Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

uch Pikkolo mums tokių tavo neįdomių dienų biggrin.gif biggrin.gif
man jau baisinga irgi reikai atostogų, jaučiusi išsunkta iki galo.. na dar kitą savaitę atvargt ir tada išvykstu į atostogas smile.gif

Li, ką veikinėji per dienas, tavo vaikas kieman eina vienas? ar reikia kartu būti?
maniškiui dvi dienas nereikėjo eit į mokyklą o ryt apskutinė diena atsisveikinimas/žiburėlis smile.gif tai va galiu pasakyt jau taip neturi kas veikt kad net pikta.

ai ryt nuo pietų į sostinę išvarau, žmonių pažiūrėt ir savęs parodyt smile.gif šiaip tai dukrą su rakandais gabensim į namus. Atverkė sesiją, tai dabar bus ramu jau jai smile.gif ir man smile.gif Aišku noriu dar į Ikea ir dar kur, kad ir centru praeit (čia priklausys nuo vyro nuotaikos aišk...vaikas nori į Akropolį pavalgyt smile.gif nzn ar aš tenoriu ko-man ten visko perdaug.. na bus matyt ...
Atsakyti
Vrine, iš fb lauksim pasirodant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 20, 14:57)
Vrine, iš fb lauksim pasirodant smile.gif

čia apie ką? reportažas iš maišų gabenimo sostinėj? smile.gif tongue.gif

Pikkolo o vanduo šiltas? maudotės laisvai lengvai ir dantimis nekalenat? smile.gif

kas pas damas vakarienei? va nesugalvoju....
Atsakyti

Rytoj aš jau iš šliaužiosi po Palangą.... tik nesuprantu ką ten veiksiu  :huh2:​  Pikkolo iki kada būsit? 

Atsakyti

O! Ką jie darė?

Jokubas su berniuku choru,

Lukne su mergaiciu choru dalyvavo :)

Jau trys metai, kai kasmet jie ten dalyvauja :)

Labas mergaites :)

Uzvakar velai vakare man buvo pranesta, jog esu atleidziama.

Nei is sio, nei is to, prigeres seiminkas po darbo valandu man tai pranese. :)

Man sokas.

Visiskai nieko nebesuprantu.

Dar klausiu tai kada man cia paskutine diena. Sako, tai kad ir snd :D

Bet kita diena zinojau, jog tada lieka tik trys kolegos dirbti visa diena.  Tai sakau as ateisiu ryt dar padirbti.

Tad vakar buvo paskutine diena man darbe :)

Seimininkai visiems pasakoja jog as susiradau kita darba ir del to isejau.

Ilga istorija :)

Bet buvo vienas kolega kuris norejo uimti mano vieta ir kaisiojo pagalius i ratus :)

Pavyko jam :)

Keistai jauciuosi.

Mamai bijau pasakyti :laugh:

Tai per kita savaite privalau susirasti kita darba.

Turiu du pasiulymus.

Bet  dabar nebenoriu eit betkur :)

Vat taip dabar gyvenu :)

Atsakyti

Daratėja žiauru..... :blink:  pasidomėk DI prieš kiek laiko turi įspėti darbuotoją dėl atleidimo,jei nėra įspėjimo,ar kitų nusižengimų. :hmm:​ 

Atsakyti

Oho Daratėja, kaip nefaina.

V-Rine, vanduo 19, tik nuo vakar labai daug dumblių prie kranto. Nurimo jūra, anei bangelės, tai ir sunešė visus prue kranto. Maudžiausi vakar, o šiandien net du kartus lindau, ir dukra net įlindo! Kadangi ryte saulė buvo per tokį rūkelį, tai nelabai įkaitom, tai ir vanduo ne toks šaltas atrodė. Na bent jau dantim kalenti nereikėjo. Šiandien dieną tai 27 rodė  :blink: Karšta buvo labai. Dabar pravėso, jau ryt tik 21-22 rodo. 

As ne tokia, išvažiuosim šeštadienį ~14 val.

Atsakyti

Daratėja žiauru..... :blink:  pasidomėk DI prieš kiek laiko turi įspėti darbuotoją dėl atleidimo,jei nėra įspėjimo,ar kitų nusižengimų. :hmm:​ 

Ziauru :)

Kai zinai, kiek visko idejai i sita darba, o tu gavai atgalios taip-skaudu :)

Metu neatidirbau. Tad niekas nepriklauso man.

Atsakyti
Daratėja. Ojej. O tai nieko dorai ir nepaiškino tas kitą dieną
Gal jau b laivas šeimininkas??? Ar čia tas girtumas tik drąsos pridavė ko blaivus nedrįso pasakyt??? Pasakė už ką? Na tikrai abidna kai tu šitiek įdėjai į tą darbą ir vilčių ir pastangų. Oi oi 😧 liūdna...
Atsakyti

Daratėja. Ojej. O tai nieko dorai ir nepaiškino tas kitą dieną
Gal jau b laivas šeimininkas??? Ar čia tas girtumas tik drąsos pridavė ko blaivus nedrįso pasakyt??? Pasakė už ką? Na tikrai abidna kai tu šitiek įdėjai į tą darbą ir vilčių ir pastangų. Oi oi 😧 liūdna...

Jau kelios dienos pries sakiau kolegom, jog kazkas vyksta :)

Prigere ir isdriso pasakyti :)

O daugiau nebuvau sutikusi nieko :)

Bet kuomet zinai, jog visiems sako, kad as isejau pati, nes radau kita darba kur manes neva jau laukia,Tada galvoju o ka bekalbeti su tokias zmonemis :)

Viskas bus gerai :)

Rasiu as ta darba :D

Tik jausmas viduj .

Toks keistas :)

Bet viskas gyvenime vyksta, taip kaip turi vykti :)

Atsakyti

Apkabint tik noriu tave..... nu nesažininga taip.....  :console:​ 

Atsakyti
Oi Darateja 4u.gif , bet patikek viskas kas vyksta tik į gera mirksiukas.gif

vrine, sakei veši save parodyt biggrin.gif tai ir mes užsimanem i tave pažiuret tongue.gif
Atsakyti