Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Grange gal karštas bulves mali? Gerai atvėsini? Gal per mažai krakmolo dedi? Aš žinok niekada nesuprasiu, kaip gali nesigaut 😊 tik nesupyk 😊
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 05 31, 10:37)
Grange gal karštas bulves mali?  Gerai atvėsini? Gal per mažai krakmolo dedi?  Aš žinok niekada nesuprasiu, kaip gali nesigaut 😊 tik nesupyk 😊

nepykstu, bet zinok as ir taip pat sakiau kai girdejau Lietuvius kalbant kad kitur nesigauna cepelinai ar dar kas...tiek cia, tiek londone. kol atrandi tas bulves su kuriom gaunasi gerai.
bet zemaiciu blynus pvz bandziau daryti 3 kartus ir su kiekvienu kose, tai jau nebegadinau daugiau nei farso nei kitko, cepelinai tas pats. kugelis ir ne toks, koki namie darom pvz.

bulviu rusis kitokia, ir koks ju pasirinkimas, bulviu kosei vieni, bulvem fri kitos, virimui vel kelios rusis, kroketam dar kitos unsure.gif tai as nezinau kurios geriausios, bet kiek bandziau va nesigavo
o lietuvoj tai galiu gi padaryt be problemu, tai zinau kaip daryt.... reiskias ne tokias bulves imu.
bulves issivirdavau visada is vakaro ir kita diena, kad tikrai butu saltos.
na cia bandziau gerokai pries 7 metus gal, tai nebuvau atradus dar visu rusiu bet gal kada dar pabandysiu bet pirmiausiai su kugeliu. arba reikia konkreciai klausti lietuviu kas gamina kokias perka.
bet su lietuviais cia taip artimai nebendrauju, o su kuo bendrauju, tas zinau tokiu negamina...
Atsakyti
Grange, tai aišku tada bulvės netinkamos mirksiukas.gif
O tu žemaičiams naudoji faršą?

Negaliu patikėti, kad mano 10 mėnesių kūdikis jau vaikstinėja, aišku prisilaikydama bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 05 31, 10:51)
Grange, tai aišku tada bulvės netinkamos  mirksiukas.gif
O tu žemaičiams naudoji faršą?
Negaliu patikėti, kad mano 10 mėnesių kūdikis jau vaikstinėja, aišku prisilaikydama bigsmile.gif

jo, o tai ka dar galima naudot? ai virta mesa malta?

ankstyva mergina, tai kita menesi prades vaiksciot viena smile.gif
Atsakyti

Nesu dariusi cepelinų  :geda:​ 

Atsakyti

O kokius priedus mėgstat prie valgių? Na kiti be kečiupo daug ko nevalgo. Mes tai nenaudojam jokių padažų. Krienai greit sueina, net vienus kartais valgau  :laugh: Dabar gerulių turguj nusipirkau, kad net akys ant kaktos iššokt gali  :blink:​ 

Atsakyti
retsykiais naudojam kečiupą tiek namini, tiek pirktini, o šiaip jokiu padažų nei perkam nei gaminu juos, krienai man su virtais kiaušiniais patinka mirksiukas.gif

geriau prie to pačio pakomentuokit ar kavą, arbatą vieną geriat ar būtinai turi būti kokia bulkutė, saldainis ir pan dalykai bigsmile.gif
Atsakyti

Aš varškės sūrelį suvalgau gerdama kavą.

Atsakyti
klausimu valandele biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 05 31, 12:20)
<p>O kokius priedus mėgstat prie valgių? Na kiti be kečiupo daug ko nevalgo. Mes tai nenaudojam jokių padažų. Krienai greit sueina, net vienus kartais valgau  laugh.gif Dabar gerulių turguj nusipirkau, kad net akys ant kaktos iššokt gali  blink.gif​ </p>

pas mus yra ir kecupo ir mayo bet naudoju laaaabai retai, mayo gal dar kiek dazniau, bet kecupas tai nezinau, perku pati maziausia, kad jei pasensta negaila ismest.
siaip patinka koks tartar padazas bet nera jie gerai tai retai ir naudoju ka, nors ir nelabaireikia prie to, ka gaminu.

QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 31, 12:25)
geriau prie to pačio pakomentuokit ar kavą, arbatą vieną geriat ar būtinai turi būti kokia bulkutė, saldainis ir pan dalykai  bigsmile.gif

geriu ir kava ir arbata, namie turiu aparata, tai dazniausiai juoda, bet galiu ir kapucina, tik pas mane toks kur pati susiplakt piena turiu, ta prasme sone su slangute ir tada susipilt i kava. geriam, bet nedaznai. darbe yra aparatas, tai galiu gert kada noriu kokia noriu.. bet dazniausiai juoda su trupuciu pieno. kazka kartu retai valgau, namie gal dazniau, bet darbe tai ne.
siaip noro butu visada biggrin.gif bet jei jau reiktu rinktis,tai tada koks sausainis, bet ne sokoladas.

va pikkolo parase, primine, jei butu varskes sureliu, tai tada daugiau juos jauciu valgyciau. gal ir gerai, kad nera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 31 gegužės 2019 - 14:10
QUOTE(grange @ 2019 05 31, 13:31)
jo, o tai ka dar galima naudot? ai virta mesa malta?

ankstyva mergina, tai kita menesi prades vaiksciot viena  smile.gif

Aš virtą naudoju.
Tikiuosi,.kad vaikščios
Atsakyti

man tai maistam būna bangos. Kartais ant kažko pasinešu, tada praeina, kažką kitą valgau :) šiandien va, steikus kepsiu. bendrai vasarą tai valgau daugiau visokių salotų. Kad ir pvz vietoj vištos kepsnio su kažkuo pasidarau cezario salotas :)

rytais ir darbe kavą geriu tiesiog kavą su pienu, neužkandant, o savaitgaliais jau su sūreliais :)

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 31, 08:11)
Mane vien tas žodis pribaige "savo gaminta" ...žinokit niekas biggrin.gif o visoumoj bulviniai riebūs blynai smile.gif, va taip va na ar kugelis skanus, ne mano keptas  biggrin.gif

bigsmile.gif

Labo.
Ot tai blin man tipo įdomu ką skanaus restorane valgot.... 😄
Pavargau šnd.
Aš nemėgstu važiuot. Patiktų nuo taško Aį tašką B nulėkt akimirksniu...o ne važiuot...dairytis ir panašiai. Tai Li kelionių nenorėčiau 😅😅😅😅
Pas mus vaikų dienos proga buvo visokiausių renginių ir už valandos turi būt 8 kambario koncertas lauke Ir blyyyn lija.. va tep. vaikas zyzia nori o nabęs visai negundo...bet reiks imt skėtį iir eit šventės švęst 😅
Atsakyti