Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Labas mergaites :)

Kai  lauke taip karsta, tai darbe buti kazkoks kosmaras, virtuveje taip karsta, kad vaje vaje... :unsure:

Tai kaip visa vasara reiks pratempti- nzn :laugh:

Vakar pasisveriau, tai ir issigandau pamaciusi skaiciukus. Praktiskai 10kg reikia numesti...tad audziu minti dabar, kaip tai padaryti :oh:  Saldumynu nevalgau. Kuomet dirbu, valgyti nera kada, tai viena kart teiseina pavalgyti, bet ir tai tik prabegom. Vienzo esu giliam liudesi :laugh: :laugh: :laugh:

Noriu pirkti dvirati!!! :)

Maziukams jau atostogos, vyresniajam- dar ne.

Kaimo nebeturim, tai visa vasara vaikai  namie bus, tik va iki Palangos nuvaziuosim. Stovyklos brangios. Tad is tos puses nelabai as tos vasaros laukiau :huh2:

Atsakyti

Aha, stovyklos tai nepigios, dienos stovykla nuo 85 iki 150€  :oh:  Yra kažkiek savivaldybės organizuojamų. Užrašiau dukrą į dienos stovyklą bibliorekoj, bet vat laikas tai toks 11-16 val. Nu tai jei dirbi, tai kaip nuvešt, parvešt tokiu laiku? O vat mokamos daug lankstesnės, atvešt galima nuo 7.30, pasiimt iki 18 val. Šįmet į 3 užrašiau. Kad jau namie būsiu visą vasarą, tai nėr būtinybės daugiau.

Atsakyti
Ogo, net 3 ...Pikkolo smile.gif
mano vaikai aplamai nėra buvę stovyklose smile.gif
įtariu išpirkčiau- pabėgtų smile.gif
Pažįstamų vaikas buvo Palangoj kažkur , tai atsimena kaip košmarų košmarą.. smile.gif jau vien atsiskyrimas nuo tėvų maniškiui būtų amen, nebent į dienos stovyklas- bet ramu- mūsų mieste jų visai nėra smile.gif

Daratėja su tavo tempu aš maniau kad numetei, o čia va kaip yra, kaip taip atsitiko???? skaniai valgai gal... smile.gif o virtuvėse kondiskių nėr? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 10 birželio 2019 - 14:06

V-Rine, taigi rašiau apie dienos stovyklas.

Netikiu kad nėra, visada savivaldybės organizuoja, kurios vyksta mokyklose, bibliotekose, kultūros centruose ir pan. Gal jum nėr poreikio, tai ir nežinai.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 06 10, 15:42)
<p>V-Rine, taigi rašiau apie dienos stovyklas.</p><p>Netikiu kad nėra, visada savivaldybės organizuoja, kurios vyksta mokyklose, bibliotekose, kultūros centruose ir pan. Gal jum nėr poreikio, tai ir nežinai.</p>

tai aš supratau kad dienos smile.gif ar rašiau kad nesupratau?
aš apie pažįstamų atvejį kalbėjau kai ne dienos stovyklos smile.gif
o dienos stovyklos pas mus gal tik soc.remtiniems būna, tikrai smile.gif
draugė pernai vežioji į kitą miestą į dienos stovyklą. Briedas- prieš darbą 40 km., po darbo 40 km... dar susimokėk už stovyklą.
Atsakyti
jau kaip maniškiai jokiu stovyklu nenorejo, aplami niekur iš namų, nei į stovyklas, nei jokius kaimus, tai taip ir užaugo jose nepabuve, nors tiesa sunus pora kartu kaip dukros asistentas smile.gif buvo norvegijoje stovyklose
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 10, 15:56)
jau kaip maniškiai jokiu stovyklu nenorejo, aplami niekur iš  namų, nei į stovyklas, nei jokius kaimus, tai taip ir užaugo jose nepabuve, nors tiesa sunus pora kartu kaip dukros asistentas smile.gif buvo norvegijoje  stovyklose

