QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 12, 08:26)
kas čia per proga bus ?
Sveikos
jau orai oreliai, ko tais spaudžia paširdžius tik ir ant miego traukia
Pempe, pardon
nemačiau, kad klausei apie filmą tai apie merginą sirgusią ir mirusią nuo vežio, kaip kovojo, kaip apako nu žodziu, geriau bučiau nežiurejus, kaip žmogus nori gyventi, o kiek patys save žaloja arba iš vis gyvybes atima sau ir kitiems
naktis pas mus pakankamai vesi buvo, gavosi per langus trauka, tai toks lengvas vejelis vėsino vis
Tai gal tas filmas, kur ir knyga yra
, pavadinimas su žodžiu žvaigždės, tiksliai nepamenu. Mokiniai pas mane skaitė, jiems į programą įeina, ar gal į rekomenduotinų knygų sąrašą.
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 12, 13:49)
keisčiausia, kad užvakar išsodinau kaliaropes, nes jau verkiant prašesi išsodinamos ir nepatikesit vakar vakare net nesuvytę, tik pora kurkliai surijo moment
, beje kurmį pagavau p[irma kartapati su spastais, jaučiuos uch kokia
, ikeliau į vieną fb grupę, tai galvojau iškvies kas policiją man ten, bet nespėjo, adminai ištrynė postą
, tipo žiaurus vaizdelis, lyg pelė slastuose mielesnis akiai
per tel. rodo 31
mieste pavėsy 34 rodė
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 12, 15:19)
Li, kokią žuvį pirksit?
man nepatinka žuvies kotletai, nekepu, nebent jau nebebūna kur žuvies dėt ir malam- tada tenka. bet tai sausi, smirdi ir t.t.
jetau nežinau ką čia reiks šiandein gamint, nieko nėra, nieko nesinori, bet valgyt juk vistiek reikia....
Majonezo įdėk, ir bus geri, labai paprasta
. Arba perpus su grietine majonezą pamaišyk.
Papildyta:
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 12, 21:26)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="72450981" data-time="1560317206"><div><p>kas čia per proga bus ?
</p></div></blockquote><p>Sūnaus išleistuvės iš kariuomenės Klaipėdoj.</p>
tai gal prie mūsų pyškino neseniai griovy
?