Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 29, 13:25)
cia kuris serga?

o šiaip žvalus, ėda?

spazmai gal kokie kas nors su virškinimu? Maisto nekeitet?

Mamos jorkšyras. Nieko nekeitė. Gydytojai viską išnarstė nieko neranda.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 29, 15:11)
kas vakarienei?
jezusmarija man tas ėdimas į kapus nuvarys....

Braškės su pienu wub.gif . Pirmąkart šiemet valgėm. Kaip skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 05 29, 21:29)
Braškės su pienu wub.gif . Pirmąkart šiemet valgėm. Kaip skanu wub.gif

Va niekad nesuprasiu tokio valgymo - nesąmonė 😅😅😅

Prigaminau bakandėlių. Vaikas valgė sasyskų. Nu ir eina švilpt 😬
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 29, 21:55)
Va niekad nesuprasiu tokio valgymo - nesąmonė 😅😅😅

Prigaminau bakandėlių. Vaikas valgė sasyskų. Nu ir eina švilpt 😬

Nu tikrai, o dar šalo kad mano valgiai keisti bigsmile.gif

Sveikos miegales rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas.

V-rine aš nekeičiu darbo,tik gavau kvietimą į kitą pastotę,pareigos tos pačios,alga šiek tiek didėlesnė,

Kodėl gadinimas smidrų? :hmm: 

Aš tai braškes susitrinu ir su grietine net valgau ir bulka :B​ 

Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
Braškės su pienu labai skanu wub.gif Labai vaikystę primena. Dabar dažniau vienas valgau bigsmile.gif
Atsakyti
man pienas ir uogos aplamai kažkas ne to, kaip ir mesa kokia bebutų su daržovemis va su suriu kitas reikalas smile.gif
\

Sveikos 4u.gif

netiketai šaltas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 30, 05:38)
man pienas ir uogos aplamai kažkas ne to, kaip ir mesa kokia bebutų su daržovemis va su suriu kitas reikalas smile.gif
\

Sveikos  4u.gif

netiketai šaltas rytas smile.gif

Ta prasme..mesa su darzovem ne, bet su suriu tinka??
Atsakyti
sveikos,
pas mus šalnų nebuvo, nors vakar pykdamiesi varėm pomidorų ir kopūstų dengt... smile.gif

pieno su braškėmis paprasčiausiai mano vaikystėje nebuvo, o kai pasenau pieno nebegaliu- todėl ir nesu ragavus tokio maisto...todėl ir nesuprantu smile.gif beje mano vaikai nuo uošvių žiūriu taip valgo. Man net žiūrėt neskanu smile.gif

ANT- tai tu dabar per du darbus dirbsi ar dabartinį paliksi?

tai va taip ir gyvenam smile.gif smile.gif

LI, ką tu, kur prapuolei? ką veiki?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 30, 07:49)

pieno su braškėmis paprasčiausiai mano vaikystėje nebuvo, o kai pasenau pieno nebegaliu- todėl ir nesu ragavus tokio maisto...todėl ir nesuprantu smile.gif beje mano vaikai nuo uošvių žiūriu taip valgo. Man net žiūrėt neskanu smile.gif

geras, rimtai vaikystej nevalget.. kai pasenau sako.. gal greiciau kai suaugau biggrin.gif
man ir skanu su pienu, nors labiau renkuos vienas, bet galiu ir su pienu. zinau kiti avietes/zemuoges/melynes taip valgo irgi, bet as taip va neipratus, tik braskes..

aha as LI norejau klaust ka Klaipedoj gero nuveiket, maciau fb kad vel vaziavot smile.gif ka matet, kur ejot, ka daret, ka valget, pasakok smile.gif

siandien laisva diena, ale kaip gerai. rolleyes.gif tada dar ryt ir savaitgalis, zada gera ora iki 28, bet po to vel atves, tai biskuti durnai tokios kaitos, taip ir suserga zmones..
Atsakyti
Aš net mėlynes su pienu valgydavau wub.gif mano vyresnėlė visokių uogų prisideda, isipila pieno ir valgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2019 05 30, 09:30)
Ta prasme..mesa su darzovem ne, bet su suriu tinka??

čia reiktų sakyti taip: daržovės su sūriu tinka, o su mėsa ne smile.gif
Atsakyti