Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Cartman,tokia pati būsiu,tik ne miesto į rajono gavau kvietimą pereiti,ir manau per atostogas pabandysiu  :B 

Kaip LYYYYYYJAAAAA :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: 

Aš smidrus apvynioju beikono juostelėm ir pakepu,o prie kiaušinienės skanus dalykas :B 

Vis pigiau tiek eurų nei naujas šaldytuvas :)​ 

Atsakyti
Pempe, jau senai galiu dirbt naktinėje pamainoje.
O geras, tada dar labiau kiaušinius valgysiu wub.gif
Atsakyti

Pas mus neblogai nulijo, o prieš tai oho koks dušniakas buvo.

As ne tokia, na tikiuosi neteks susipažinti  :huh2: 

Aš kiaušinius irgi mėgstu. Savaitgaliais visada pusryčiam kiaušiniai. O kai neturiu ką pietum valgyt, irgi kiaušinių išsiverdu. Perku kaimiškus, tai labai geltoni tryniai. Jei kokį pyragą kepu, tai geltonas gaunasi.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2019 05 28, 21:04)
<p>Jau turiu veikiantį šaldytuvą. Visgi pataisė, nors savaitgalį meistras sakė, kad viskas mest, bet kitas vat kažkokiu būdų už 80 eur ėmė ir pataisė biggrin.gif</p><p></p><p>aš vakarienei valgau smidrus su duonos trupinių padažu, va biggrin.gif </p>

padažas - kažkoks tikras padažas ar tik juokauji smile.gif ?

Taip ir nevalgiau smidrų, nė pirkti nematau. O gal tik nematau ax.gif
Atsakyti

Pikkolo,na darbo metu tai nenorėčiau :rolleyes:   Beje,kaip tavo panelei su patyčiom mokykloj baigės? Kalbėjai su mokytoja ar mama?

Nu kad prabėgo velniai griaustiniais  :yahoo:  tik kad elektros neišmuštų  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 05 28, 20:38)

Ir pavalgai? Net skaityt negaliu, man skrandį sutraukia iš bado biggrin.gif

tai dar va kiaušinius ir sriubas pridejus visai pavalgau bigsmile.gif
QUOTE(Cartman @ 2019 05 28, 21:04)
<p>Jau turiu veikiantį šaldytuvą. Visgi pataisė, nors savaitgalį meistras sakė, kad viskas mest, bet kitas vat kažkokiu būdų už 80 eur ėmė ir pataisė biggrin.gif</p><p></p><p>aš vakarienei valgau smidrus su duonos trupinių padažu, va biggrin.gif </p>

mums su skalbenke taip buvo, vienas sako mest, kitas pinigus užsisiake tokius, kad nauja išeitu sunus pažiurejo , nupirko kažkokia detale už 50 lt irdar veike kokius 4 metus poto

QUOTE(as ne tokia @ 2019 05 28, 21:10)
<p>Cartman,tokia pati būsiu,tik ne miesto į rajono gavau kvietimą pereiti,ir manau per atostogas pabandysiu  cool.gif </p><p>Kaip LYYYYYYJAAAAA yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif </p><p>Aš smidrus apvynioju beikono juostelėm ir pakepu,o prie kiaušinienės skanus dalykas cool.gif </p><p>Vis pigiau tiek eurų nei naujas šaldytuvas smile.gif​ </p>

aha ir aš tikiuosi nesusitikt, ale kai iš veido nepažįstu tai vistiek nesiskaitytų, kad buvom susitikę biggrin.gif

