Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Vieni sako, kad jei žaliuoja sidabras, tai bėdos su sveikata, jei tai žiedas - tai sąnariai arba kraujotaka. Kiti, kad žaliuoja dėl padidėjusio prakaitavimo, nes su prakaitu išsiskiria iš organizmo ir kitos medžiagos, pvz druskos, vaistai (aišku mikro kiekiai). O jei dar aplinkoje padidėjęs užterštumas, tai įvyksta cheminė reakcija ir vuolia turit žalią žiedą  :D​  ir jei su praba, tai ne bile koks, nes probuoja Probavimo rūmai ar kaip ten jie vadinasi.

Nežinau ko skauda žandikaulį. Pradėjo ryte nei iš šio nei iš to. Gal koks uždegimas. Dantų neskauda. Reiks grįžus iš Palangos nueit pas dantų gydytoją. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 14 birželio 2019 - 14:14
kad lupasi žiedas tai jau keista ...

toks ten ir pagerinimas : plombyru su šokolado gabaliukais, daug braškių ir aišku pienas mirksiukas.gif, bet gavosi toks tirštas ir sotus, ai dar cukraus dejau, nors tikrai ir be jo ten but gerai gavesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 birželio 2019 - 14:18
dėl sidbaro aišku- ji turi bėdų su prakaitavimu. Pirmas kai nusilupo manėm kad koks padielkė buvo. Kai antras- supratom kad kažkur kitur bėdos...vat.
O auksinio kaži nesuės? unsure.gif biggrin.gif gaila būtų...

Pikkolo tik jau ir iš Palangos mums čia apsireikšk, smulkiai- ką vekiat, koks oras ir t.t.

Lyžuka, šokoladą stiklinėm mauki ir nenori būti išsipūtus tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 14 birželio 2019 - 14:21
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 14, 15:20)

Lyžuka, šokoladą stiklinėm mauki ir nenori būti išsipūtus  tongue.gif  tongue.gif

visiškai nenoriu biggrin.gif ir taškas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 14, 13:16)
.sakau bulvių košės su kotletais nekepsiu tokiam ore..... tai šiandien sakiau prikepsiu kotletų mėnesiui.... kad sotus būt  tongue.gif

o norisi koteltu ir bulviu koses per toki ora? rolleyes.gif biggrin.gif man tai tokie maistai grynai zieminiai, nezinau kazkaip laaaabai retai darau kai karsta. is vis sunku rast ka galvyt kai karsta.

QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 14, 14:17)
toks ten ir pagerinimas : plombyru su šokolado gabaliukais,  daug braškių ir aišku pienas  mirksiukas.gif, bet gavosi toks tirštas ir sotus, ai dar cukraus dejau, nors tikrai ir be jo ten but gerai gavesi

a kam cukraus kai kai ledai su sokoladu hmm.gif
Atsakyti

aš šiom dienom nieko negaminau, kavinėse valgėm. Va šiandien jau labai gaminsiu, raviolius iš vietinės makaroninės išvirsiu :D

Atsakyti
Man nesinori tų kotletų...bet yra kam noris 😅 prikepiau. Bulves verda- bus košė. Čia ant principo viskas. Galės valgyt dabar 3 dienas tuos kotletus. vž sunervino mane 😅
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 14, 17:06)
Man nesinori tų kotletų...bet yra kam noris 😅 prikepiau. Bulves verda- bus košė. Čia ant principo  viskas.  Galės valgyt dabar 3 dienas tuos kotletus. vž sunervino mane 😅

biggrin.gif biggrin.gif nesinervuok

O Ka tu valgysi?

Atsakyti
Sveikos. Tylit? Tai gerai - vadinasi veikt turit ką ☺☺☺ klausimas. Rimtas ☺ kitą savaitgalį mb brolio "vestuvės" t.y. susirašymas ir vakarienė kavinėj saviems 20 žmonių- aišk be muzikantų ir kitų vestuvinių pribumbasų. Manau nebus ilga vakarienė - ne ta chebra 😅😅 eisim mes tryse - dukra atsisako kategoriškai...tai kiek dėti į voką? Kiek jūs dėtunėt ? ai reiks neštis bonką - kvietime buvo kad gėlių nenešt atsinėšt gėrimą - na tai nesineši boscos šampės giii☺☺☺☺
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 06 13, 10:24)
<p>Aikit sau, 9 val ryte jau 30 rodė  blink.gif nuvežėm mamą į stotį ur su dukra į Akropolį užsukom ir tik čiupt čiupt, kad vaikiui kepurytės nepalikau. Nu tai lėkėm atgal. Tai dabar Megoj sėdim, kas kavą, kas pieno-ledų kokteilį geria. Žmonių dar nėra. </p><p>Jo pempe, čia turbūt nuo visų technologijų. Maniškė irgi va taip blūdija naktim, tik ji pas tėtį eina ar rašo jam į telefoną. Kiek taviškei metų? Mano tai greit 9 bus. O dar jei vakare pašokinėja daugiau batute, tai dar ką nors ir skauda, tai vėl blogai miegasi  doh.gif </p><p>Mama sakė naktį buvo 22, va ko ji blūdijo tai nežinau. Nenorėjo dar važiuot namo, nes karšta pas juos, bet pagalvojom kad jei vakare važiuot tai bus dar karščiau. Tėtė kažin ar atvažiuotų, nes važiuoti karšta labai. Jau mama svarsto statyti namie kondicionierių. Gal sakau ir nieko būtų, žiemą galėtų pasišildyti papildomai. Panašu, kad mūsų laukia būtent tokios karštos vasaros ir ateityje.</p>

maniškei neseniiai 8 stuktelėjo.

QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 14, 11:30)
ir tokius orus vieni lengviau perneša, kiti,ne, pas mus atrodo ir temp normali darbe bet širdis atrodo kartais per gerkle išlip s verysad.gif

o KALIO NEGERI? aŠ turiu bio, jis tokiais kristaliukais, tai į savo gertuvę išsitirpinu ir gurkšnoju per dieną.

pAS MUS ŠKVALAS BUVO, MEDŽIŲ DAUG IŠVERTĖ, PER PUSĘ, KAIP DEGTUKUS SULAUŽĖ, BEVEIK DVI DIENAS BE ELEKTROS BUVOM.

rYT Į dAINŲ ŠVENTĘ Į kLAIPĖDĄ, BET LIETŲ RODO. kaži, kaip čia bus ax.gif . Bet labai noriu, o ir jau mažoji, kaip dalyvė pasirodys wub.gif

Na ir prirašiau, netaisysiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas... oi kaip nulijo su velniukais ir šviesiakais  :yahoo:  tik žvėrys bais išsigando šaižaus griaustinio,matyt netoli pliekė...

Atsakyti
Negeriu kalio, dabar galv;jų tikrai reiktų paversti; r dėl kitų dalykų...

Mane penktą ryto -prikėlė toks vėjo švilpimas apie ausis bigsmile.gif , visur gi langai atidarineta tai vistiek vieną paskui pamiršau uždarytą, ale nieko nenutiko...užtat nulijo smagiai ir atvėso laukė tik 17 kolkas...verdu žuvienę, visiškai nenorėjo žuvis skųstis tai su visais žvynais ir verdu biggrin.gif dar kažką reiktų gaminti, vakar iki pasižiūrėjau varškės apkepo pakelis 2 eur doh.gif o kiekis kad suvalgyti ir dar pritrūktų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 16 birželio 2019 - 10:19