Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(pempė12 @ 2019 06 11, 23:47)
Pas mus jau tik 22 smile.gif. Lauke.
Kambary 27 biggrin.gif

kaip čia taip pas tave? kad lauke vėsiau? blink.gif

Sveikos 4u.gif , eisim pirkt žuvies, bandysiu žuvies kotletus kept tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li: 12 birželio 2019 - 11:04

Daratėja o tu į sale neišeini?

Ne neiseinau :)

Labas mergaites :)

Tikrai,kad karsta. O kokia tragedija vaziuoti viesuoju transportu.... :unsure: 

Is autobuso islipi slapias slapias,kvepuot nera kuom. 

O iki darbo nuvaziuoti kazkaip reikia  :D​ 

Atsakyti
jo. nešalta tikrai. nfik.

Li tai dėl medaus nesugalvojai- ryt vėl važiuos su mašina dukra, užveštų smile.gif

žada lietų. kažkur. na manau kaip visada tik ne pas mus lis....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 12, 13:28)
jo. nešalta tikrai. nfik.

Li tai dėl medaus nesugalvojai- ryt vėl važiuos su mašina dukra, užveštų smile.gif

žada lietų. kažkur. na manau kaip visada tik ne pas mus lis....

keisčiausia, kad užvakar išsodinau kaliaropes, nes jau verkiant prašesi išsodinamos ir nepatikesit vakar vakare net nesuvytę, tik pora kurkliai surijo moment biggrin.gif, beje kurmį pagavau p[irma kartapati su spastais, jaučiuos uch kokia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , ikeliau į vieną fb grupę, tai galvojau iškvies kas policiją man ten, bet nespėjo, adminai ištrynė postą bigsmile.gif , tipo žiaurus vaizdelis, lyg pelė slastuose mielesnis akiai smile.gif

per tel. rodo 31 unsure.gif
Atsakyti
Li, kokią žuvį pirksit?
man nepatinka žuvies kotletai, nekepu, nebent jau nebebūna kur žuvies dėt ir malam- tada tenka. bet tai sausi, smirdi ir t.t. smile.gif

jetau nežinau ką čia reiks šiandein gamint, nieko nėra, nieko nesinori, bet valgyt juk vistiek reikia....
Atsakyti
Daratėja, ar tikrai kavinėse šaltibarščius dedamas cukrus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2019 06 12, 12:04)
kaip čia taip pas tave? kad lauke vėsiau?  blink.gif

Sveikos  4u.gif , eisim pirkt žuvies, bandysiu žuvies kotletus kept  tongue.gif

Mmmm kaip skanu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 12, 15:19)
Li, kokią žuvį pirksit?
man nepatinka žuvies kotletai, nekepu, nebent jau nebebūna kur žuvies dėt ir malam- tada tenka. bet tai sausi, smirdi ir t.t. smile.gif

jetau nežinau ką čia reiks šiandein gamint, nieko nėra, nieko nesinori, bet valgyt juk vistiek reikia....

Aš tinginių balandžių prigaminau.
Atsakyti

kas čia per proga bus ?

Sūnaus išleistuvės iš kariuomenės Klaipėdoj.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 12, 14:19)
Li, kokią žuvį pirksit?

http://belgija.blogs...darzovemis.html

pabandyk kada pagal si recepta, zinok labai skanus! mes nemegejai zuvies, as valgau tik lasisa jei darau pati praktiskai, bet siaip darbe zuvi dazniausiai valgau jei norisi, nes kas ketv buna, bet sitie tai faini. maniskis nemegsta zuvies visai, bet situos valge ir nelabai suprato, kad ten zuvis biggrin.gif sakiau kad darzoviniai, itartinai ziurejo sako keistas skonis bet valge biggrin.gif

kepat sakot.. pas mani normaliai, kita sav al bus silciau. Gerai, kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 12, 08:26)
kas čia per proga bus ? smile.gif

Sveikos smile.gif

jau orai oreliai, ko tais spaudžia paširdžius tik ir ant miego traukia

Pempe, pardon smile.gif nemačiau, kad klausei apie filmą tai apie merginą sirgusią ir mirusią nuo vežio, kaip kovojo, kaip apako nu žodziu, geriau bučiau nežiurejus, kaip žmogus nori gyventi, o kiek patys save žaloja arba iš vis gyvybes atima sau ir kitiems

naktis pas mus pakankamai vesi buvo, gavosi per langus trauka, tai toks lengvas vejelis vėsino vis  unsure.gif

Tai gal tas filmas, kur ir knyga yra hmm.gif, pavadinimas su žodžiu žvaigždės, tiksliai nepamenu. Mokiniai pas mane skaitė, jiems į programą įeina, ar gal į rekomenduotinų knygų sąrašą.

QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 12, 13:49)
keisčiausia, kad užvakar išsodinau kaliaropes, nes jau verkiant prašesi išsodinamos ir nepatikesit vakar vakare net nesuvytę, tik pora kurkliai surijo moment biggrin.gif, beje kurmį pagavau p[irma kartapati su spastais, jaučiuos uch kokia  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , ikeliau į vieną fb grupę, tai galvojau iškvies kas policiją man ten, bet nespėjo, adminai ištrynė postą  bigsmile.gif , tipo žiaurus vaizdelis, lyg pelė slastuose mielesnis akiai smile.gif

per tel.  rodo 31  unsure.gif

mieste pavėsy 34 rodė

QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 12, 15:19)
Li, kokią žuvį pirksit?

Majonezo įdėk, ir bus geri, labai paprasta smile.gif . Arba perpus su grietine majonezą pamaišyk.

Papildyta:
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 12, 21:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="72450981" data-time="1560317206"><div><p>kas čia per proga bus ?
</p></div></blockquote><p>Sūnaus išleistuvės iš kariuomenės Klaipėdoj.</p>

tai gal prie mūsų pyškino neseniai griovy bigsmile.gif ?
Atsakyti

Taip :B​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 12, 22:46)
<p>Taip cool.gif​ </p>

Geras biggrin.gif

Kaip kojos sutinę ax.gif , tikros pampuškos, turbūt todėl, kad mažai judu ir karšta. Jau du vakarus liotonu tepiau.
Atsakyti