Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 30, 08:14)
čia reiktų sakyti taip: daržovės su sūriu tinka, o su mėsa ne smile.gif

o tai su kuo reikia valgyti mesa jei ne su darzovem?
va su visom bulvem, ryziais, makaronais tai netinka (bet didzioji dalis aisku valge, valgo, ir valgys).. bet su darzovem...

o su kuo tu valgai mesa, man paliko idomu. rolleyes.gif
Atsakyti
o tokio derinio: uogos ir pienas tikrai nei aš valgiau, nei tėvai dar pamenu kažkas sake kad tipo vyšnios su pienu super...irgi neįsivazduojami dalykai čia man smile.gif

aš nevalgau mėsos aplamai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 gegužės 2019 - 09:28
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 30, 08:27)
aš nevalgau mėsos aplamai  mirksiukas.gif

aa tai cia kitas reikalas tada, jei nevalgai. galvojau kad sakai nedera apskritai mesa su darzovem...

nu keliauju as apsitvarkyt truputi, nereiks savatgali, o ir drauge ateis, b isvykes, tai pasikvieciau rolleyes.gif paplepesim, papietausim biggrin.gif

ai norejau klaust, kuri is jusu turit robota siurbli? kolje man rodos kazkada sake kad turi, bet cia nebeateina, uzklausiu FB, bet gal dar kuri?
as noreciau galbut ateity, bet galvoju ar jis tikrai pasiteisina.. pas mane siaip tik vienas kilimas prie svetaines dalies kur sofa ir po staliuku, o daugiau visur absoliuciai plyteles.
bet man idomu kaip jis vaiksto ar uzprogramuoji kad ir i kitus kambarius eitu, ar persinest reikia, neisivaizduoju. aisku internete galiu pasiziuret irgi biggrin.gif
Atsakyti
Sunus turi, niekur neperneša, pats visur keliauja, pas ji dar gali dregnu skudureliu prabraukti bet tas nepasiteisino, jis su aps'u, tai per tel paleidžia iš namu išvaziuodamas na ar šiaip kai sumasto, aš irgi norečiau bet pas mus atvira laiptu aikštelė, bijau kad nenusiverstu, nes toks atvejis buvo pas bendradarbę, nenuskaitė teisingai teritorijos ir nukrito ir jau po garantinio buvo tai pirko kitą , beto katės prades ji kibinti, dar protą jo susuks tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 gegužės 2019 - 09:44
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 30, 10:27)

aš nevalgau mėsos aplamai  mirksiukas.gif

tu čia rimtai? tipo???? blink.gif blink.gif
nuo kada nevalgai?
kodėl mes tik dabar apie tai sužinom??? biggrin.gif biggrin.gif

ką tada valgai? biggrin.gif biggrin.gif

man pvz makaronai su mėsa- na absoliut nesąmonė, niekada tkio garnyro nedarau.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 30, 09:05)
tu čia rimtai? tipo????  blink.gif  blink.gif
nuo kada nevalgai?
kodėl mes tik dabar apie tai sužinom???  biggrin.gif  biggrin.gif

ką tada valgai?  biggrin.gif  biggrin.gif
man pvz makaronai su mėsa- na absoliut nesąmonė, niekada tkio garnyro nedarau.

haha nu as siaip ir nusistebejau, bet galvoju as dabar retai bunu, tai gal jei ir kalbeta buvo, praleidau...

nu as ir nelabai turbut darau makaronus su mesa. nors ziurint kas ir kaip. nu pvz spageti su bolonijos padazu tai viskas normaliai, taip ir turi buti.
tagliatelle makaronai su ragu (nezinau kaip jis cia vadinas, bet irgi farsas, mesos padazas) ir viskas normaliai atrodo rolleyes.gif arba osobuco su tagliatelle niam niam (nezinau ir kaip ta dalis mesos vadinas, bet krenta nuo kaulo kai gerai istroskinta....)
arba lazanija, juk ir makaronai ir mesa. rolleyes.gif

bet jei pvz kokie kotletai, verinukai, kepsnys, kijevas ar panasiai tai jau tada taip, nesiderina kazkaip. Bet.. cia kaip sako asmeninis reikalas, kam patinka tas ir valgo smile.gif
restorane nesisakyciau, o daugiau tai ka..

man pvz kinva labai skanu su vistiena, o kitiems va nesuprantamas ir derinys biggrin.gif
arba bulguras su vistienos kukuliukais.

Atsakyti
nus ką žinau , realiai mazdaug po vaiku gimimu, ne del kokiu tai įsitikinimu, tiesiog nesinori ir tiek, bet ir netrimituoju aš del to per visas puses, ar ten per kokius balius-festivalius valgau pvz iš karštu kas lekstėje atnešta neišsidirbineju taip sakant smile.gif, o šiaip žuvi valgau, grybus , jei kas prirenka smile.gif, pupeles gal labiausia, kokie 80 proc. maisto sudaro vaisiai ir daržoves mirksiukas.gif

dar buna bangomis, pvz kokius 2-3 men. neatsivalgiau varškes surio su medumi, dabar kiaušiniu bangos, bet jau matau, kad praeina biggrin.gif ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 gegužės 2019 - 12:19
Eikit makaronai su kepintu faršu ir sūriu labai skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 05 30, 13:15)
Eikit makaronai su kepintu faršu ir sūriu labai skanu  wub.gif

na taip, skanu, aš ne apie tai-ne apie pagrindinį patiekalą su makaronais ir bile kuo, aš apie garnurą- tai kur Grange rašė- kotletas+makaronai...man visiškai nesiderina.

Lyžuka nuuu tūūūūū duodi... smile.gif

grįžau iš fdantų figienistės. Išvalė- išsižioti jautru unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man jau puse metų, geriausias garnyras daržovės. Arba salotos prie mėsos. Aš net bulvių beveik nebevalgau. Bet užtat su šeima kaip blogai, mano maistas jiems netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 05 30, 14:40)
Man jau puse metų, geriausias garnyras daržovės. Arba salotos prie mėsos. Aš net bulvių beveik nebevalgau. Bet užtat su šeima kaip blogai, mano maistas jiems netinka  biggrin.gif

pas mus irgi taip būdavo, kiek galvų tiek puodų ir kai rinkaus puodus žiūrėjau, kad būtų komplekte kuo daugiau mažų puodų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 30, 15:01)
pas mus irgi taip būdavo, kiek galvų tiek puodų ir kai rinkaus puodus žiūrėjau, kad būtų komplekte kuo daugiau mažų puodų smile.gif

Užtat visą dieną virtuvėje unsure.gif visiems viską atskirai gamint 🙈
Atsakyti