Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Sveikos,

QUOTE(pempė12 @ 2019 06 03, 17:17)
Man tavo kelionės tiktų, man patinka pats važiavimo procesas, o apie traukinį svajoju, taip seniai važiavau, labai norėčiau ax.gif

Ooooo, jei tu tiek skaitai, tai mano minimas iššūkis tau - baika biggrin.gif .
Per vasarą(iki rugpjūčio 31 d.) perskaityti reikia 5 (tik!) knygas, bet tam tikrų temų :
1) lietuvių autoriaus,
2) rekomenduotą bibliotekininko(praktiškai bet kokią smile.gif ),
3) apie keliones(nebūtinai kelionių knygą, gali būti bet koks romanas, bet jame keliaujama),
4) geltonu viršeliu,
5) kad knygos pavadinimas prasidėtų iš tos pačios raidės, kaip tavo vardas.

Registruotis ir knygas imti galima sau patogioje bibliotekoje, arba pačiam registruotis internete(vasara su knyga), o knygas imti iš bet kur arba irgi iš bibliotekos.
Bus ir prizų, parinks atsitiktinai, vienas dviratis, viena skaityklė, vienas paspirtukas. Ir dar mažesnių priziukų- knygelių, skirtukų.
Man smagu vien parinkinėt, labai aistringai tą darau biggrin.gif

patinka man tavo mintys biggrin.gif

QUOTE(pempė12 @ 2019 06 03, 17:56)
Ir ledus dabar ėdu, Dieve, negaliu žiūrėt į tą bobą, tokia aš dabar panaši biggrin.gif

nu boba irgi gerutė

QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 03, 19:34)
Sveikos,
man irgi nelaimė- neįlendu į pernykštį sijoną. pati žinau kad ne kažką tuo reikalu, bet kad šitaip verysad.gif

didink sijoną biggrin.gif vaikiui šiandien irgi, iš trijų šortų, tik vieni geri... reiks jau daryt reisą po parduotuvę su paieškom. ir man reiks susižiūrėt jau sijonus, kurie geri, o kuriuos didint reiks ax.gif

QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 03, 19:45)
<p>Per kur žiūrit tą Černobilį?</p>

aš nežiūriu, o knygas skaitau smile.gif

o dėl gimdymo, paprastai kažkaip man viskas buvo lengvai ir greitai. prognozavo liepos trečią, o gimtadienis birželio pabaigoj. Prognozavo 22:00, o vaikas gimė apie 20:00 smile.gif skubėjo į pasaulį wub.gif
o čia netikėtai radau savo rašytą Dviejų juostelių sužinojimo istoriją. juk šitas vaikas yra Dovana mamai iš dangaus (mano mamai). ech, net susigraudinau pati berašydama cry.gif o dar artėja, ta gimimo data ... wub.gif
Atsakyti

MB tau siūlo žiūrėt Meisteris ir Margarita 4u.gif

Labas,kodėl man siūlo tai žiūrėti :hmm:​ 

Atsakyti
o mus vel ligos puola, tiksliau dantys, dukrai protinis dygsta ir iš karto negerai ir t.t. padare nuotrauką, šaknys koki tai nerva apraizgę vietine traukt atsisakė, nežinau dabar kur čia geriau pasiduoti, sunui traukė norway vln klinikoje tai pusę metu vargo paskui, užpuliavo ir t.t.
Atsakyti
Lyžuka skaitau kad dukrai dantys dygsta, net pasižiūrėjau ar tikrai tu rašai smile.gif
o šiaip nu ką- vargo vakarienė kai tokios bėdos...

Li aš taip niekad ir nesuprasiu kam tu mamai tą vaiką gimdei.... aš tai sau visus smile.gif o dabar myli močiūtė anūką? vertina tą tavo paskyrimą "anūkas jai"? smile.gif

Ašnetokia- gal siūlo kad gražesnis, lengvesnis turėtų būt... ar klystu?

