Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 12, 21:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="72450981" data-time="1560317206"><div><p>kas čia per proga bus ?
</p></div></blockquote><p>Sūnaus išleistuvės iš kariuomenės Klaipėdoj.</p>

o jums sutiktuvės smile.gif ir ką toliau kokie planai?

Sveikos smile.gif

Na ką šildomes toliau tongue.gif

kojos ir man tinsta ir ne tik nuo to vandens gerimo atrodo visa ištinus mirksiukas.gif
Atsakyti
Rytas 4u.gif

Mažoji blaškėsi visą naktį, ir jau nuo vakaro, tai bijojo, tai jau nežinia ko lakstė. Užkniso juodai. Matyt, tas karštis ir planšečių, kompiuterių ir televizorių auklėjimas. Juk palieku, ir viskas. Šiai dienai atimu kompą ir planšetę, bet reikia kažką galvoti, gal pas mamą išvežti po Dainų šventės, nes nublūs visai, o ir aš be miego, o dirbti reikia ax.gif
Atsakyti
tai viena visa darbo diena išbuna namuose?

jau kaip pas mus senukuose išnešti ventilaitoriai ir kondicionieriai, turbut perkamiausia preke dabar aplamai
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 13, 09:14)
tai viena visa darbo diena išbuna namuose?
jau kaip pas mus senukuose išnešti ventilaitoriai ir kondicionieriai, turbut perkamiausia preke dabar aplamai

su sese, bet ta valgyt tik duoda, kitaip neužsiima ax.gif

Man į darbą ventiliatoriaus nenuperka, nes išpirkti blink.gif
Atsakyti
sveikos
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 12, 14:28)

Li tai dėl medaus nesugalvojai- ryt vėl važiuos su mašina dukra, užveštų smile.gif

va kaip tu čia smile.gif mes turim medaus. vyro senelis bites augina, tai duoda mums kažkiek. uženka 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 12, 16:19)
Li, kokią žuvį pirksit?
man nepatinka žuvies kotletai, nekepu, nebent jau nebebūna kur žuvies dėt ir malam- tada tenka. bet tai sausi, smirdi ir t.t. smile.gif

jetau nežinau ką čia reiks šiandein gamint, nieko nėra, nieko nesinori, bet valgyt juk vistiek reikia....

menkės file. skaniai gavos kotletukai. šiandien vėl reiks galvot tą gamint biggrin.gif

QUOTE(grange @ 2019 06 12, 23:10)

ačiū , bandysiu kada 4u.gif
Atsakyti
panašius i granges nurodytus su vištienos krutinele kepu tik ja smulkiai supjaustau ir gaunas skaniai, gal ir su žuvimi nieko smile.gif

Atsakyti

Aikit sau, 9 val ryte jau 30 rodė  :blink: nuvežėm mamą į stotį ur su dukra į Akropolį užsukom ir tik čiupt čiupt, kad vaikiui kepurytės nepalikau. Nu tai lėkėm atgal. Tai dabar Megoj sėdim, kas kavą, kas pieno-ledų kokteilį geria. Žmonių dar nėra. 

Jo pempe, čia turbūt nuo visų technologijų. Maniškė irgi va taip blūdija naktim, tik ji pas tėtį eina ar rašo jam į telefoną. Kiek taviškei metų? Mano tai greit 9 bus. O dar jei vakare pašokinėja daugiau batute, tai dar ką nors ir skauda, tai vėl blogai miegasi  :oh: 

Mama sakė naktį buvo 22, va ko ji blūdijo tai nežinau. Nenorėjo dar važiuot namo, nes karšta pas juos, bet pagalvojom kad jei vakare važiuot tai bus dar karščiau. Tėtė kažin ar atvažiuotų, nes važiuoti karšta labai. Jau mama svarsto statyti namie kondicionierių. Gal sakau ir nieko būtų, žiemą galėtų pasišildyti papildomai. Panašu, kad mūsų laukia būtent tokios karštos vasaros ir ateityje.

Atsakyti
pas mus kolkas 28, nors skaičiau lryte, kad kaišiadorys ima rekordus, vakar 35 verysad.gif, aš irgi galvoju dukros kambaryje nepkenktu kodisinas tik dabar normalus išpirkta like arba kokie nors šš arba kaina kosmine
Atsakyti
Sveikos gyvos,
na šuiandien pratempti, rytoj bus lengviau...
vakar tokei grėsmingi debesys ėjo ėjo ir nuėjo, pas mamą sakė labai lijo, atgaivino, o pas mus nei lašo...
namuose normaliai pas mus, darbe irgi normaliai, tik jau ta drėgmė tokia- atrodo lyg šlapiam maiše būtum...
o mane žiauriausiai tai nervuoja smėlis namuose....vaikas belakstydamas kiemais ir laukais tiek jo prineša kad vakar susiutau, sakiau man kasdien dabar visus namus siurblens. Blin kai eina basomis- tai kaip paplūdimy kokiam unsure.gif
Atsakyti

+31 jau.

Gerai, kad vakar namo darbinį kompą pasiėmiau, tai nesivilkau ofisan, nes autobusuose dabar išvis išprotėjimas.

Atsakyti

Labas :)

Daratėja, ar tikrai kavinėse šaltibarščius dedamas cukrus? smile.gif

Jei yra daromi is marinuotu burokeliu, tada nededa.

Bet jei is virtu, tada taip pilamas actas, ir cukrus dedamas :)

Atsakyti
Aš seniau irgi dedavau, o paskui kažkaip su pasukomis pradejau daryti ir jau nei druskos nei tuo labiau cukraus nededavau, dabar aplamai ju nevalgom ...
Atsakyti