Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Vyresnėlė atsikėlė po pietų miego ir sako, man skauda ausį. Nu galvojame gulėjo ant to šono nutirpo, laukiam kol praeis. Nu nepraeina, su susiruošėm į priimamąjį, vidurį kelio sako nebeskauda 🤔😯 ok važiuojam atgal namo. Praeina valanda laiko, zyzia kad nori eit miegoti ir vis čiupina ausį, sakau jau skauda sako taip. Pamatuoju temperatūra 38, ok sakau važiuojam. Jau grįžom senai, paraudus ausis ir gerklė. Ryt pas savo gydytoją važiuosim.
V-Rinė nu rimtai kokie keisti. Kam čia taip dabar skubėti tuoktis 🤔
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 06 02, 22:22)
Vyresnėlė atsikėlė po pietų miego ir sako, man skauda ausį. Nu galvojame gulėjo ant to šono nutirpo, laukiam kol praeis. Nu nepraeina, su susiruošėm į priimamąjį, vidurį kelio sako nebeskauda 🤔😯 ok važiuojam atgal namo. Praeina valanda laiko, zyzia kad nori eit miegoti ir vis čiupina ausį, sakau jau skauda sako taip. Pamatuoju temperatūra 38, ok sakau važiuojam. Jau grįžom senai, paraudus ausis ir gerklė. Ryt pas savo gydytoją važiuosim.
V-Rinė nu rimtai kokie keisti. Kam čia taip dabar skubėti tuoktis 🤔

Vargšas vaikiukas. Kad neįsiskaudėtų 4u.gif

Vrine, tegu ženijas, kad jau norisi biggrin.gif . Ir gimdyti moteriai bus smagiau, kaip -ienei smile.gif . Kai aš (kadaise kadaise biggrin.gif )gimdžiau, tikrai jutau, kad į gimdančias ne -ienes kažkoks ne toks požiūris ligoninėje buvo.
Ir vaikiukui gražiau. Gal aš senamadiška, bet man taip atrodo.
O kad nespėjo biggrin.gif , gal ne taip. Tiesiog gal iš pradžių nesinorėjo, kitoks požiūris buvo, ar vieno, ar kito, o gal abejų. O paskui mintys pasikeitė. Tai ir veiksmus pakeitė.
Atsakyti

Kaulas greičiau sugyja nei minkštieji audiniai tai raiščiai ar sausgyslės,o jie skausmingesni nuo bet kokio judesio,o kaulas neskauda. Ryt bus aišku ką darys,nes jau kelios dienos praėjo,ir skysčio atsirado,tai uždegiminis jau procesas. Būčiau šiandien nuvažiavus tai gips garantuotai būtų,o aš noriu konsultacijos,papildomų  tyrimų ir langetės,bet ne gipso.

Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 02, 23:41)
<p>Kaulas greičiau sugyja nei minkštieji audiniai tai raiščiai ar sausgyslės,o jie skausmingesni nuo bet kokio judesio,o kaulas neskauda. Ryt bus aišku ką darys,nes jau kelios dienos praėjo,ir skysčio atsirado,tai uždegiminis jau procesas. Būčiau šiandien nuvažiavus tai gips garantuotai būtų,o aš noriu konsultacijos,papildomų  tyrimų ir langetės,bet ne gipso.</p>

O kaip tavo darbas? Viskas, neišbandytas ax.gif ?

Labas rytas 4u.gif

Jau nervinuosi darbiniais reikalais, šią savaitę du renginiai, už vieną neatsakinga, tik dalyvauju, už kitą didžiąja dalimi atsakinga. Galėčiau nesinervinti, bet jau atsibudau tame, pasąmonė dirba. Kaip išmokti save valdyti ax.gif Mano pagrindinė problema.

Ir dar malonūs darbiniai reikalai- skaitymo iššūkis biggrin.gif
Ar dalyvausite? Vrine, tu skaitytoja 4u.gif - kaip ?
Fainos užduotys šiemet.
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2019 06 03, 07:49)
Labas rytas  mirksiukas.gif

Kaip tavo lialia?
Atsakyti
Paskaičiau pempe, tavo gastrolias smile.gif..žiauru biggrin.gif, i trečia renginį per ta pačia diena tik su kokiu tralu nuvilktų bigsmile.gif , na bet jei pačiai smagu puiku...o ką vyras irgi entuziastingai prisijungia čia taip visur? Ar tik iš reikalo labiau mirksiukas.gif

Man ženybos nekliudo gali ir begimdant susiženyti smile.gif, na taip sakant kada jau reikalas pribrendo tada smile.gif

Vakar degintis bandeme kiemelyje, bet vejas šaltokas, tada dar sunus su draugu užsuko į preila dviračiais bevarydami, tai teko nutraukti saules vonnias biggrin.gif ir jau poto ir noras dingo smile.gif

Vrine, turit medaus jau ? žiuriu kaip kainos svyruoja nuo 4 eur iki 8 unsure.gif

Sveikos smile.gif
Papildyta:
Cernobilio serialą žiurit kuri?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 06 03, 08:26)
Paskaičiau pempe, tavo gastrolias smile.gif..žiauru biggrin.gif, i trečia renginį per ta pačia diena tik su kokiu tralu nuvilktų  bigsmile.gif , na bet jei pačiai smagu puiku...o ką vyras irgi entuziastingai prisijungia čia taip visur? Ar tik iš reikalo labiau  mirksiukas.gif

