Tai kad įdomu tose dienos stovyklose, važiuoja į kino teatrą, boulingą, daro darbelius ir pan. Reikia tik tinkamas pasirinkt, nes yra visiem skoniam, pvz skautiškos, sportiškos ir pan.
Šaipykitės, blogietės
Kažką juk rašėte, kad kažkam nepatiko
Aš rašiau. Bet ten ne dienos stovykloje buvo ,o su nakvvynėmis. Prieš keleta metų. Tų smulkmenų nebepamenu bet žinau kad daugiau to vaiko nebeprikalbina į jokias stovyklas važiuot 😅 kažkas ten buvo lb negerai - tik nebepamenu kas. Palangoj ta stovykla buvo - tai mums aplamai - gi pajūris ☺
Ruošiamės karščiams?
Man šiandien mokymai, ten bus kondicionierius.
O darbuke bus olia lia, kaip pernai, 31 laisvai
jau kaip sunkiai kėliaus, pikta ant savęs iki negaliu ir plius dar nusiverkus ir dar kaltų nėra , vakar iki išnaktų ašaringą filmą žiūrejau
jau kaip sunkiai kėliaus, pikta ant savęs iki negaliu ir plius dar nusiverkus ir dar kaltų nėra , vakar iki išnaktų ašaringą filmą žiūrejau
na na, ką taip žiūrėjai?
Aš vis intensyviai, kasdien beveik repeticijos, o pirmadieniais ir dvi skiringos, smagu, man patinka.
**Itr kaip pajūris? maudeisi? karšta? traukiniu važiavot? čia į kur- Palangą ar kur? nugissssss plačiau prašom
*ai, dabar supratau. jau ir man galva nuo karščio susisuko
** žinotumėt kaip mes važiavom. anksti kėlėm vėlai gulėm mašina iki Radviliškio, tada traukiniu iki Girulių, gerai prasiėjom pajūriu, tada miesto autobusu į Klaipėda, pavalgėm, ir per Radviliškį atgal į Vilnių
Vakar atidarėm maudynių sezoną pagaliau
Eiki peklon, 11 ryto jau 28 Nenoriu jokių karščių. Vakar mažiuką apkirpo. Stebėtinai ramiai išsėdėjo visą laiką, tik ilgai užtruko kol susitarėm kur sėdės. Tai dabar toks mažas žmogeliukas. Ir kiek jam pačiam džiaugsmo buvo, visą vakarą vis lėkė į veidrodį pažiūrėt. Dar po kirpyklos nuėjom ledų, tai dar vaikė balandžius prie soboro.
Daratėja su tavo tempu aš maniau kad numetei, o čia va kaip yra, kaip taip atsitiko???? skaniai valgai gal... o virtuvėse kondiskių nėr?
Atsakymo i sita klausima- neturiu
Nes pati nesuprantu
Kartais iseina diena pavalgyti, o siaip dazniausiai velai velai vakare beiseina pavagyti. Tai organizmas matomai kaupti viska pradejo, nes nezino kada jis begaus valgyti
Yra kondicionieriai, bet ten tokie, kad jausmas jog ju isvis nera Virtuve syla nuo visu konvekciniu, griliaus, fritiuriniu
Labas rytas
Einu paskutine Cernobylio serija paziureti ir reiks mauti darban
Užtat skalbiniai kaip greit džiūsta. Reiks ryt lovos užtiesalą išsiskalbt, greit išdžius.