Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Labos,
Daratėja vis apie tave galvoju- o tai taip ir išėjai nepasakius kolegoms tikrosios teisybės- na kad tave atleido, išėdė ir t.t. taip visi ir manys kad pati savo noru? aš tai pasakyčiau, kad kiti žinotų ko tikėtis...

Tai va gavom ir mes lietaus, čia tikriausiai kas po Kauno liko, be jau tai ne 5 lašai-truputį normaliau, tai tuo ir džiaugiamės smile.gif

14 val išvarau sostinėn. Li virk koldūnus, užsuksiu smile.gif
Atsakyti

Labos,
Daratėja vis apie tave galvoju- o tai taip ir išėjai nepasakius kolegoms tikrosios teisybės- na kad tave atleido, išėdė ir t.t. taip visi ir manys kad pati savo noru? aš tai pasakyčiau, kad kiti žinotų ko tikėtis...

Kolegos virtuveje aisku, kad zino visa situacija :)

Labai visi gerai sutariam, tai  apie viska pasikalbam.  Skambino kolegos seiminnkams klause, kodel cia taip nutiko ir pan.Tai seiminkas visiems ta pati sako, kad Ausra pati patvirtino sita fakta, jog turiu nauja darba susiradusi kur manes jau laukia. Jie sako Ausra tikrai neturi darbo susiradusi. O jis savo varo, kad Ausra pati patvirtino sita fakta. Nors mes apie tai su juo nekalbejom. Jis mane atleido ir viskas :)

Viskas bus gerai :)

Zinau :)

Laba ryta :)

Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 20, 12:46)
Sveikos gyvos smile.gif
nu baisu,

Li va ir tau ne kas trečia diena reikia rašyt, o  dieną po tris kartus smile.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 20, 12:53)
tikrai Li, čia gali mums romanus rašyt smile.gif o nesiskust kad ner ka skaityt biggrin.gif

tada jūs turėsit ką skaityt tongue.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 20, 14:53)

*Li, ką veikinėji per dienas, tavo vaikas kieman eina vienas? ar reikia kartu būti?
maniškiui dvi dienas nereikėjo eit į mokyklą o ryt apskutinė diena atsisveikinimas/žiburėlis smile.gif tai va galiu pasakyt jau taip  neturi kas veikt kad net pikta.

**ai ryt nuo pietų į sostinę išvarau, žmonių pažiūrėt ir savęs parodyt smile.gif šiaip tai dukrą su rakandais gabensim į namus. Atverkė sesiją, tai dabar bus ramu jau jai smile.gif ir man smile.gif  Aišku noriu dar į Ikea ir dar kur, kad ir centru praeit (čia priklausys nuo vyro nuotaikos aišk...vaikas nori į Akropolį pavalgyt  smile.gif nzn ar aš tenoriu ko-man ten visko perdaug.. na bus matyt ...

*nelabai jis eina vienas. dviese vaikštom visur kol kas, nu arba namie būnam, o ir aikštelių nelabai yra..
**IKEA visai šalia čia biggrin.gif ir dar prie šono "Vikingų rimi" kaip mes vadinam, ir Macdonalds tongue.gif (iš tikro tai Nordika vadinasi prekybos centras)

QUOTE(-Darateja- @ 2019 06 20, 20:55)

eina sau blink.gif
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 21, 12:40)
Labos,
14 val išvarau sostinėn. Li virk koldūnus, užsuksiu smile.gif

radai kada varyt kai aš nieko valgyt nedarau biggrin.gif o visą savaitę toks meniu buvo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 20, 19:32)
<p>Rytoj aš jau iš šliaužiosi po Palangą.... tik nesuprantu ką ten veiksiu  huh.gif​  Pikkolo iki kada būsit? </p>

