Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Sveikos,
QUOTE(grange @ 2019 05 31, 12:32)

smile.gif nu taip, bet po miesta pavaiksciot ir fainai, ar prie juros, ir vakare gryzt.
bet tai jums apsimoka vaziuot traukiniu siaip visiems jei tik i parde na tik kad vaziuot ta prasme? neisivaizduoju aisku kiek traukiniai lt kainuoja bet vistiek.

nu atvažiuojam po pirmos, atgal traukinys apie keturias, prie jūros nelabai smile.gif be to ir oras dar buvo nelabai.. mums apsimoka traukiniu 4u.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 31, 15:25)
geriau prie to pačio pakomentuokit ar kavą, arbatą vieną geriat ar būtinai turi būti kokia bulkutė, saldainis ir pan dalykai  bigsmile.gif

visų pirma prie kavos turi būt pienas, antra nepamaišo bandelė, tikrai nepamaišo biggrin.gif
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 31, 18:38)
Labo.
Aš nemėgstu važiuot. Patiktų nuo taško Aį tašką B nulėkt akimirksniu...o ne važiuot...dairytis ir panašiai. Tai  Li kelionių nenorėčiau 😅😅😅😅

čia kiek žmonių, tiek nuomonių smile.gif
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 02, 19:01)
<p>Vis tik blogiau nei kojos lūžis kaip galvojau- plyšo sausgyslė cray.gif​ </p>

4u.gif

QUOTE(pempė12 @ 2019 06 02, 23:35)
Ir vaikiukui gražiau. Gal aš senamadiška, bet man taip atrodo.
O kad nespėjo biggrin.gif , gal ne taip. Tiesiog gal iš pradžių nesinorėjo, kitoks požiūris buvo, ar vieno, ar kito, o gal abejų. O paskui mintys pasikeitė. Tai ir veiksmus pakeitė.

gal netyčiukas

QUOTE(pempė12 @ 2019 06 03, 08:55)
Ir dar malonūs darbiniai reikalai- skaitymo iššūkis biggrin.gif
Ar dalyvausite? Vrine, tu skaitytoja 4u.gif  - kaip ?
Fainos užduotys šiemet.
Papildyta:

papasakok plačiau apie tą iššūkį 4u.gif

aš va goodreads 40 knygų per metus užsistačiau, tai šiandien jau 15-ą baigsiu ax.gif
Atsakyti
Nu žinokit tie gimdymai priklauso ne nuo pavardės, o nuo personalo nuotaikos gal biggrin.gif mano abu visiškai skiriasi biggrin.gif
Aš ir galvojau kad kas baisiau atsitiko aš ne tokia 4u.gif tik nesupyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 06 03, 09:42)
Nu žinokit tie gimdymai priklauso ne nuo pavardės, o nuo personalo nuotaikos gal  biggrin.gif mano abu  visiškai skiriasi  biggrin.gif 
Aš ir galvojau kad kas baisiau atsitiko aš ne tokia  4u.gif  tik nesupyk  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif

arba nuo gydymo įstaigos dar...nežinau kaip kitoms, aš nebuvau susidurusi per gimdymus su mediku nenuotaikomis ir pan. dalykais gal pati labai demesio i juos nekreipiau, o gal tiesiog tokie pasitaike man mirksiukas.gif
Papildyta:
buvo kažkoks išūkis 100 knygu perskaityti, gal čia toks mirksiukas.gif
Atsakyti

Man tai nagas nulūžo  :cry2: va čia tai nelaimė, kol ataugs, dabar teks vidus nukarpyti. Au, dar vyras su mano mašinos raktais išvažiavo, mažiukas visą rankinę man iškuitė beieškodamas, sugaišom 10 min kol kitus radau, dar batereiką keist reikėjo. Tai nežinau ar pusryčių gavo mažiukas ar ne.

