Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Labas rytas 4u.gif

Vrine, taip, pas mus miesto dienos, miesto gimtadienis. Ir oras geras. Tik penktadienį per dieną lietus buvo, repetuojančius grūdino ax.gif .

Vakar vakare Dam brauskas linksmino, nesu gerbėja, bet auditoriją surinko, pilna estrada. Paskui FR David, va šitas, dabar jau diedukas, bet gyvai traukė, dar spieko turi , dabar taip atrodo.

O jau fejerverkų gražumas bigsmile.gif
O paskui dar prie didžėjaus dar pabuvom DJ Sash!, tik muzika senovinė, visas koncertas 90-ųjų tema buvo. Bet faina. Mažikei irgi patiko biggrin.gif , net sužavėta buvo.
Atsakyti

Smagu šventės :unsure:  ilgai nieko nematysiu :cray:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 02, 16:08)
<p>Smagu šventės unsure.gif  ilgai nieko nematysiu cray.gif​ </p>

Tą prasme? Kas nutiko?
Atsakyti
Sveiikos
sunfl kas nutiko??? Nieko nesupratau...

Aš ne tokia - nu o tau kaip ir kas ?

Kaip tėčių diena? Mano vaikai pasveikino savo tėtį. Aš supirkau dovanas įdaviau sūnui ir su anūku iškomandiravau pasveikinti uošvį. Šiaip tokia ilga ir beryšio diena... laukiam vakare svečių,įtariam kad į vestuves kvies. Nuotaka jau dekrete....įdomiai tie žmobės gyvenimus susiplanuoja.....nu lyg ankčiau negalėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 birželio 2019 - 16:24
QUOTE(V-Rinė @ 2019 06 02, 17:18)
Sveiikos
sunfl  kas nutiko???  Nieko nesupratau...

Aš ne tokia - nu o tau kaip ir kas ?

Kaip tėčių diena? Mano vaikai pasveikino savo tėtį.  Aš supirkau dovanas įdaviau sūnui ir su anūku iškomandiravau pasveikinti uošvį.  Šiaip tokia ilga ir beryšio diena... laukiam vakare svečių,įtariam kad į vestuves kvies. Nuotaka jau dekrete....įdomiai tie žmobės gyvenimus susiplanuoja.....nu lyg ankčiau negalėjo...

Man tai nieko, aš čia aš ne tokia klausiu kas nutiko.

Buvom kapuose, namuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 02 birželio 2019 - 16:44

Vis tik blogiau nei kojos lūžis kaip galvojau- plyšo sausgyslė :cray:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 02, 18:01)
<p>Vis tik blogiau nei kojos lūžis kaip galvojau- plyšo sausgyslė cray.gif​ </p>

4u.gif
Atsakyti

Ačiū :(  jau geriau lūžę būtų....

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 06 02, 18:01)
<p>Vis tik blogiau nei kojos lūžis kaip galvojau- plyšo sausgyslė cray.gif​ </p>

4u.gif
Kurioje vietoje?

Bet visai nieko variantas, nesakyk, pagalvojau ir blogesnių unsure.gif

Kur šokinėjai mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Vrine, mes irgi buvom kapuose ir pas uosvienę. Smagiai pasibuvom, šašlykus kepem, vaikai žaidė, suaugę valgėm biggrin.gif ir pliurpėm, nieko ypatingo.
Dar karinių orkestrų paklausėm, ir aikštėje gražu, ir žygiuojant, bet užvis super bažnyčioje buvo! Tooooks skambesys wub.gif . Tiesiog širdį gniaužė, ašaros beveik rieda, pasijutau beveik kaip Julia Roberts iš to filmo "Graži moteris", kur ji operoje biggrin.gif
Atsakyti

4u.gif
Kurioje vietoje?

Bet visai nieko variantas, nesakyk, pagalvojau ir blogesnių unsure.gif

Kur šokinėjai mirksiukas.gif?

Čiurnos. Geriau lūžis būtų buvęs. greičiau gyja ir ne skausmingas.... Juokinga bet po lietaus per žolę slystelėjau ir viskas,iškart nieko nejaučiau,kitą dieną tik :unsure:​ 

Atsakyti
ANT užuojauta. Netikiu kad blogiau nei lūžis... o kaip tą dabar gydyt- operacija ar kas ? Nuuuu blin pačioj vasaros pradžioj ir naujų darbų pradžioj....

Pempe smagu tau buvo, o aš taip ir nėjau pas uošvius. Nenoriu nėjau nei per motinos nei per tėvo dieną. Nors dovanas aš
supirkau.. ☺ dar jaučiu nuoskaudas ir nejaučiu nuoširdumo. Nenoriu. Ir dukra neina - irgi nenori. O įdomiausia kad .mūsų ir nepasigenda - net nepaklausia kur esam ką veikiam. Tai tiek ir reikalingos mes vadinasi...

Šiandien gavom pakvietimus į vestuvių ceremoniją ir vakarienę . Po gerų 3 sav po vestuvių nuotaka gimdys.įdomiai taip žmonės sugalvoja.... kai draugauja/gyveja 7 metus ir nespėja. ..na svarb nepagimdytų prieš laiką...o tai ir vestuvių nebebus ☺ o gal ir gerai būtų - sutaupytume 😅😅😅
Atsakyti