Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Lijo visą rytą. Mažiukas padėjo dėtis daiktus  :D  Užtat tėtės mašina sugedo, tai mama autobusu atvažiuos. Ech. Ruošiamės po truputį kelionei.

Atsakyti

Pikkolo kur būnat? kiek dienų? aš penktadienį  važiuosiu Joninėm  :)​ 

Atsakyti
Labos. Taip nei lašas ir nenukrito....važiavau daržų liet.

Ko jūs man nepatariat kiek dėti į voką vestuvėms...aa??😮😮😮
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 16, 16:42)
Labos. Taip nei lašas ir nenukrito....važiavau daržų liet.

Ko jūs man nepatariat kiek dėti į voką vestuvėms...aa??😮😮😮

Kad mes nežinom, nepamenu kada vestuvėse buvau, dabar į jubiliejų eisiu tai pirksiu tokia ala vakarienę restorane bigsmile.gif nezinau tiks ar ne nesuku galvos, turbūt maziau 100 eur nededa? Nu rimtai neįsivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Vakar dukros krikštynos buvo, grįžę vakare namuką rezervavom. Kitam savaitgaliui prie jūros isvaziuojam. Šiandien žiauriai tingiu, kažko naktim nesimiega unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 16, 16:51)
Kad mes nežinom, nepamenu kada vestuvėse buvau, dabar į jubiliejų eisiu tai pirksiu tokia ala vakarienę restorane  bigsmile.gif nezinau tiks ar ne nesuku galvos, turbūt maziau 100 eur nededa? Nu rimtai neįsivaizduoju  unsure.gif

tai 100 tai faktas, bet ar nemažai 100..vyras pyksta- vestuvės/nevestuvės, vakarienė su babom, o dovaną reikia kaip tikrom vestuvėm. Aš sakau bent 150 reik, vyras sako nėr reikalo, 100 užteks.... būt normalios rimtos tai dėtume 150 ar 200, o čia kotletas su babmm ir savu gėrimu.... ir kaip elgtis- o faktas vistiek- vestuvės smile.gif svarb nuotaka nepagimdytų 07.21 gimdyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 birželio 2019 - 16:23

pas mus gerai pusdienį nulijo, tai jau net vietom žalios žolės matos :D

vakar baidarėm prasiplaukėm visai smagiai.

Vrine, mes prieš porą metų ėjom į vestuves, kur irgi tiesiog vakarienė, tai 100 eur nuo 2 dėjom. Šiaip dar madinga, kai gėlių neneša, kokių loterijos bilietukų pridėt, pvz nutrinamų tų :)

Atsakyti

Smilčių gatvėj gyvenam. Pustuštis namukas, tai išsirinkom kambarius kokius norėjom  :D biškį purškia, biškį ne, ir +18. Va toks oras šiandien.

Atsakyti

Šimta manau per akis  :B 

Pikkolo,gal baltų plytų tryjų aukštų?

Atsakyti

Ne, mediniam mėlynam. 

Nuėjom iki tilto ir grįžom. Žmonių šiandien mažai.

Atsakyti

rYT Į dAINŲ ŠVENTĘ Į kLAIPĖDĄ, BET LIETŲ RODO. kaži, kaip čia bus ax.gif. Bet labai noriu, o ir jau mažoji, kaip dalyvė pasirodys wub.gif

Mano abu maziukai dalyvavo sventej :)

Jo su oru nepasiseke siais metais :rolleyes:

Nors pernai belenkaip karsta buvo, tai  irgi nekazka :D

Turejau laisva savaitgali :) Tai fantastiskai praleidau :)

Issinuomavau dvirati, tai saziningai visa savaitgali ir prasivazinejom su draugu :)

Atiduodant dvirati, net gaila buvo atiduoti :laugh:

Gera gyventi Klaipedoje :rolleyes:

Labas vakaras :)

O vestuvem manau deti 100 nuo trieju-mazokai :)

150 deciau.

Atsakyti
na gal ir ne kažką tas 100 eur, ką jau čia už tiek ir nupirksi, bet kai pagalvoji apie algas tai pasidaro ir visai nemažai biggrin.gif

Sveikos smile.gif

ūkanotas, dregnas rytas , bet po karščių atgaiva smile.gif
Atsakyti