Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(pikkolo @ 2019 06 25, 22:31)
<p>Sunflowers, tai kad nesusiję šitie dalykai: darželis ir nedarbas. Neturiu net ką pakomentuot daugiau.</p>

Nu man tiesiog įdomu. Nes aš pvz vyresnėlės net nevedu nuo birželio pradžios iki rugsėjo. Vistiek namie būnu
Atsakyti

Veikos,kas sveikos ir nepiktos....

Sun. matai tavo didesnė ir jau rankos namie užimt sesę...o Pikkolo kaip tik reik kad vestų jaunikaitį bendravimui ir į kolektyvą. Turės tų atostogų dar,bet adaptacijai tai reikia. Tai mano nuomonė.

Išvažiavau su vienu ramentu rytoj grįšiu su dviem :huh2:   iki spalio protėsiu. :cray:​ 

Atsakyti

Kas nutiko?  :unsure:​ 

Atsakyti
Nu vyresnėlė tikrai man mažesnės neužima. Jai neįdomu tiesiog. Ji nori didesnių vaikų. Beje aš visom vasarom taip nevedu smile.gif nes noriu vaikui atostogas padaryti smile.gif
Kaip skauda stuburą unsure.gif

Sveikos
Atsakyti
labas rytas,
mano atostogų metu nei vienas vaikas nėjo į darželį nei vienos dienos smile.gif todėl suprantu Sunfl klausimą. Ar tai gerai ar blogai- aišku kitas diskutuotinas klausimas, bet man vaikų gailėdavo... smile.gif...na čia kaip visada- o savęs ne... nes maniškiai niekada nesiveržė į darželį, jiems visada geriau namuose būdavo. Bet mano atostogos visada būdavo tik vasarą, kai grupės sujungtos/prijungtos, auklėtojos susimakalavę ir t.t. ir aišku veiklos jokios - tik buvimas ir kieme žaidimas...

Aš ne tokia- nu pipiec, gaila tavęs net skaitant...tai kažkas rimčiau išlindo? vasaros skaityk šiemet neturėsi (tipo paguodžiau smile.gif ).

Mergos, taip užsinorėjau volelio/masažuoklio veidui, tokio paprasto smile.gif radau Nifritiniai masažuokliai pvz. Jūs nieko panašaus neturit ar ką parekomenduot pvz gal galit? smile.gif arba ką kitą gal turit kuo esat labai patenkintos pvz smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 birželio 2019 - 07:44

Labas rytas. Nepaeinu  visai su ta koja  net primint neina  :huh2:  kada operuos žinosiu tik liepos antrą  :unsure:  reabilitacija bus ilga o aš jau darbo pasiilgau  :(​  

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 26, 08:33)
<p>Labas rytas. Nepaeinu  visai su ta koja  net primint neina  huh.gif  kada operuos žinosiu tik liepos antrą  unsure.gif  reabilitacija bus ilga o aš jau darbo pasiilgau  verysad.gif​  </p>

o tai kas- trūko sausgyslė ar kokia ta operacija? ką darys?
Atsakyti

Ir sausgyslė ir raiščiai... o nuo uždegimo sąnarį skysčio daug,tai reik uždegimą apgydyt,tik kažko jis man nesigydo o dar labiau skauda. O skausmo jokie vaistai nenuima :huh2: 

Atsakyti
tie voleliai tai man gryn nesamonė, dukra atsisuntus du ir nemačiau kad voluotųsi biggrin.gif, ir man kažkaip jie neprilipo, laiko neturiu tam tongue.gif, bet jei noris aišku pabandyk, gal tau tiks ir patiks smile.gif

pas su darželiais irgi vasaromis ne kažką, tai grupes jungia nes nera kam piržiuret, tai užima kokius patalpu remontus, perkėlineja vel kažkur vaikus, kas tik turi galimybes visi neveda, na gal kokiuose privačiuose ir nera tokios suirutes vasaromis

ANT tai kiba eidama kojos tvarstytis ir kita išsisukai? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 birželio 2019 - 08:26

Taip, privatūs dirba visą laiką. Jei vaikui ten patinka, noriai eina, tai kodėl nevesti? Namie jis neturės ką veikt, negi vien prie planšetės vaiką laikyt? O kai jis namie tai ir aš nieko negaliu pasidaryt. Tai tikrai nesuprantu kodėl jis turėtų sėdėt namie jei aš nedirbu? Juk ne atostogos man. Užtat vakare galiu skirti jam visą laiką, eiti į lauką kiek tik nori, nes nėra jau jokių darbų. Taip pat galiu laisvai disponuoti savo laiku, ar tai pas gydytoją nueit, ar sportuot. Kitu atveju sėdėčiau namie 24 val per parą, 7 dienas per savaitę. Jau po savaitės aš ant visų pykčiau. Nes su šitu vaiku kažkur eiti yra tikras iššūkis, jau nekalbu apie apsipirkimą.

O vaikui nuo ko turi būti atostogos? Juk tai darželis, ne mokslai. O keliasi jis ir taip ~8 val, tai kad atsikels pusvalandžiu anksčiau, nieko nepakeis.

Atsakyti

Lyžuka su ta pačia visai nepaminu,dar biški su įtvaru primindavau kulną o dabar matyt nuo to kad vien su kaire ranka remiuos ramentu tai pasitempė ir nugaros raumuo,nes persikreipus ėjau  :unsure:  vienu žodžiu total invalid :cray:  iki jūros šiandien jau nei kai nedaeisiu  :(​ 

Pikkolo teisingai,jei vaikui ten smagu yra veiklos,tai ko jį namie laikyt? Aš už tai kad vaikas turėtų veiklos  :didis:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as ne tokia: 26 birželio 2019 - 08:40
Pikkolo tu nesiteisink, kiekviena darom kaip manom teisingai smile.gif kad veikla ir t.t. tai faktas kad darželyje viso to daugiau, ir jei vaikas su laime eina tai dar šauniau.

Maniškiai kažkaip mano atostogų visada laukdavo labiau nei aš pati smile.gif smile.gif
na kiekviena skirtinga esam ir tai yra gerai smile.gif

Li ką veikinėji, kotokia nekalbi palikusi ? vat seniau būdavo kitaip tongue.gif smile.gif

einu kavos. reiktų pradėt stalčius tvarkyt, bet tingiu, nekyla noras...nors ir geras oras smile.gif
Atsakyti