smidrų gadinimas tongue.gif

Nu ir sveikos su ta vasaros liūtimi smile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos.
Naktį labai stipriai lijo, kelis kartus. Vakare neypatingai.
Užsikrėčiau tikriausiai nuo mažosios sloga, siaubas, atrodo galva plyš.
Važiuosiu vėliau į Megą, turgelis šiandien žuvies pirkti.
Ai beje nesigyriau pagaliau savo Mazdą pardaviau, dabar jau važinėju su didele mašina (tėčio) bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,
pas mus irgi gal lijo-šlapia žemė, bet šiąnakt jau be jokių atvirų langų tai nesušalau ir nieko negirdėjau.
Tik kad vėsoooka. Ryte pro langą pažiūrėjau- kaimynė trumpom rankovėm darban eina, ai sakau užsimesiu aš kardiganą.... tai blin faktiškai striukės reikia, koks dar kardiganas verysad.gif
vakar visą vakarą pas draugus kūdikį lankėm smile.gif taip be sąžinės turėjimo-nuo 17,30 (tas laikas buvo pasakytas) iki 22 beveik su pykčiais kad ko taip anksti einat... tada grįžau- blin vaiko pamokos ten reikėjo skaidrėms padėt, indus susiploviau, katę pavedžiojau smile.gif tai visai naktinėjau...šiandien miego noriu.

Sunfl va matai kaip greit įgūdžių įgauni ir tuoj būsi profas smile.gif nesunku su didele? aš tai kai nuo volvo ant Nissano X-trailo sėdu mane labai nervina tas nisanas pradžioj kol įsivažiuoju...... smile.gif ypač jautrumu (tai pradžioj užgęstu tris kartus kokis smile.gif )

Aš ne tokia- kodėl keiti darbą- sąlygos/alga geresnė ar šiaip?

mūsų skalbenkė irgi jau iš dviejų sudėta, tai visada bijau kad gali ta paskutinioji bet kada ateit... (tfu tfu tfu).

Grange klausei dėl langų ir katės- tai mes ant taip vadinamo laisvo nakčiai paliekam- na kai viršus atidarytas. Nelipa katė, gal nesusapnuos kada nors.... na mūsų tokia baikšti - nelenda bile kur tai ir čia gal supras kad nereik lyst smile.gif ji tada guli ant palangės ir klausosi lauką.... tikrai- jai ta taip patinka....jei ryte išeidami neatidarom taip balkono- sėdi prie lango ir kniaukia- kur visą dieną paukštelių klausytis negalės smile.gif
šiandien žadino 5 val. ateina atsisėda ant krūtinės, kojas į papus įbeda ir žiūri į veidą.... blin 7 kg manot lengva ir neskauda? kėlausi ėjau balkono atidaryt....tada vėl ramybė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 29 gegužės 2019 - 09:35
V-Rinė pas mane automatas, tai užgesti neišeina. Gabaritai ženkliai skiriasi, kur Mazda maža, o kur Citroen C5 universalas. Bet pas mane priekyje ir gale parktronikai sudėti, tai palengvina žymiai parkavimasi. O šiaip labai daug važinėjau su Mazda, tai praktikos turiu. Fainai, dabar lengvai su vaikais telpu į automobilį biggrin.gif
Aš visad naktį atsidarau mikro balkono langą, vaikai geriau miega, aišku kai aplamai miega biggrin.gif
Atsakyti

Nemėgstu mažų mašinų.

Ir langu neatidarinėjam. Nereikia. Pas mus rekuperacija, o jei karšta tai kondicionierių įsijungiam.

Šalta šiandien. Brrrr

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 05 29, 11:15)
<p>Nemėgstu mažų mašinų.</p><p>Ir langu neatidarinėjam. Nereikia. Pas mus rekuperacija, o jei karšta tai kondicionierių įsijungiam.</p><p>Šalta šiandien. Brrrr</p>

Man tai bile važiuoti smile.gif aišku su vaikais mažoje nepatogu. Bet va turėjau ir gerai buvo smile.gif
Nu lango atidarymas ne tik dėl šilumos ar šalčio, bet ir vedinimas namų. Pas mane ryte, kai visi atsikelia, visi langai iki galo atidaromi.
Atsakyti
pas mus tai nuolat atidaryti- balkono durys iki didelio šalčio būna praviras- tigis katytė nori smile.gif
o ir vėdinti aš laaabai mėgstu smile.gif
Atsakyti