Man ženybos nekliudo gali ir begimdant susiženyti smile.gif, na taip sakant kada jau reikalas pribrendo tada smile.gif

Vakar degintis bandeme kiemelyje, bet vejas šaltokas, tada dar sunus su draugu užsuko į preila dviračiais bevarydami, tai teko nutraukti saules vonnias biggrin.gif ir jau poto ir noras dingo smile.gif
Vrine, turit medaus jau ? žiuriu kaip kainos svyruoja nuo 4 eur iki 8  unsure.gif

Sveikos smile.gif
Papildyta:
Cernobilio serialą žiurit kuri?

Lyžuka, dabar pastoviai tokiame tempe gyvenu, o kartais ir daugiau biggrin.gif(mažiau durnoms mintims laiko) . Vienur "reikia"(bet idėjiškai beveik visada tam pritariu), kitur einu savo malonumui, labai dažnai tai persipynę. Aišku, galima neiti, bet žinant, kad yra čia ir dabar, ir nemokamai, o ryt jau ne, tai dažniausiai pasirinkimas aiškus biggrin.gif . MB prisijungia, aišku, didžiumoje jam patinka, o dar jis ir už nemokamą fotografą dirba biggrin.gif , nes visi kokybiškų nuotraukų nori, o paskui vakarais dar vargsta tas nuotraukas tvarkydamas.

Degintis dar nenoriu, šalta, nei mintis tokia nekyla. O ir beveik nebesideginu. Kai prieš 100 metų padidėjusią skydliaukę atrado, pasakė, kad deginimusis reikia uždaryti, tai beveik laikausi ax.gif

Černobylį mano viens kūdikis žiūrėjo, MB planuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 03 birželio 2019 - 07:53
žiuriu jaunimas labai juom domisi , maniškiai irgi man siulo intensyviai pažiuret smile.gif

aš tuo metu padirbinejau vaiku priėmime santariškese iš kart tai aišku nieko nežinojom, gal kokiu 3-4 parų kažkodel naujagimiu skyriui nuėmė piena, tik neisviaduoja kuom ji pakeite o jau kažkur liepa, rugpjuti pradejo vežti vaikus iš to regiono su kraujo ligomis piktybinemis verysad.gif...
Atsakyti
Ačiū Pempe neblogai. Kosti ir dar truputį skauda ausį.
Lyžuka vyras mano šį savaitgalį žiūrėjo, aš tik šiek tiek. Labai jautrus filmas, vertas dėmesio.
Atsakyti
Sunflowers, tikiuos mergytei nebeskaudes, ausies skausmas toks durnas reikalas, kai nepaziuresi pati nei ka, nervina suaugusi, tai vaikui dar labiau.

QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 02, 19:03)
Čiurnos. Geriau lūžis būtų buvęs. greičiau gyja ir ne skausmingas.... Juokinga bet po lietaus per žolę slystelėjau ir viskas,iškart nieko nejaučiau,kitą dieną tik unsure.gif​ </p>

ueji tikraikad skausmingas reikalas, na sveik, kantrybes 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 02, 20:18)
Šiandien gavom pakvietimus į vestuvių ceremoniją ir vakarienę . Po gerų 3 sav  po vestuvių nuotaka gimdys.įdomiai taip žmonės sugalvoja.... kai draugauja/gyveja  7 metus ir nespėja. ..na svarb nepagimdytų prieš laiką...o tai ir vestuvių nebebus ☺ o gal ir gerai būtų - sutaupytume 😅😅😅
nu tai greiciausiiai todel, kad nori jog gimtu jau susituokus rolleyes.gif tik kodel tiek lauke tai kitas klausimas, nestumas tai anksciau paaiskejo..
bet ar nebus gyvenimo taisykle, kai nori taip tai ir pagimdys anksciau..

QUOTE(pempė12 @ 2019 06 02, 20:35)
Ir gimdyti moteriai bus smagiau, kaip -ienei smile.gif . Kai aš (kadaise kadaise biggrin.gif )gimdžiau, tikrai jutau, kad į gimdančias ne -ienes kažkoks ne toks požiūris ligoninėje buvo.
Ir vaikiukui gražiau. Gal aš senamadiška, bet man taip atrodo.

o jei ji nesikeis pavardes biggrin.gif tai ir jokio grozio nebus..
a vaikui tai man rodos labai giliai vienodai rolleyes.gif
gal senais laikais, senesniais nei kad tu gimdei.. gal ir buvo toks poziuris kad susituokusios turi but, seima tik tokia ir bla bla dabar visi i viska ziuri paprasciau. nors gal kur mazuose kaimeliuose dar tas tebagalioja, ir turbut tebegalios, zmogaus naturos nepakeisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 03 birželio 2019 - 08:19
aha ANT dar paskaitinejau savaitgalio postus, tikrai pagalvot gali ir ne tokius paprastus dalykus mirksiukas.gif
Atsakyti
cia zinai kaip sako, kas kam ant galvos... biggrin.gif
Atsakyti