Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 13, 12:53)
Aš seniau irgi dedavau, o paskui kažkaip su pasukomis pradejau daryti ir jau nei druskos nei tuo labiau cukraus nededavau, dabar aplamai ju nevalgom ...

šaltibarščių nevalgot? kodėl??? bigsmile.gif

ANT tai sūnus baigia tarnybą? ką toliau veiks?

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 13, 13:03)
šaltibarščių nevalgot? kodėl??? bigsmile.gif

ANT tai sūnus baigia tarnybą? ką toliau veiks?

irgi nežinau biggrin.gif, dukra aplamai burokeliu nevalgo o man tai kažkaip aš ju aplamai nepavalgau tik pilvas išsipučia bigsmile.gif ir seniau ne itin daznai valgem o tevai pamenu gal koki 1-2 i metus tik
Atsakyti

Saltibarscius as ir vaikai galetume valgyti kiekviena diena, ir nesvarbu, tai vasara ar ziema :D

Atsakyti

Aš irgi šaltibarščius galiu valgyt ištisai, ir raudonus, ir baltus, visokius :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 13 birželio 2019 - 12:59
aš baltų negaminu, tik su šaltibarščių kefyru/rūgpieniu ir su burokėliais . mano tai savaitgalinis vasarą patiekalas, na kad galėtum visą dieną valgyt- nes dažniausiai jei lieka antrai dienai nieks nebenori, o ir skonis nebe tas būna.
Atsakyti

Vaikai nevalgo šaltibarščių, mažiukas tai tik agurkus ir kiaušinius išrenka, o visa kita palieka. Tai gaminu tik dviem žmonėm, dažniausiai savaitgaliais. Valgom ir antrą dieną.

Atsakyti

Pas mane visą vieną minutę palijo   :D

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2019 06 13, 18:44)
<p>Pas mane visą vieną minutę palijo   biggrin.gif</p>

Pas mus kokie 10 lašų tik užtat dabar karščiau kaip dieną unsure.gif
Atsakyti

Lyžuka, tai ir šiandien rekordą pavarysit?

Atsakyti

Pas mus labai stiprus vėjas, labai atvėso ir tamsus tamsus dangus, dundulis važinėja. Laukiam lietaus.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2019 06 13, 19:00)
<p>Lyžuka, tai ir šiandien rekordą pavarysit?</p>

Nu stengiamės bigsmile.gif, jei ne pas mus tai vistiek manau tas rekordas bus

Vėjas baisulingas, langų atidaryt neįmanoma kad ne išluptu o tvankuna brrr, užtat lietaus ner
Atsakyti
Pas my eina baisūs debesys iš visų pusių. Kyla vėjas ir dunduliuoja. Lyjo 3 minutes. bet aš dar turiu viltį kad dar palis. .bet gėles nuo balkono nukabinau į kambarį sutysiau - na kad kruša ir vėjai neišdaužytų ...vž aktyviai viliuosi luetaus. Va sėdžiu dar balkonr tai žinokut šalta su maika 😄😄😄😄 negaliu patikėt net. ..
Atsakyti