad aš te labai norėčiau, tfu . 100 metų man, bet blaivų protą gi dar turiu kaip ne kaip....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 birželio 2019 - 15:03

V-Rine, dar per mažas vaikas tokiem mokymam, vis viena nesupras. Čia ne apie žaislą juk kalba eina. O ji specialiai čia taip pasielgė. Galėjo viską juokais nuleist ir nebūtų reikėję jam ten sėstis. Bet vat pats principas - tu man neleidai, tai ir aš tau neleisiu, yra grynai vaikiškas. Nu ne suaugusiam žmogui tokius žaidimus žaist. Nepameni kaip vaikystėj susipykus su drauge irgi kažką tokio pasakydavai? Juk dabar turbūt taip nedielgi?

Jau sykį panašiai su dukra buvo susipykus. Dukra kažką žaidė, o anyta atėjus įsikišo į jos žaidimą ir dar pradėjo aiškinti kaip turi žaist. Tai dukra jai ir pasakė, kad nenori su ja žaisti. Tai vaje kaip užpyko, laukine išvadino. Vyras girdėjo ir iškart liepė važiuot namo nevadinus vaikų laukiniais.

Na pvz sūnų banditu vadinu. Ir pan. Mama kažkada sako, atrodo lyg ji nebūtų savo vaikų auginusi.

Atsakyti
Pikkolo, į tą pačią 65 m babų/uošvienių temą smile.gif smile.gif mano sūnus sako paėmiau babos telefą pažiūrėt kiek valandų, sako kad šoko, kad čiupo, kad plėšė iš rankų- ko čia žiūri svetimus telefonus.... unsure.gif unsure.gif Sako valandų eik laikrodžio paieškot.
Vat.Tipo paslaptys pas 65 m babą toookios kad neduok dien te ko pamatys ar paskaitys ?? smile.gif
Mano mama niekad taip pvz nepasakytų.
Taigi aš tai suprantu viską, kai baba mažesnė už vaiką ir su didesniais principais tai va taip ir gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 birželio 2019 - 15:35

Močiutė galėjo anūką ant kelių paimt ir pasupt kartu  :hmm:  Toks vaizdas kad kiršina jūsų šeimą  :unsure:​ 

Atsakyti

Na tai kur tas žadėtas lietus? Iki mūsų neatėjo  :mmm:  o jau tvankuma iš pat ryto, nors ir nekaršta ir vėjas. 

Vaikis vėl blogai miega naktim. Prabunda ~2 val nakties ir ilgai vartosi kol užmiega vėl. Kasnakt vis neramu ar nepuola kokios ligos, bet ryte atsikelia kaip niekur nieko.

Atsakyti

Pagaliau palijo.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 26, 17:00)
LI bet tai kiek km jums iki  tos Palangos? gi manau nemažas kelio galas...ir netingėk. Nors gal tu kai namie užsisedėjus tau gerai pajudėt kur , mane tai ryškiai nervintų smile.gif
o tu darbelio nesieiškai? tau gerai taip? ar norimo nerandi ir tiek?

Sveikos,

kilometrai kilometrais, bet koks jausmas J.Basanavičiaus ar Jūratės gatve pereit, ir jūroj pasimaudyt wub.gif

aš būnu su vaiku. nes arba aš nedirbu su juo būnu, arba aš dirbu ir auklė su juo būna popietėm. bet auklė mūsų namuose... kažkaip nelabai norisi..
Atsakyti