Černobylį turiu atsisiuntus, vyras vakar pažiūrėjo, aš dar nespėjau. Baisi nelaimė, manau, niekas net neįsivaizdavo kokio masto tai nelaimė ir manau, kad dar ne visi iki šiol tai suvokia. Bet kiek skaičiau serialas labai realistiškas, vos ne dokumentika, labai tiksliai viską atkūrė. O jaunimas tai tik kaip faktą žino, kad buvo tokia avarija. O čia realiai gali pamatyti kaip tai buvo baisu. Todėl ir toks populiarus tas serialas. Na bet ir gerai. Tegu žino pasaulis kad taip buvo.

Atsakyti
taip avarija žiauri, kiek nukentejo likviduojant ją, kiek dar aplamai ten kur nuėjo tas debesys, o paskemiu gal net ir nesužinosim iki galo verysad.gif

o kas su nagu? Ilgi likusieji? ar uždeta koks gelis ant ju? man jau su nagais irgi kaput, kaip nekeista žiema buna viskas gerai, o dabar trupa, lužineja eisiu penkt kad nuitmu tuos visus gelius ir paliktus savus
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 03, 10:03)
mirksiukas.gif

arba nuo gydymo įstaigos dar...nežinau kaip kitoms, aš nebuvau susidurusi  per gimdymus su mediku nenuotaikomis ir pan. dalykais  gal pati labai demesio i juos nekreipiau, o gal tiesiog tokie pasitaike man  mirksiukas.gif
Papildyta:
buvo kažkoks išūkis 100 knygu perskaityti, gal čia toks  mirksiukas.gif

Aš per gimdymą, tai galvojau ispyrsiu tai, kur kas ten tokia padėjėja 🤔 nu ji mane tiek išnervino 😁
Papildyta:
Pikkolo nu ir palyginai naga su aš ne tokia nelaime unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 06 03, 11:00)
Aš per gimdymą, tai galvojau ispyrsiu tai, kur kas ten tokia padėjėja 🤔 nu ji mane tiek išnervino 😁
Papildyta:
Pikkolo nu ir palyginai naga su aš ne tokia nelaime  unsure.gif

man abu cp buvo tai ir noredama nebuč galėjus spardytis biggrin.gif

nu o ką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 03, 11:16)
man abu cp buvo tai ir noredama nebuč galėjus spardytis biggrin.gif

nu o ką? biggrin.gif

Aš tai galėjau spardyti biggrin.gif tik per antra gimdymą šokau, kad tik greičiau biggrin.gif
Ne nieko biggrin.gif keistas palyginimas ax.gif
Atsakyti

Kažkaip paskutiniu metu nesuprantat jūs visai bajerių  :mastau: 

Negeliniai, natūralūs pas mane. Neturėjau ir neturėsiu gelinių nagų. Man nagai labai lūžinėja žiemą, dabar rečiau. Bet įskilo šone ir viskas.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 06 03, 11:30)
<p>Kažkaip paskutiniu metu nesuprantat jūs visai bajerių  mastau.gif </p><p>Negeliniai, natūralūs pas mane. Neturėjau ir neturėsiu gelinių nagų. Man nagai labai lūžinėja žiemą, dabar rečiau. Bet įskilo šone ir viskas.</p>

Kad tas bajeris kažkaip ne vietoj 🤔
O kodėl neturėsi gelinių? Nenori?
Atsakyti
mano pačios aplamai ploni nagai ir greit lužtantys tai ilgu niekas ir neturejus, su geliu kažkiek paauga, bet paskui ateina momentas kai jis nelaiko, atšoka, tai darau kokį pusmeti pertrauka ir vel iš naujo
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 03, 11:44)
mano pačios aplamai ploni nagai ir greit lužtantys tai ilgu niekas ir neturejus, su geliu kažkiek paauga, bet paskui ateina momentas kai jis nelaiko, atšoka, tai darau kokį pusmeti pertrauka ir vel iš naujo

Kad dabar yra visokių priemonių, ir turi laikyti mirksiukas.gif
Atsakyti