Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Tai kad grange būtent mane ur apibūdinai. Antakiai - kaip gamta davė. Galva pilna žilų plaukų. Nu ir ne, nenoriu nieko tvarkyt ar keist. Man kaip tik keista kaip nori moterys kažką savyje keisti, natūralumas man daug gražiau.

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 05, 18:04)
Žodžiu pikkolo gavai vėjo  bigsmile.gif  biggrin.gif

Nu karšta iki negaliu atėjau į kambarį atvešti po šienavimu vėliau dar gėlių eisiu sodint ir liet šiltnamį

tai ne vejo, diskutuojam, tam ir cia esam smile.gif biggrin.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 06 05, 18:46)
<p>Tai kad grange būtent mane ur apibūdinai. Antakiai - kaip gamta davė. Galva pilna žilų plaukų. Nu ir ne, nenoriu nieko tvarkyt ar keist. Man kaip tik keista kaip nori moterys kažką savyje keisti, natūralumas man daug gražiau.</p>

rolleyes.gif nu tai jei tu nenori ir tau taip gerai, tai ir puikuma, aisku butu negerai, tai ir kazka darytum gi manau. smile.gif
tai itariu kad ir nedepiliuoji tada nei koju, nei pazastu..

naturalumas grazu kai tai yra grazu bet velgi, kiekvienas grozio savoka suvokiam skirtingai ir kiekviena aisku, tuirm skirtingus prioritetus ar gyvenimo buda, nezinau kaip pasakyt.
nei vienas, ar kitas nera blogas, as tik isreiskiau, kad man atrodo netvarkinga, pvz. ir as asmeniskai taip negaleciau.
jei negaleciau pasidazyti bent minimaliai ryte tai neiciau i darba. tikrai. ir dar nieko ner baisiau turbut nei neplauta galva... kai matai kad jau tikrai vandens prasos. kitoms ir po savaites pvz atrodo liuksiskai, kolege kine, pvz sake plauna karta i sav. penkt jau matai kad ne pirmo blizgumo, bet niekada nepasakyciau kad 5 dienos neplauti, mano tokie jau sekancia diena..pluanu kasdien, jei ne kasdien, tai kartais praleidziu, bet tada bent issitiesinu...

siaip, pirmas paveikslelis is googles
mergina graziu bruozu, jauna tai dar ir sakykim gali but be makiazo, bet bent minimalus nematomas makiazas suteikia svytejima, atrodo ir akys svyti, ne blanki...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nu man neplauti galva ir neskustos pažastys baisu unsure.gif Turiu vieną pažįstamą, kuri nuolat būna neplauti galva, o kita pažastų neskuta, nu košmaras blink.gif
Atsakyti

Plaunu galvą, nebijokit. Nemėgstu susiriebalavusių plaukų, net jei ir surišti visada būna. Kojų nedepiliuoju, nesu to nei karto dariusi, nes nėra poreikio. Pažastis skutu, jei nepamirštu  :laugh:  Dabar jau ir nesidažau, nes vėl gi, nėra poreikio.

Visiškai nesusitvarkiusi ir nepasigražinusi :liezuvis:  užtat raukšlių neturiu ir niekas neduoda tiek metų kiek man yra.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 06 05, 20:35)
užtat raukšlių neturiu ir niekas neduoda tiek metų kiek man yra.

smile.gif tai gerai, genai geri, nors dar raukslems gal ir anksti. tu mazyciu ir jaunos turi, o tos rimtesnes veliau islenda smile.gif

nors tiesa pasakius nezinau kiek tau metu, ne tame ir esme aisku. Bet is smalsumo paziurejau kas matos if FB profilio foto, nes kitur man rodos nedejai, tai nezinau, speciau kokie 37-38
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2019 06 05, 22:15)

siaip, pirmas paveikslelis is googles
mergina graziu bruozu, jauna tai dar ir sakykim gali but be makiazo, bet bent minimalus nematomas makiazas suteikia svytejima, atrodo ir akys svyti, ne blanki...

vartotojo įkelta nuotrauka

Man pirma gražesnė, antram variante antakių forma fu, nors skruostai gražiai parausvinti. Taigi padažius tap pat ir nusišypsojus švytėtų ne mažiau ir antakiai vaizdo negadintų tongue.gif
Papildyta:
Aš šiandien dariausi saunos efektą biggrin.gif su tautiniais rūbais ir skara ant galvos lauke nuo 18 iki 21, ir dar valandą patalpoje. Man tai baika, bet šokėjams doh.gif ...
Atsakyti

Labas rytas tetos. Vakar mum pakeitė vonią, wc ir spintelę naują pakabino. Iki išnaktų dirbo. Taigi susidėjau visją į spintelę, nusiprausiau, nuėjau gult ir už kokių 10 min nukrito spintelė  :oh: o jau garsas, tai jopšikmat, maniau širdis sustos. Tai va po spintelės  :oh:​ 

Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pikkolo blink.gif unsure.gif 4u.gif
Gerų kvepalų stikliniame buteliuke nebuvai įsidėjus mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Laba ryta ir is mano puses.

Pikolo, nu nieko sau del spinteles!! Tai kaip taip, labai daug prikrauta ar ta siena netinkama kabint. Garantija kazkokia yra tokiems dalykams?
Atsakyti
Sveikos krasavicos biggrin.gif

Pikkolo tai sudužo speju? KAs dabar nuostolius padengs mirksiukas.gif
Atsakyti

Vyras sako, kad blogai kabliukus užkabino ir ji nučiuožė nuo jų. Kas buvo viduj nesudužo, pridėjau tiek pat kiek ankstesnėj buvo. O sudužo viskas: veidrodžiais, stiklinės lentynėlės, net iš vyrių durelės išlūžo. Gerai, kad nieko nebuvo tuo metu vonioj ir kad kriauklės nesuskaldė.

O atlygint turi tie kas kabino. Kainavo ji daugiau nei jie gavo už visą darbą vakar. Na bet patys kalti. Ten vyro pažįstamas su kolega darė. Gal jau pervargę buvo, dirbo nuo 19 iki 23.30.

Atsakyti