Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(Sunflowers @ 2019 06 03, 11:47)
Kad dabar yra visokių priemonių, ir turi laikyti  mirksiukas.gif

tai gal aš nežinau tokiu priemoniu unsure.gif
Atsakyti

O kodėl neturėsi gelinių? Nenori?

Kad paskui lankytis pastoviai pas meistrę? Ačiū, ne. Nekenčiu jokių grožio procedūrų, o kažkur lankytis pastoviai, tai ne man. O ir pinigų man gaila tokiem dalykam.

Atsakyti
va tas prisirišimas prie manikiuristes tai nervina ir mane turi užsirašineti laiką iš anksto, nepamiršti ir t.t.

kažko pranašautų karščiu nesijaučia mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai nuo ryt karščius žada. Šiandien iki 24, pas mus jau panašiai ir yra.

Atsakyti
mano programos rode smile.gif visas tris dienas po 27 šilumos, dabar jau irgi šiandien tik 24 plaikta o rytdienai 26 verysad.gif

kur Vrine po savaitgalio įdomu?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 03, 11:55)
tai gal aš nežinau tokiu priemoniu  unsure.gif

Yra yra, mano sesei visai nelaiką, iki kol atradome tinkamas priemonės.
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2019 06 03, 12:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sunflowers" data-cid="72446230" data-time="1559551379"><div><p>O kodėl neturėsi gelinių? Nenori?</p></div></blockquote><p>Kad paskui lankytis pastoviai pas meistrę? Ačiū, ne. Nekenčiu jokių grožio procedūrų, o kažkur lankytis pastoviai, tai ne man. O ir pinigų man gaila tokiem dalykam.</p>

Tai aš ir klausiu kodėl? Atsakai
Aš tai tik antakius tvarkausi, nu aišku dar kirpykla rolleyes.gif
Atsakyti
SUn paklausk kokios smile.gif tos priemones
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 03, 13:50)
SUn paklausk kokios smile.gif tos priemones

Bazė yra, aš nemoku čia foto įkelt kokia aš turiu. Bet yra dar stipresnė.
Atsakyti
Aš nenoriu gelinių, nes man jie nėra labai gražu, per storas sluoksnis, tokie plastmasiniai nagai atrodo. Jei būtų ploniau, tai gal... Paprastu kartais lakuoju, bet ir tai nedažnai, neskiriu tam laiko.

Aš irgi vieną nagą įsiplėšiau, ką tik gavau kirpti, į stalčių užsikirtusį grūdau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2019 06 03, 09:39)
Sveikos,

nu atvažiuojam po pirmos, atgal traukinys apie keturias, prie jūros nelabai smile.gif be to ir oras dar buvo nelabai.. mums apsimoka traukiniu  4u.gif
visų pirma prie kavos turi būt pienas, antra nepamaišo bandelė, tikrai nepamaišo  biggrin.gif
čia kiek žmonių, tiek nuomonių smile.gif

papasakok plačiau apie tą iššūkį  4u.gif

aš va goodreads 40 knygų per metus užsistačiau, tai šiandien jau 15-ą baigsiu  ax.gif

Man tavo kelionės tiktų, man patinka pats važiavimo procesas, o apie traukinį svajoju, taip seniai važiavau, labai norėčiau ax.gif

Ooooo, jei tu tiek skaitai, tai mano minimas iššūkis tau - baika biggrin.gif .
Per vasarą(iki rugpjūčio 31 d.) perskaityti reikia 5 (tik!) knygas, bet tam tikrų temų :
1) lietuvių autoriaus,
2) rekomenduotą bibliotekininko(praktiškai bet kokią smile.gif ),
3) apie keliones(nebūtinai kelionių knygą, gali būti bet koks romanas, bet jame keliaujama),
4) geltonu viršeliu,
5) kad knygos pavadinimas prasidėtų iš tos pačios raidės, kaip tavo vardas.

Registruotis ir knygas imti galima sau patogioje bibliotekoje, arba pačiam registruotis internete(vasara su knyga), o knygas imti iš bet kur arba irgi iš bibliotekos.
Bus ir prizų, parinks atsitiktinai, vienas dviratis, viena skaityklė, vienas paspirtukas. Ir dar mažesnių priziukų- knygelių, skirtukų.
Man smagu vien parinkinėt, labai aistringai tą darau biggrin.gif
Atsakyti

Laba diena,nu man tai ir taip baisus dalykąs,nereik baisesnių  :huh2:  ir naujas darbas galbūt ir atostogos juodoj skylėj....

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 03, 16:32)
<p>Laba diena,nu man tai ir taip baisus dalykąs,nereik baisesnių  huh.gif  ir naujas darbas galbūt ir atostogos juodoj skylėj....</p>

Kada nors sugis, neliūdėk taip baisiai 4u.gif
Aišku, atostogos tikrai gali kardinaliai keistis, jei kažką mandresnio susiplanavus unsure.gif

Bet pažiūrėk į gerąją pusę - galėsi skaityti daaaaug knygų smile.gif 4u.gif
Atsakyti