Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

va dabar pasikalbėjimui smile.gif
koks jūsų manymu jūsų skaniausias gaminamas patiekalas yra? smile.gif
mano manau jei toks kasdienis - lazanija.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 30, 13:49)
mano manau jei toks kasdienis - lazanija.. wub.gif  wub.gif

hm jautienos guliasas mums daznai sueina ir skaniai gaunas. jautienos stroganovas, kitaip nei guliasas bet ir gerai gaunas kai noriu biggrin.gif
darau tokius vistienos kepsnelius orkaitej su mozarela ir pomidorais. sitie visiems patinka..
Atsakyti

mano manau jei toks kasdienis - lazanija.. wub.gifwub.gif

Joks  :unsure:​  nemoku gamint

Atsakyti
Pikkolo, ti ką valgot? smile.gif ar visada tik neskaniai? smile.gif juokauju aišk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 gegužės 2019 - 15:24

Vieni valgo neskaniai, o kiti pasirinko nevalgyt  :(​ 

Atsakyti
Jeigu visiems, tai balandėliai, jeigu tik vaikams, tai virtų bulvių ir varškės virti blynukai wub.gif
Pikkolo netikiu, kad nemoki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 05 30, 07:05)
<p>Labas rytas.</p><p>V-rine aš nekeičiu darbo,tik gavau kvietimą į kitą pastotę,pareigos tos pačios,alga šiek tiek didėlesnė,</p><p></p><p>Kodėl gadinimas smidrų? hmm.gif </p><p></p><p>Aš tai braškes susitrinu ir su grietine net valgau ir bulka cool.gif​ </p>

vA, ČIA ŽMOGUS thumbup.gif žINO KAS YRA GĖRIS wub.gif
Man saldžios grietinės užsipylus tai super super, viršūnė, tskant biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 30, 09:49)
sveikos,
pas mus šalnų nebuvo, nors vakar pykdamiesi  varėm pomidorų ir kopūstų dengt... smile.gif

pieno su braškėmis paprasčiausiai mano vaikystėje nebuvo, o kai pasenau pieno nebegaliu- todėl ir nesu ragavus tokio maisto...todėl ir nesuprantu smile.gif beje mano vaikai nuo uošvių žiūriu taip valgo. Man net žiūrėt neskanu smile.gif

ANT- tai tu  dabar per du darbus dirbsi ar dabartinį paliksi?

tai va taip ir gyvenam smile.gif smile.gif

LI, ką tu, kur prapuolei? ką veiki?

Buvo pas mus didelė šlna, kaimynai šiaudus degino tarp bulvių, vandeniu laistė. Mažosios agurkai vistiek apšalo, dar kažkas ax.gif

QUOTE(grange @ 2019 05 30, 09:56)
geras, rimtai vaikystej nevalget.. kai pasenau sako.. gal greiciau kai suaugau biggrin.gif
man ir skanu su pienu, nors labiau renkuos vienas, bet galiu ir su pienu. zinau kiti avietes/zemuoges/melynes taip valgo irgi, bet as taip va neipratus, tik braskes..

aha as LI norejau klaust ka Klaipedoj gero nuveiket, maciau fb kad vel vaziavot smile.gif ka matet, kur ejot, ka daret, ka valget, pasakok  smile.gif

siandien laisva diena, ale kaip gerai.  rolleyes.gif  tada dar ryt ir savaitgalis, zada gera ora iki 28, bet po to vel atves, tai biskuti durnai tokios kaitos, taip ir suserga zmones..

Mes mėlynes su pienu valgom. Kas su bulka, kas be bulkos. Niam wub.gif

Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 30, 15:49)
mano manau jei toks kasdienis - lazanija.. wub.gif  wub.gif

Lazaniją išvis vieną kartą valgiau, skanu nebuvo.
Nežinau, kas skaniausia. Kartais tas, kartais kitas. Gal šerniena maiše kepta su bulvėm ir daržovėm. Arba aviena. Gal ta dar labiau. Naminis karpis, keptas ant grotelių lauke wub.gif . Večnyj kaif biggrin.gif Keptos tarkuotos bulvės su kefyru. Arba su raugintų kopūstų salotom su svogūnais ir sėmenų aliejum.
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2019 05 30, 17:03)
Jeigu visiems, tai balandėliai, jeigu tik vaikams, tai virtų bulvių ir varškės virti blynukai  wub.gif
Pikkolo netikiu, kad nemoki  unsure.gif

o kas tai yra?
Atsakyti
Pempe išverdu bulves, atvėsinu, sutarkuoju, dedu varškės, kiaušinį, šaukštą miltų, sumaišau viską, darau apvalius blynukus ir verdu. Tiekiu su sviesto ir grietinės padažu.
Labas rytas. Mažoji prikėlė šiandien 5 ryto bigsmile.gif
Atsakyti
Mane vien tas žodis pribaige "savo gaminta" ...žinokit niekas biggrin.gif o visoumoj bulviniai riebūs blynai smile.gif, va taip va na ar kugelis skanus, ne mano keptas biggrin.gif

Sveikos smile.gif

ai dar iš saldziu pavlovos tortas ir paskui mus viena kavinuke turi toki ledu torta su morengais tai va šitie desertai, šakotis minkštas guminis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2019 05 28, 15:30)
maniskis kiausiniu nemegsta. labai labai retai kada valgo keptus, virtu tai niekad, o siaip as ir pati jei valgau kiausinius, tai tik rytais.

