Ooooo, jei tu tiek skaitai, tai mano minimas iššūkis tau - baika .
Per vasarą(iki rugpjūčio 31 d.) perskaityti reikia 5 (tik!) knygas, bet tam tikrų temų :
1) lietuvių autoriaus,
2) rekomenduotą bibliotekininko(praktiškai bet kokią ),
3) apie keliones(nebūtinai kelionių knygą, gali būti bet koks romanas, bet jame keliaujama),
4) geltonu viršeliu,
5) kad knygos pavadinimas prasidėtų iš tos pačios raidės, kaip tavo vardas.
Registruotis ir knygas imti galima sau patogioje bibliotekoje, arba pačiam registruotis internete(vasara su knyga), o knygas imti iš bet kur arba irgi iš bibliotekos.
Bus ir prizų, parinks atsitiktinai, vienas dviratis, viena skaityklė, vienas paspirtukas. Ir dar mažesnių priziukų- knygelių, skirtukų.
Man smagu vien parinkinėt, labai aistringai tą darau
patinka man tavo mintys
nu boba irgi gerutė
man irgi nelaimė- neįlendu į pernykštį sijoną. pati žinau kad ne kažką tuo reikalu, bet kad šitaip
didink sijoną vaikiui šiandien irgi, iš trijų šortų, tik vieni geri... reiks jau daryt reisą po parduotuvę su paieškom. ir man reiks susižiūrėt jau sijonus, kurie geri, o kuriuos didint reiks
aš nežiūriu, o knygas skaitau
o dėl gimdymo, paprastai kažkaip man viskas buvo lengvai ir greitai. prognozavo liepos trečią, o gimtadienis birželio pabaigoj. Prognozavo 22:00, o vaikas gimė apie 20:00 skubėjo į pasaulį
o čia netikėtai radau savo rašytą Dviejų juostelių sužinojimo istoriją. juk šitas vaikas yra Dovana mamai iš dangaus (mano mamai). ech, net susigraudinau pati berašydama o dar artėja, ta gimimo data ...