![verysad.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/verysad.gif)
Savaitgaliui atvykom i vokietija, Duseldorfa pasizvalgyt , nes nebuve.. grazu, ale per karsti tai nzn nzn kaip cia siandien eisis....
Vakar Palangoj buvo +20 ir labai šaltas vėjas, tai beveik visą laiką buvom su megztiniais.
Palangoj neturim namų. Nieko labai neišnešė, nes nieko ir nebuvo, o seifo nesugebėjo toliau lauko durų nutempti. Tai tiek vargo dėl menko grobio. Tik kad viską labai iškuitė, net vaikų stalčius, spintos duris išlaužė. Bet kaip turėjo nusivilt kad pinigų nerado (kažkaip paskutiniu metu nebelaikom grynų namie, kiek reik išsiimam tam kartui), aukso ir mažai, nes nemėgstu aukso. Tik vat nejauku buvo pasilikt namie naktį.
Atsirado katinas, buvo į kaldrą susuktas, jau sakė biškį pridusęs buvo. Kaip jis rėkė ant mūsų, visą vakarą. Dukra bijojo viena miegot, tai visi miegojom kartu, tai ir katinas atėjo, vis taikėsi ant galvos atsigult ir vis pirmyn atgal marširavo, užkniso jis mane. Bet pietukų su vaiku beveik 3 val numigau ir jau gerai.
O spaudimas tai man dabar nukritęs, ryte išvis žemas buvo. Užtat gydytoja ir sakė, kad negert vaistų jei nereik. Antradienį važiuosiu širdies echoskopiją daryt. Bet vyras pamiršo, kad jam reiks vaiką iš darželio paimt, tai prisidėliojo susitikimų tai nežinau kaip aš spėsiu jį pasiimt, nes miestas užkištas, pusė gatvių uždaryta, remontuojama, dar tiltą vieną uždaro.
Daratėja, o tu bent kažkokią išmoką gavai? Nes už atleidimą iš lempos nuo čia ir dabar priklauso pinigai už pusę metų. Jeio ne kripkis greit į darbo inspekciją, jei prarašei prašymą išeit iš darbo savo nboru, per 3 darbo dienas jį gali atsaukti
Tik rugsejo menesi butu buve metai, kaip as ten dirbu.
Tad niekas man ir nepriklauso
Gavau viena darbo pasiulyma, bet i tokias vietas nelabai benoriu eiti dirbti
Noriu ten kur ismokciau kazko naujo ir tobuleciau.
Vis dar pasimetusi as
Daratėja, neišdirbus metų jei darbo sutartis nutraukiama darbdavio iniciatyva, mokama pusė atlyginimo, bet, kad galėtų pagal šitą straipsnį atleist, turi atleidimas atitikt DK nurodytus kriterijus, plius įspėjimas iš anksto. O jei spiria tave pa pagrindimo nuo čia ir dabar tai eina straipsnis ne darbdavio iniciatyva, o darbdavio valia. O darbdavio valia 6 mėnesius pinigų kainuoja. Šiaip jei nebūna aišku geriausia skambint į darbo inspekciją, ten merginos tikrai labai fainiai konsultuoja.
Šiaip kadangi B atleidimas buvo sunkus, tai aš tą DK ant atleidimo klausimo gerai pragraužus
net ir su nauju DK darbuotoją išspirt nėra taip lengva, tik dauguma nepasigilina ir tiki ką darbdavys sako.
Vaikai dabar atleidimui nelabai įtakos turi. Nebent yra du lygiaverčiai darbuotojai ir vienas iš jų mažamečių vaikų turi, tada pirmenybė išsaugot turinčiam vaikų. Bet yra kitų niuansų, pvz jei atleist nori, pvz jei nori atleist pagal punktą, kad tavo veikla petreklinė darbdaviui, tai pirmiausia turi būt pasirašytos pareiginės ir dokumentuotos visos tavo funkcijos, plius į atleisto vietą negali darbdavys priimt kito darbuotojo.