tai va aš jaučiu maniškis irgi- jam būtų lažas -na kaip į mokyklą kad eiti smile.gif nors tuose kiemuose irgi užknisa trinimasis...
išsiųsiu pas babą į kaimą stovyklą, tik bijau kad baba tempo nepatemps, dar spaudimas koks sukils rolleyes.gif unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 10, 16:02)
tai va aš jaučiu maniškis irgi- jam būtų lažas -na kaip į mokyklą kad eiti smile.gif nors tuose kiemuose irgi užknisa trinimasis...
išsiųsiu pas babą į kaimą  stovyklą, tik bijau kad baba tempo nepatemps, dar spaudimas koks sukils  rolleyes.gif  unsure.gif  biggrin.gif

aš tau geresnę mintį pakišiu biggrin.gif, girdejau anyta megsta keliauti, tegul kartu anūką pasiima, abiems bus pramoga dviguba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 10, 16:09)
aš tau geresnę mintį pakišiu biggrin.gif, girdejau anyta megsta keliauti, tegul kartu anūką pasiima, abiems bus pramoga dviguba  bigsmile.gif

jaja... smile.gif jie patichom vienai dienai į pajūrį išvažiuoja- kad tik vaikai ant kiemo neužmatytų ...gyvenime nėra pasiėmę niekur, net į kaimą smile.gif svarbiausia būdavo- važiuoja vieni du su seneliu vienai dienai Į jŪRMALĄ KOKIĄ , vietos sočiai, bet ten dukros kokios 10-14 -metės nepasiims, nes nenori.... jau nesiūlau vaikų 2-7 m., na gal tikrai vargas, na bet su didesniais ... net mašiną pasistatydavo taip kad nematytume ir neduok dieve nesužinotumėm....
Atsakyti
Mano vyresnieji tai važiavę į stovyklas, o paskui jau ir vadovais buvo. Abu bernai. Panelė tik vadove nebuvo.
Pernai man pirmąsyk teko garbė dvejose stovyklose protmūšį pravesti, tai buvau pasikėlusi biggrin.gif .
Gal jūsų vaikai neįdomiose stovyklose buvo, kad taip atsikratė. Maniškiai lyg nesiskundė, o gal jau nepamenu smile.gif , tik pačioj pirmojoj jaunesnis bernas nevalgė , nesirengė, nesiprausė tris dienas, tai parsivežėm biggrin.gif . Bet dar mažiukas buvo. Gal koks pirmokas. Maminukas dar. O ir maistui labai išrankus. Dabar į egzus išvarė ax.gif
Bet kokiu atveju stovykla, manau, yra gerai, moko vaiką savarankiškumo, bendravimo ne tik su patinkančiais ir pan. ŽODŽIU, IŠGYVENIMAS biggrin.gif . Aš už biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 06 10, 16:23)
Mano vyresnieji tai važiavę į stovyklas, o paskui jau ir vadovais buvo. Abu bernai. Panelė tik vadove nebuvo.
Pernai man pirmąsyk teko garbė dvejose stovyklose protmūšį pravesti, tai buvau pasikėlusi biggrin.gif .
Gal jūsų vaikai neįdomiose stovyklose buvo, kad taip atsikratė. Maniškiai lyg nesiskundė, o gal jau nepamenu smile.gif , tik pačioj pirmojoj jaunesnis bernas nevalgė , nesirengė, nesiprausė tris dienas, tai parsivežėm biggrin.gif . Bet dar mažiukas buvo. Gal koks pirmokas. Maminukas dar. O ir maistui labai išrankus. Dabar į egzus išvarė ax.gif
Bet kokiu atveju stovykla, manau, yra gerai, moko vaiką savarankiškumo, bendravimo ne tik su patinkančiais ir pan. ŽODŽIU, IŠGYVENIMAS biggrin.gif . Aš už biggrin.gif

tai kad jie aplamai jokiose nebuvo biggrin.gif

šiaip ir aš už tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 10, 16:26)
tai kad jie aplamai jokiose nebuvo biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti