Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Niekur išvažiuot negalėsiu,nes biliotenis ir gipsas....o ir norėjau pasibandyt rajonę,gal būčiau gavus puse etato :huh2:​ 

Aš daugiau filmus žiūriu ir mezgu.

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 03, 16:47)
<p>Niekur išvažiuot negalėsiu,nes biliotenis ir gipsas....o ir norėjau pasibandyt rajonę,gal būčiau gavus puse etato huh.gif​ </p><p>Aš daugiau filmus žiūriu ir mezgu.</p>

Jau uždėjo?
Labai apmaudu, kad dar taip iš nieko ir nelaiku. Bet laiku, turbūt, nebūna ax.gif
Mokykis kalbų 4u.gif

Aš Italų kelis žodžius bandau išmokti, kaip faina, galiu klausytis ir klausytis, bet ir gultis kažkada dar reikia eiti biggrin.gif .
Bet arrividerci jau moku biggrin.gif . Ir skaičiuot iki 8 biggrin.gif
Papildyta:
Ir ledus dabar ėdu, Dieve, negaliu žiūrėt į tą bobą, tokia aš dabar panaši biggrin.gif
Atsakyti

As ne tokia, tai vis tik gipsą dėjo? Aišku, kad nefaina. Pagrinde namie sėdėt turbūt reikės. 

Aš tai serialus žiūriu. Dar neatsižiūrėjau  :D paskui bus knygų eilė. 

Atsakyti
Sveikos,
man irgi nelaimė- neįlendu į pernykštį sijoną. pati žinau kad ne kažką tuo reikalu, bet kad šitaip verysad.gif

hahaha, jei rimtai- nago nulūžimas irgi baisu, na ypač tie priauginti geliniai ir panašiai. Įsivaizduojat- sumokėjai, ir jis bac nulūžta- nueit gaila laiko pinigų o dažnai ir vietos negauni pas meistrę. Ir pipiec. Žinau iš dukros gyvenimo smile.gif tragedija tiesiog...
aš dar atsiauginėju nuo pernai gelinių... va dabar dabar jau lyg nieko, bet tam prireikė tik 10 mėn. Gražu gražu, bet ne tokiems slabakams nagams kaip mano...

tai va taip. Ir nereikia čia pykti kieno bėda didesnė smile.gif Ašnetokia- pažiūrėk Černobilio filmą ir suprasi ka tau tik semkos.... (nu aišku aš suprantu džiaugsmo maža, bet tai kuuuu)....
Atsakyti

Per kur žiūrit tą Černobilį?

Atsakyti

Aš iš torent.ai atsisiunčiau, bet yra ir filmai.in, čia jei norit su lietuvišku įgarsinimu.

Atsakyti
Vrine, nevaryk dievo į medį ir nepirk xxs dydžio sijonus, atrodai super duper ir kiek mačiau fb pagal metus jokio prieaugio biggrin.gif... Gerai aš čia surašiau, bet rimtai tu čia kaip pavyzdys biggrin.gif nevisoms tas duota

Rusų daug yra įkelta 4 serijoje o rašo kad bus 12 viso

Man nepatinka Lt įgarsinimas žiūriu rusu kalba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 birželio 2019 - 21:14

Lyžuka, Černobylio tik 5 serijos išvis, šiandien paskutinę HBO turi parodyt. 

Aš tai lietuviškai žiūriu, jei tik yra įgarsinta. Gaila, bet naujus serialus ne taip greit garsina, nebent kažkoks labai žiūrimas, tai tokius per 2-3 duenas įgarsina, kai kuriuos dar paremiu taškais. Žiūriu ir rusiškai. Turim internetinę televiziją, rusiškai. Rusai greičiau išverčia. O ir praktiškai visi serialai ir filmai pas juos yra. Ir dar galima pasirinkti įgarsinimą kokį nori (kai kurių garsintojų balsai erzina).

Atsakyti
Ačiū Lyžuka už gerą žodį bet į sijoną tikrai neįlendu. Bišk pilvas užaugo.. reikia susiimti. Valios nulis...

Lyžuka tavo irisų grožis 😄😄😄atsiųsk man kokią šaknį..turiu tik geltonų....

Aš to černobilio nežiūrėjau ir nežiūrėsiu. Aš kaip tas strutis - galvą į smėlį ir vaidinu kad tokių problemų nėra ir nebuvo. Nenoriu jokių neigiamų emocijų.

Pempe knygų irgi nebeskaitau. Vat nesiskaito ir nesikankinu.

Buvom su kate ir sūnum sode.. jez kaip gera... su kate nusprendėm kad sūnaus kitą kartą nebevešim - nes tas sakinys - "ar jau važiuojam???? " užkniso abi. Aplamai jam kažkokia ankstyvoji paauglystė- nu nervina mane iki negaliu....
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 03, 18:45)
<p>Per kur žiūrit tą Černobilį?</p>

MB tau siūlo žiūrėt Meisteris ir Margarita 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 03, 22:26)
Ačiū Lyžuka už gerą žodį bet į sijoną tikrai neįlendu. Bišk pilvas užaugo.. reikia susiimti. Valios nulis...

Lyžuka tavo irisų grožis 😄😄😄atsiųsk man kokią šaknį..turiu tik geltonų....

Aš to černobilio nežiūrėjau ir nežiūrėsiu. Aš kaip tas strutis - galvą į smėlį ir vaidinu kad tokių problemų nėra ir nebuvo. Nenoriu jokių neigiamų emocijų.

Pempe knygų irgi nebeskaitau. Vat nesiskaito ir nesikankinu.

Buvom su kate ir sūnum sode.. jez kaip gera... su kate nusprendėm kad sūnaus kitą kartą nebevešim - nes tas sakinys - "ar jau važiuojam????  " užkniso abi.  Aplamai  jam kažkokia ankstyvoji paauglystė- nu nervina  mane iki negaliu....

Mes gal sesės, man irgi pilvas užaugo, geriau jau užpakalis, tas plokščias. Nežino, į kurią pusę augt protest.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Pas mane nėra +kilogramuose. Nusigrauščiau nagus, jei kas ryta būtų +1kg. Vis dar stengiuosi mesti svorį, reikia dar 4u.gif
Reik šiandien internete meniu susižiūrėt ir jau važiuoti meniu užsakyti krikštynoms.
Atsakyti

Žiūriu Černobylį ir taip pikta, kad buvo va tokie laikai, kai taip visai nesiskaitė su žmonių gyvybėm. Baisu baisu baisu. V-Rine, žinok vis viena verta pamatyti, nes tai mūsų istorija, įdomu pamatyti kaip bandė susitvarkyti su nevaldoma situacija. Kad ir kaip keistai skamba, bet gelbėjimo darbai buvo atliekami tinkamai, išskyrus tai kad viskas buvo daroma pavėluotai ir nesirūpinant žmonių gyvybėm. O blogiausia turbūt tai, kad atsakingas asmuo visą laiką neigė bet kokią tikimybė, kad reaktorius galėjo sprogti. Vėliau jis buvo nuteistas 10 metų, bet pritariu pradžioje išsakytai minčiai - tai buvo gerokai per mažai, jam reikėjo skirti mirties bausmę. Ir dar keista, kad jis taip ilgai gyveno, nes dauguma buvę elektrinėje ar arti jos buvo labai paveikti radiacijos. Bet turbūt niekšai kaip ir parazitai yra nesunaikinami.

Atsakyti