QUOTE(Cartman @ 2019 05 09, 19:27)
<p>grange, o paskui brangios paslaugos langų? Nes pas mane irgi langai iki žemės, tai didžiajam sezono valymui žmogų smadau ir dar vieną kartą per metus langų robotą nuomojamės nes kitaip tai nusišaut būtų galima </p><p></p><p>o dėl to, kad kuo daugiau darai, tuo daugiau spėji, tikrai pritariu!</p>
Zinok net neisivaizduoju, niekada nesidomejau,bet bus bent 25 eur uz langa tikrai. Galiu pati pasidaryt, tik kad prisiruost reikia.jei jau negaleciau, tai tada kazka galvotume..
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 09, 19:40)
Geange o tavo butas per du aukštus ?
Nea, vienam aukste, ground floor skaitos, bet is gatves puses gainas mano langai virtuves ir vieno miegamo, bet is kitos puses, svetaines langai ir kito miegamo jau kaip 2 aukste, nes eina po garazu.iejimas pirmam, bet kai pro langa ziuri antras..
Sunkiai paaiskint, va namas, is dvieju daliu gaunas, musu pusej 3 butai ir kitoj 3. Mes apacioj ir 2 virsuj.
Mano virtuves langas tas po kaire kampinis, durys ir po desine langas kur uztraukta miegamo... o po kaire zourint zemyn eina kalniukas, apacipj garazas, tai kitoj pusej langai jau is 2 auksto gaunas.