QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 27, 14:43)
iš kur kvietkai ?
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 27, 15:04)
čia mūsų chuligankos , tiksliau ta kur guli, matyt kaupiasi sekančiai zbitkai, o nuo tokio lakstymo tai stengiames kur miegam duris užsidarineti nakčiai, bet vistiek girdisi kaip duodasi pirmyn atgal
Gerai parodei, nieko nesimaato
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 27, 06:18)
Grange, negausi vėjo svetimus gyvūnus šerdama? Aš tai tikrai užpykčiau jei mano ožkoms kokį šš kištu visi praeidami
Taigi morkos, ne sh. Jei nepatiktu neestu.ir nesenos tik kad truputi apvyte man tarkavimui netinkamos. Darzoves juk joa eda...
O ten pievoa tokios jei kas nori bet ko primest gali...
QUOTE(Li @ 2019 05 27, 07:53)
sveikos,
esu dirbus. kavinėj vienoj, paskui Gedimino mokykloj pavaduojančia.
namų ūkis irgi rimtas darbas, ypač kai kalba pasisuka apie maistą, išsisėmus jaučiuosi kartais
pas mus vaiko rūbai labiausiai traukiasi jau garderobą pavasariui pakeitėm, ir vasarai maikučių, šortukų įtariu reiks. o sau tai einami tokie džinsai, batai... bet čia puikiai pasitarnauja akcijos maximoj (nu ir vaikui perkant taip pat)
atlikom. anksti tai ir žmonių nedaug buvo
mano kandidatas laimėjo, supratot už ką balsavau. šiaip abu man nelabai, bet nors pirmoji ponia bus. gal dėl šeimų ką daugiau padarys
o dėl EP tai kai kurių nelabai norėjau matyt, bet ne aš viena sprendžiu ...
O dabar einu namų ūkiu užsiiminėt, mėsos malt bus faršas su pupelėmis vakarienei. kaip jau sakau, jaučiu, kad kartais pradedu išsiseminėt maisto gamyboj ..
esu dirbus. kavinėj vienoj, paskui Gedimino mokykloj pavaduojančia.
namų ūkis irgi rimtas darbas, ypač kai kalba pasisuka apie maistą, išsisėmus jaučiuosi kartais
pas mus vaiko rūbai labiausiai traukiasi jau garderobą pavasariui pakeitėm, ir vasarai maikučių, šortukų įtariu reiks. o sau tai einami tokie džinsai, batai... bet čia puikiai pasitarnauja akcijos maximoj (nu ir vaikui perkant taip pat)
atlikom. anksti tai ir žmonių nedaug buvo
mano kandidatas laimėjo, supratot už ką balsavau. šiaip abu man nelabai, bet nors pirmoji ponia bus. gal dėl šeimų ką daugiau padarys
o dėl EP tai kai kurių nelabai norėjau matyt, bet ne aš viena sprendžiu ...
O dabar einu namų ūkiu užsiiminėt, mėsos malt bus faršas su pupelėmis vakarienei. kaip jau sakau, jaučiu, kad kartais pradedu išsiseminėt maisto gamyboj ..
Googlink, tiek dabar visko ;)
Labas rytas.
Kaip tingiu į darbą..
Vakar, kaip durnė, tv iki pusės pirmos žiūrėjau
Kaip tingiu į darbą..
QUOTE(pempė12 @ 2019 05 28, 06:43)
Labas rytas.
Kaip tingiu į darbą..
Kaip tingiu į darbą..
Ką gero rodė?
Sveikos
aš savaitgali vakarais seriala žiurejau iki nežinau kiek ir kad nors prisiminčiau dabar apie ką , panašus i visas tas marianų ašaras tik rusų kurtas tai taip kad irgi neišsimiegojus jaučiuos visdar
idomu lyja kur nors ar visa Lietuva po storais debesim nuklota
Labas rytas.
Kaip tingiu į darbą..
Kaip tingiu į darbą..
Labas rytas,
pabūsiu kandi....
Kodėl kaip?...
QUOTE(pempė12 @ 2019 05 28, 04:43)
Labas rytas.
Kaip tingiu į darbą..
Kaip tingiu į darbą..
ir dar taip anksti cia... 04.43 cia LT laiku ar mano rodo kazi, jei mano, tai tada LT 05.43.. irgi anksti
Labas rytas.
Kaip tingiu į darbą..
Kaip tingiu į darbą..
va kokį laika man rodo , visai padorų
Pas mus lyja, nors ir nestipriai.
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 27, 11:29)
Sveikos,
faršas apkeptas keptuvėj, ir pupelės pomidorų padaže sudėtos. pupeles pirkau Lidl parduotuvėj.
QUOTE(V-Rinė @ 2019 05 27, 13:44)
o dėl išsisemimo dėl maisto- tai aplamai pagaunu save kad esu lūzerė tuo klausimu, nes gamint tai gaminų, bet viskas pas mane paprastai, tas pats per tą patį, jokių mandrų eksperimentų nedarau... vž netobulėju tuo klausimu neikiek....
tai aš irgi paprastus. dažniausiai kruopos su kažkuo, makaronai su kažkuo, kugelis, dar kartą per savaitę būtinai žuvis
QUOTE(Lyžuka @ 2019 05 28, 08:55)
Vilniuje lyja
mano dar elementaresnis maistas: suris su medum, kefyras , duona agurkai, pomidorai na žodziu viskas be papaildomo paruošimo