Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 10, 10:11)

nu ką merginos? biggrin.gif

sveikos, šiandien tvarkymosi diena ir keksiukų kepimas laukia tongue.gif
Atsakyti

Tai tik praeitą savaitę švieži atsirado, todėl tokie brangūs. Bet ryšulėlis tai nesveria tiek. Ir vietiniai, pirkau pas kaimyną ūkininką, pats augina. Bet pvz maximoj tai jei nepataikai kai šviežius atveža, tai būna jau pavytę, nes juos laiko sausai (turguj tai įmerkia į vandenį), neskanūs kai iškepa. Ai, ir šįmet mačiau, kad jau vos ne pas visus yra tų smidrų, tai greit atpigs.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 10 gegužės 2019 - 09:19
labiau gerų slyvų norečiau tongue.gif
Atsakyti

Aš juos su beikono juostelem apvynioju ir man kaip sėmkos  :D  neperku maximoj daržovių kai yra jau pas ūkininkus :rolleyes:​ 

Daug kas  kad pigiau būtų norėtusi :hmm: 

Atsakyti
pasmus nera kur tokiu dalyku nusipirkti, arba bobutes prekiauja arba iš autobusiukų lenkiškomis prekėmis,. beje braškes visai liuks buna ir pigios sezono metu, aš dežutemuis nusiperku šaldymui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 gegužės 2019 - 09:42
Grange aišku ko ten rauti, bet kai pažiūri- na ta aplink suprantu gvatvorė, bet kur visas kiemas užžėlęs- tai atrodo geriau išraut pievutę ir kokį suoliuką, o dabar toks miškas ant kiemo... na bet aš tik šiaip kalbu, na ką matau tą kalbu smile.gif

kaip mane sunervino viena kolegė. Bet taip ad spaudimas iki 250 gal pramušo...na bent taip jaučiuos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 10 gegužės 2019 - 09:46
nesinervink Vrine, geriau sava buhalterija pasveikinkit biggrin.gif , kad ir per atstuma jei vietoj tokiu nera
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 10, 10:51)
nesinervink Vrine, geriau sava buhalterija pasveikinkit biggrin.gif , kad ir per atstuma jei vietoj tokiu nera

tai kad pas mus beveik visos buhalterės (pagal diplomus), o pagal darbą kur te tikrosios buhalterės tai nei pažįstu nei sveikinsiu smile.gif
kaip vyrui sakiau šiandie- pirk 1,5 dovanos, turi pusantros buhaterės namuose smile.gif
o jūs jau te pasveikintos ir nubučiuotos visos sėdit? smile.gif
Atsakyti
oi Vrine tada tau ir tavo 0,5 buhalterei sveikinimai biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Aš ir dabar daržovių neperku maximoj, na nebent kokių svogūnų/česnakų, dar burokėlius perku, nes nėr šviežių arba jei ką užmirštu nusipirkt turguje.

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 10, 11:33)
oi Vrine tada tau ir tavo 0,5 buhalterei sveikinimai biggrin.gif  bigsmile.gif

na sakyčiau iš jos dar 1/3 buhalterio smile.gif smile.gif

o jūs aišku švenčiat? dovanų gavot?

aš daržoves dabar perko iš IKI, man ten labiausiai patinka smile.gif
na agurkų/pomidorų ir panašiai pas mus dar nėr tokių ūkininkų kad atvežtų jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 10 gegužės 2019 - 11:32
Aš irgi daugiausia iš iki, antroj vietoj rimi , ten buna tokiu retesniu pvz pankoliu ir pan. geresnes kokybes, norfoje nieko gero, o maximoj aš nesiprekinu mirksiukas.gif
Atsakyti