Labas rytas, aš tokia, virtus tik per Velykas vieną kitą, o kepti labai skanu

QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 28, 17:00)
o pieną tik į kavą naudojam...gert kefyras iš pieno produktų

aš dar makaronus balinu pienu. labai skanu .

QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 29, 16:11)
kas vakarienei?

trečiadienį tai lydeka folijoje, orkaitėj kepta buvo

QUOTE(pempė12 @ 2019 05 29, 22:29)
Braškės su pienu wub.gif . Pirmąkart šiemet valgėm. Kaip skanu wub.gif

skanu, tikrai kad wub.gif
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 30, 10:49)
sveikos,

LI, ką tu, kur prapuolei? ką veiki?

vakar vaikiui išeiginė buvo, 10-okai mokykloje egzaminą laikė, tai mes su juo laiką leidom ax.gif

QUOTE(grange @ 2019 05 30, 10:56)
aha as LI norejau klaust ka Klaipedoj gero nuveiket, maciau fb kad vel vaziavot smile.gif ka matet, kur ejot, ka daret, ka valget, pasakok  smile.gif

buvom. mes dažnai važiuojam (nu kaip dažnai , kartą į mėnesį vidutiniškai). nu ką, nuvažiavom, picerijoj pavalgėm unsure.gif , parduotuvėj apsipirkom ir grįžom. šiaip mes tokie, kad labiau patinka keliaut, nei kažkur lankytis 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 30, 12:05)
man pvz makaronai su mėsa- na absoliut nesąmonė, niekada tkio garnyro nedarau.

nu garnyrui makaronus labai retai naudoju, bet makaronai su faršu, arba su Bolonijos padažu... wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 30, 16:49)

iš tokių lengvesnių batonas apvoliotas su kiaušiniu ir iškeptas, iš rimtesnių makaronai "sukuonors"
Atsakyti
Pagalvojau, gal ar poryt cepelinus gamint 🤔 nu tos tikrus 🤔 labai senai gaminau 🤔 reik šeima gal palepinti 🤔
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 05 31, 04:44)
Pempe išverdu bulves, atvėsinu, sutarkuoju, dedu varškės, kiaušinį, šaukštą miltų, sumaišau viską, darau apvalius blynukus ir verdu. Tiekiu su sviesto ir grietinės padažu.
Labas rytas. Mažoji prikėlė šiandien 5 ryto  bigsmile.gif

mm tokie ir man patiktu, man tokie visokie varsketukai lengvi reikalai patinka. bet nemoku as tokiu gerai daryt. o ypac kur reikia virtu buvliu ir paskiau trint, kaip kad zemaiciu ar cepelinu as negaliu pasigamint. nsibodo man gadint produktus nes nesigauna, bulves neturi krakmolo ar turi per daug as nezinau bet gaunas kose, nu negerai. jau kiek rusiu bulviu isbandziau, nezinau kurios tinkamos dar gali but. unsure.gif

QUOTE(Li @ 2019 05 31, 08:18)
buvom. mes dažnai važiuojam (nu kaip dažnai , kartą į mėnesį vidutiniškai). nu ką, nuvažiavom, picerijoj pavalgėm  unsure.gif , parduotuvėj apsipirkom ir grįžom. šiaip mes tokie, kad labiau patinka  keliaut, nei kažkur lankytis  4u.gif

smile.gif nu taip, bet po miesta pavaiksciot ir fainai, ar prie juros, ir vakare gryzt.
bet tai jums apsimoka vaziuot traukiniu siaip visiems jei tik i parde na tik kad vaziuot ta prasme? neisivaizduoju aisku kiek traukiniai lt kainuoja bet vistiek.

pas mus traukiniu daug ir daznas susiekimas, zmones i darba ir pan. bet siaip savaitgaliais dar bilietai normalesni jei toliau, bet darbo dienom jei reikia kur i kita miesta tai palyginus brangu.
kazkada ziurejau kai norejom vaziuot i pajury bet ne savaitgali, darbo dienom, dviem atgalinis bilietas 70 eur doh.gif kai tuo tarpu savaitgali butu 37 abiems... absurdas, dar gi ten kazkur pavalgyt pora kart dar ka kur nueit.. tai vienai dienai iseitu nenormali suma, tai pagalvojom neverta, dar pridejom ir keliom dienom skridom kitur. neadekvacios kainos.
Atsakyti