Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(DG* @ 2019 06 21, 21:14)
Iš nikų kai kurios matytos  biggrin.gif
Kadangi keletą metų visai nebuvau čia tai nelabai jau ką ir pamenu.
Dabar kaip tik pagalvojau, kad čia pagrinde buvau kai dukryte maža buvo o dabar jau i pirma klase eis  biggrin.gif

o tu pati niko nesikeitus? Kažkaip neatgaminu taves smile.gif, bet vistiek sveika prisijungus smile.gif, beje čia gal ta pati kur labai su samčiais ir puodais draugauji? smile.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 24, 11:04)
Labas rytas.
Kaip Jonus atšventėt ? ☺
Pikkolo o kam tą katiną kaži su ta kaldra susuko....😯 svetimų akių bijojo??

niekaip, iš abieju pusiu kaimynai max decibelais švente, užsidariau langus tai tvanki naktis buvo, o ir vistiek girdejosi "vel gegužio žiedai" biggrin.gif

Pikkolo, ar jau kiek įėjot i gyvenimo vaga? šlykštus jausmas kai svetimi tavo daiktus iškuičia, jaučiu perskalbčiau viska kas tik įmanoma unsure.gif

Darateja, del saves pačios ir nervu nesigadinimo tai aišku gerai, kad spjovei į viska, bet paskui tokie kiaules darbdaviai tuom ir naudojasi, kad žmogu gali išspjaut bile kada ir nieko už tai nebijot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 birželio 2019 - 07:24
Sveikos,
QUOTE(DG* @ 2019 06 21, 20:49)
Labas vakaras, galima pas Jus  ax.gif  biggrin.gif
Po kelių metų pertraukos bandau grįžti į forumą.  biggrin.gif
Įdomu, kas čia vyksta  biggrin.gif

Man atrodo a6 tave prisimenu smile.gif
QUOTE(pikkolo @ 2019 06 22, 21:35)
<p>As ne tokia, tai kad šiandien nekarųta buvo Palangoj.</p><p>Mūsų namus naktį apvogė, išnešė mano auksinius auskarus, porą žiedų, grandinėlę ir du senus vyro laikrodžius, seifą pakeliui paliko. Vat taip rytas prasidėjo.</p>

oho blink.gif unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Vakar jau namo grįžom, gaila kad tiek trumpa buvom.
Nu, kad diena reiktų megztinio, tai tikrai taip nebuvo, vakarais tik dėdavome. Žinoma visi ir maudėmės.
V-Rinė mes būtą visad nuomuojame.
Sveikos
Atsakyti
man tai ši naktis šalta buvo biggrin.gif, čia gal jau prie tropiniu naktį spėjau prisirtaikyti tongue.gif
Atsakyti

Labukas damutės. Šiandien sunkiai kėlėmės, vaikis labai prieštaravo, nenorėjo keltis, rengtis, važiuoti į darželį, bet paskui viskas buvo gerai.

Tingiu ką nors veikti, nors reik lyginti, kambarius tvarkyt. Žemas spaudimas rytais, užtat jėgų nėra. Norėčiau dar ir pamegzti.

Atsakyti
Labos.
ir tiek smile.gif
nežinau ką pasakyt- lauke vėl karšta, vėl dirbu, vėl nežinau ir tingiu ką gamint. ir vis taip pat ir taip pat smile.gif ir nieko naujo...
net nežinau ar atostogų laukiu, šiaip gera į darbą neit bet kol įsivažiuosiu tinginiaut... smile.gif na aš save žinau, sunkiausios tik pirmos kelios dienos, poto susitvarko viskas smile.gif
vyras sako užsakyk Šventojoj namukus kokius, aš blin ir tingiu ir nežinau kur telefų ir t.t. ieškot smile.gif bandau nukalbint į Jūrmalą kelias dienas be nakvynės, tai nežinau kaip te bus. Vž plano atostogoms nėr, o tai yra blogai smile.gif
Atsakyti
ko tylit?
tipo dirbat ar atostogaujat?
Li bent tu dėk kalbų. Ką veikei savaitgalį? biggrin.gif
Atsakyti
kad pasakyt neturim ką, vakarienei galvoju bulvių virti smile.gif, nu kukliai bet gal su kefyru ir agurkais praies už gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 06 25, 12:46)
<p>Labukas damutės. Šiandien sunkiai kėlėmės, vaikis labai prieštaravo, nenorėjo keltis, rengtis, važiuoti į darželį, bet paskui viskas buvo gerai.</p><p>Tingiu ką nors veikti, nors reik lyginti, kambarius tvarkyt. Žemas spaudimas rytais, užtat jėgų nėra. Norėčiau dar ir pamegzti.</p>

Bet jei tu nedirbi, kodėl vaiką į darželį vedi?
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 25, 13:00)
Labos.
ir tiek smile.gif
nežinau ką pasakyt- lauke vėl karšta, vėl dirbu, vėl nežinau ir tingiu  ką gamint. ir vis taip pat ir taip pat smile.gif ir nieko naujo...
net nežinau ar atostogų laukiu, šiaip gera į darbą neit bet kol įsivažiuosiu tinginiaut... smile.gif na aš save žinau, sunkiausios tik pirmos kelios dienos, poto susitvarko viskas smile.gif
vyras sako užsakyk Šventojoj namukus kokius, aš blin ir tingiu ir nežinau kur telefų ir t.t. ieškot smile.gif bandau nukalbint į Jūrmalą kelias dienas be nakvynės, tai nežinau kaip te bus. Vž plano atostogoms nėr, o tai yra blogai smile.gif

Mes per booking užsisakom visad
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 25, 12:00)
bandau nukalbint į Jūrmalą kelias dienas be nakvynės, tai nežinau kaip te bus. Vž plano atostogoms nėr, o tai yra blogai smile.gif

A kaip keliom d be nakvynes issisuksi?
Siaip akis uzkliuvo...

Sveikos.

Padariau saltibarsciu laukiu kol bulves iskeps vaje vaje karstis kaip nualina.darbe iddaliausia, kai kondiskes.. namie dar puse velnio, kai plyteles vesu tai malonu basom..

DG nikas man primena kazka, jauciu kad kazkur matyta...
Atsakyti
Grange -mums gi netoli Jūrmala. Tik 1,5 val kelio. Tai mes dažnai ryte išvsžiuojam o vakare grįžtam. Po savaitės sugalvojam ir vėll dienai kokiai. nereikia po svetimas lovas voliotis . Jūrnalon niekad su nakvynėm nevažiuojam ☺ Tai man šis variantas priimtimesnis ☺

Atsakyti

Sunflowers, tai kad nesusiję šitie dalykai: darželis ir nedarbas. Neturiu net ką pakomentuot daugiau.

Atsakyti