Mes ryt į Šventąją rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras, galima pas Jus ax.gif biggrin.gif
Po kelių metų pertraukos bandau grįžti į forumą. biggrin.gif
Įdomu, kas čia vyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2019 06 21, 19:49)
Labas vakaras, galima pas Jus  ax.gif  biggrin.gif
Po kelių metų pertraukos bandau grįžti į forumą.  biggrin.gif
Įdomu, kas čia vyksta  biggrin.gif

Sveika. Visada galima ☺☺☺
O mes tave pažįstam.- arba tu mūsų kurią pažįsti ? ☺

Varom iš sostinėx. Pusiaukelėj. Pavargau lyg būč daržų 5 ha nuravėjus 😅😅😅😅
Apvaikščiojom ikea, buvom centre- apėjom ratuką 3 kryžių kalnas-benardinai- onos bažnyčia - katedra. poto akropolyje pavalgėm ir va riedam savan kaiman.
Ką galiu pasakyt- centre gražu, pakraščiuos ypač naujininkuos taip šiaipdau....bet gyventi nebenorėčiau nei iž ką 😅😅😅
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 21, 19:52)
Sveika. Visada galima ☺☺☺
O mes tave pažįstam.- arba tu mūsų kurią pažįsti ? ☺
Varom iš sostinėx. Pusiaukelėj. Pavargau lyg būč daržų 5 ha nuravėjus 😅😅😅😅
Apvaikščiojom ikea, buvom centre- apėjom ratuką 3 kryžių kalnas-benardinai- onos bažnyčia - katedra. poto akropolyje pavalgėm ir va riedam savan kaiman.
Ką galiu pasakyt- centre gražu, pakraščiuos ypač naujininkuos taip šiaipdau....bet gyventi nebenorėčiau nei iž ką 😅😅😅

Iš nikų kai kurios matytos biggrin.gif
Kadangi keletą metų visai nebuvau čia tai nelabai jau ką ir pamenu.
Dabar kaip tik pagalvojau, kad čia pagrinde buvau kai dukryte maža buvo o dabar jau i pirma klase eis biggrin.gif
Atsakyti

Daratėja, o tu bent kažkokią išmoką gavai? Nes už atleidimą iš lempos nuo čia ir dabar priklauso pinigai už pusę metų. Jeio ne kripkis greit į darbo inspekciją, jei prarašei prašymą išeit iš darbo savo nboru, per 3 darbo dienas jį gali atšaukt.

Atsakyti

Labas  gyvos jei dar neištirpusios :4u: 

Kas nešė mane į tą Palangos peklą  :karsta:  jau geriau į šiaurę pas baltas meškas.....

Atsakyti

As ne tokia, tai kad šiandien nekarųta buvo Palangoj.

Mūsų namus naktį apvogė, išnešė mano auksinius auskarus, porą žiedų, grandinėlę ir du senus vyro laikrodžius, seifą pakeliui paliko. Vat taip rytas prasidėjo.

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 22, 16:11)
<p>Labas  gyvos jei dar neištirpusios 4u.gif </p><p>Kas nešė mane į tą Palangos peklą  karsta.gif  jau geriau į šiaurę pas baltas meškas.....</p>

Karšti orai nešė matyt. biggrin.gif
Mes buvom nuo antradienio iki ketvirtadienio ryto tai soti, o jau kaip nudegiau, nugara ir pečius žiauriai skauda biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 06 22, 19:35)
<p>As ne tokia, tai kad šiandien nekarųta buvo Palangoj.</p><p>Mūsų namus naktį apvogė, išnešė mano auksinius auskarus, porą žiedų, grandinėlę ir du senus vyro laikrodžius, seifą pakeliui paliko. Vat taip rytas prasidėjo.</p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif
O jetus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 22, 17:11)
<p>Labas  gyvos jei dar neištirpusios 4u.gif </p><p>Kas nešė mane į tą Palangos peklą  karsta.gif  jau geriau į šiaurę pas baltas meškas.....</p>

Nu mes Šventojoje kur radai ta karštį?
Atsakyti