Pempe nesunkūs tie skaitymo iššūkiai smile.gif bet aš neeee smile.gif

o šiaip ką- nugis karšta jobtvairogi verysad.gif

labos smile.gif

Atsakyti

Labas mergaitės :)

Aš praktiškai namie visai nebegaminu. Į mėnesį kartas gal ir išeina,kad gaminu. O šiaip mama gamina, nelabai turiu laiko aš. Dabar galvoju o apskritai aš bemoku gaminti :laugh:

Kavą geriu tik juodą, ir be jokių priedų, netinka man niekas prie kavos :)

Černobylį  - žiūriu. :)

Knygų beveik nebeskaitau- o gaila labai...

O buvo laikai, kai į biblioteką kas mėnesį vaikščiojau :)

Darbe truputi, o gal labiau tiktų žodis labai :laugh: visokių nesamonių vyksta, tai daug nervų ir streso dabar yra :)

Vakar apturėjau krikštynas :) Visiška nesamonė buvo, tad džiaugiuosi, jog viskas praėjo :)

Artėja draugo gimtadienis, nžn ką dovanoti :) Galvojau ir labai norėjau iki kokios Palangos nulėkti vienai nakčiai viešbutį užsakyti, spa pasidaryti, pavakarieniauti, pasivaikščioti, tiesiog pabūti dviese ne naminėj aplinkoj :) Bet tuo laiku labai brangu viskas, nes Joninės, o ir abejoju ar draugas labai apsidžiaugtu tokia dovana.... niekur neištempsi jo :huh2:

AŠ NE TOKIA- sveikatos tau :4u:

Atsakyti
aha Vrine, protiniai dantys turbūt amžiaus nežiūri, mano pvz vienas iš vis nedyges gal senatveje susiruoš dygt biggrin.gif
Atsakyti
Daratėja, sveika smile.gif kas per darbe nesąmonės? smile.gif
o draugas tas pats ar kitas kažkoks? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 04, 14:25)
aha Vrine, protiniai dantys turbūt amžiaus nežiūri, mano pvz vienas iš vis nedyges gal senatveje susiruoš dygt biggrin.gif

tai žinau...sakau pradžioj tik susimėčiau- dukrai dantys dygsta smile.gif sakau gal Sunfl kokia rašo smile.gif problema kai jau problema su jais....
Atsakyti

Daratėja, sveika smile.gifkas per darbe nesąmonės? smile.gif
o draugas tas pats ar kitas kažkoks? smile.gif

Gegužės mėnuo buvo pats prasčiausias, kalbant apie apyvartą, nuo pat atsidarymo :) Tai šeimininkams tragedija didžiausia... Padarė debilišką grafiką, tai db chaosas darbe, po mažai žmonių dirbam , nebespėjam nieko, visi nervuoti. Taupyti viską reikia, skaičiuoti, baisu ir prekes beužsakinėti, tipo žmonių nėra, kam tiek prekių ir pan. Nors kaip žmonių buvo, tai ir yra :) Vienas virėjas išėjo, du irgi nori kelti sparnus. Pora atėjo naujų, bet jie nėra stiprūs.

Vienžo, suknūs laikai atėjo :laugh:

Tas pats :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 06 03, 10:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sunflowers" data-cid="72446230" data-time="1559551379"><div><p>O kodėl neturėsi gelinių? Nenori?</p></div></blockquote><p>Kad paskui lankytis pastoviai pas meistrę? Ačiū, ne. Nekenčiu jokių grožio procedūrų, o kažkur lankytis pastoviai, tai ne man. O ir pinigų man gaila tokiem dalykam.</p>

o kada save pamaloninsi ir palepinsi jei ne dabar? kai pensijoj busi? rolleyes.gif nepritaupysi pinigu ir galiausiai visu nenusinesi... netikiu, kad moteris nenoretu but grazi ir bent kazkiek pasitvarkius, pasigrazinus. rolleyes.gif

QUOTE(pempė12 @ 2019 06 03, 14:56)
Ir ledus dabar ėdu, Dieve, negaliu žiūrėt į tą bobą, tokia aš dabar panaši biggrin.gif
as kas kart tavo ta pamacius ledu uzismanau...

QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 03, 16:34)
man irgi nelaimė- neįlendu į pernykštį sijoną. pati žinau kad ne kažką tuo reikalu, bet kad šitaip verysad.gif

cray.gif cray.gif jungiuos i ta pati kluba, kazkas kazkur pastrigo ir ne is vietos, o seniau uztekdavo tik porcijas per pus sumazint, o dabar galiu valgyt ar ne,tas pats..

QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 03, 20:26)
su kate nusprendėm kad sūnaus kitą kartą nebevešim -

biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Li @ 2019 06 04, 08:18)
o čia netikėtai radau savo rašytą

smile.gif ah tos SM istorijos..

QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 04, 11:52)
Lyžuka skaitau kad dukrai dantys dygsta, net pasižiūrėjau ar tikrai tu rašai smile.gif

mano mamai dygo du per jos 40ta gimtadieni... gerai pamenu su temperatura buvo,.

QUOTE(-Darateja- @ 2019 06 04, 12:07)
</p><p>Vakar apturėjau krikštynas smile.gif Visiška nesamonė buvo, tad džiaugiuosi, jog viskas praėjo smile.gif

kodel? kas buvo?
Atsakyti

Grange, tai jei nesidarau nagų, nepešioju antakių, nedažau plaukų tai jau negraži ir nesusitvarkiusi?  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 04, 13:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="72446612" data-time="1559590561"><div><p>MB tau siūlo žiūrėt Meisteris ir Margarita vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Labas,kodėl man siūlo tai žiūrėti hmm.gif​ </p>

Kad šviesiau žiūrėtum į savo padėtį, ar kažkaip panašiai sakė. Aš neskaičiau, tai nežinau ax.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 04, 13:40)
o mus vel ligos puola, tiksliau dantys, dukrai protinis dygsta ir iš karto negerai ir t.t. padare nuotrauką, šaknys koki tai nerva apraizgę vietine traukt atsisakė, nežinau dabar kur čia geriau pasiduoti, sunui traukė norway vln klinikoje tai pusę metu vargo paskui, užpuliavo ir t.t.

Važiuokit į mūsų miestą, yra kažkoks gudrus arabas ar pan, žodžiu, toks nelabai lietuvis smile.gif , turi savo dantims traukti kliniką ir puikiai užsirekomendavęs per apie 10 metų. Tik brangiau, nei šiaip pas kitus. Man protinį traukė, viskas puikiai, antibų nereikėjo, dukrai protinį, net neišdygusį, skersą, operavo, 15 min ir viskas puiku.
Papildyta:
Li, paskaičiau tavo istoriją, galvoju, hm, gal buvau skaičius jau seniau ax.gif
Kai susivoki, kad laukiesi, tikrai puiki akimirka, o labiausiai man graudinanti, kai daktarė patvirtina smile.gif

O dėl nagų(čia jau iš kitos operos biggrin.gif ), aš irgi negalvoju, kad, jei nėra gelinių nagų, tai nesusitvarkiusi biggrin.gif . O "SUTVARKYTI" antakiai neretu atveju tikra tragedija, kai pasidaro klaikia juoda spalva, ypač kai ilgalaikį daro, ir atsieit, reikia palaukti rezultato, ir kokį mėnesį kaip žvirblių baidyklei vaikščioti.
Gal užsieny tokių nėra ax.gif . Ar dideliam mieste ax.gif
Atsakyti
antakiu ilgalaikiu yra bile kiek rušių aš daraus toki kur plaukelius nupiešia ir aišku dar savus palieka jei jie auga ten kur reikia tai tikrai ne baidykle atrodo biggrin.gif, nu bent man smile.gif čia , n agus teks atsisveikinti, kaip ir rodžiau matyt metus laiko atvaikščiojau teks vasarą ir jiems parodyti biggrin.gif

Sveikos mirksiukas.gif

o tas susitvarkius ar ne priklauso nuo pačio žmogaus, pažiurekit koks bomzas irgi jaučias puikiai susitvarkes prie pardeds sededamas, o kitas del 1 kg nervinasi ...čia aišku kraštutinumai bet taip yra tongue.gif
Atsakyti