Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Sveikos

maniškė išėjo, o del knygos tai labai gali but, kad ji iširo tiesiog ar lapus kas paplėšė paėmėm suklijuoti:)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar pas mus buvo ponia šalna, o šiandien nežinau, vėliau atsikėliau. Moliūgai ne visi nurinkti, tai ko gero- nieko gero jiems smile.gif

Išlindo man vėl refliuksas po metų ar net dviejų pertraukos doh.gif , užknisa, gausiu kreiptis į gydtojus, balsas dinginėja, kosčioju, sunku dainuoti.

Rinkimai man šlykštu, bet dalyvavau. Tik ketinau visai perbraukti biuletenį, nes mus prijungė prie kito rajono, kur nei vieno renkamojo nežinau. Bet neperbraukiau, nors rezultatas gavosi, kap kad būčiau perbraukusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(grange @ 2020 10 11, 22:40)
O kada kelies?

Kaip tie steikai gavos? As nemoku gerai iskept.. laaabai retai darau, b kartais nori.
Bet reikia neperkepti aisku, ir druska eina galiausiai

Keliuos dažniausiai pusę septynių, o kai labai ketinu miegoti- tai šeštą biggrin.gif .

Steikiai buvo kepti ant grotelių šašlykinėje,nes kitaip neturim, bet vis tiek gavosi labai skanūs. Nors kramtyti tai buvo ką , kitaip nei išmušta vištiena keptuvėje biggrin.gif . Kepėme be druskos, be prieskonių, o druskinom ir pipirinom jau lėkštėje. Na niam tiesiog essen.gif . Bet mažojiparagavo, pasakė fuuuu, ir atidavė atgal biggrin.gif
Aš jau neatmenu, kokie buvo steikai, kai kažkada mus vaišino išmanantis žmogus, o kažkur kavinėje ar restorane tokio patiekalo išvis nesu valgiusi, tai negaliu palyginti, kaip čia gavosi, ar teisingai, ar ne ax.gif
Atsakyti
Mąstau kad nesu valgiusi steiko smile.gif hahaha. niekada jo nesirenku nes nu neatrodo man tinkantis patiekalas. Jau geriau apskrudę šonkauliukai tada smile.gif

Tai va mergai išeinu į atostogas ...na dar ne, dar atidirbu ir išeinu smile.gif kaip įdomiai. Nesitiki ir pačiai kad tokiu lauku atostogos smile.gif
Atsakyti
Vrine, truputį pavydžiu tau atostogų. Kad ir ne atostogų laikas. Tiesiog pailsėti yra sveika. Na, bet tu vargu ar ilsėsies, turbūt dirbsi savo ūkyje biggrin.gif

Nudažė dukra plaukus, džiovinu biggrin.gif . Būsiu gražuolė biggrin.gif . Arba ne biggrin.gif

Papildyta:

Ar naudojate kuri šilkinį pagalvei užvalkaliuką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 13 spalio 2020 - 22:38
Na, gražuolės, labas rytas 4u.gif

Koks vėjas blink.gif blink.gif blink.gif
Nupūs ax.gif
Darbe sustingsiu turbūt, nepadės nei du pečiukai ax.gif . O gal padės biggrin.gif

Rimtai klausiu apie šilkinius pagalvių užvalkaliukus. Prisiskaičiau, kokie jie puikūs plaukams ir veido odai, būtų laabai įdomu išgirsti atsiliepimus, jei naudojate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 10 14, 08:49)

Rimtai klausiu apie šilkinius pagalvių užvalkaliukus. Prisiskaičiau, kokie jie puikūs plaukams ir veido odai, būtų laabai įdomu išgirsti atsiliepimus, jei naudojate 4u.gif

Labas, kaip suprantu jau ryt šildymą jungs pas mus. Bet gal ir gerai. Nenaudoju šilkinių užvalkaliukų. Medvilninių pora komplektų Lidl pirkau. Užtenka kol kas
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 10 14, 07:49)

Koks vėjas blink.gif  blink.gif  blink.gif
Nupūs ax.gif
Darbe sustingsiu turbūt, nepadės nei du pečiukai  ax.gif . O  gal padės biggrin.gif

aš tik mačiau vienoj fb grupeje kur per tarpininkes siunčias buvo nuorodu su jomis ikelta kazkas kazkur pirko biggrin.gif tai tiek žinių mirksiukas.gif , apti nelabai tikiu, kad jau būtų nauda tada reiktu žiureti ar tikrai ten natūralus šilkas, kuom apdirbtas ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos,

Silkiniu nenaudoju.ten ta sokoladas sielai lab reklamuoja irgi,kai paziurejau kaina vienos pagalveles tai ka as zinau..ar ne 60 eur🤔🤔 siaip nezinau ae ten tikrai stebuklus padarytu ...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Su kava, šiltu chalatu ir kompiuteriu. biggrin.gif . Mano šeimyna dar miega smile.gif .

QUOTE(grange @ 2020 10 15, 22:08)
Labos,

Silkiniu nenaudoju.ten ta sokoladas sielai lab reklamuoja irgi,kai paziurejau kaina vienos pagalveles tai ka as zinau..ar ne 60 eur🤔🤔  siaip nezinau ae ten tikrai stebuklus padarytu ...

Ketinau klaust,kas tas šokoladas sielai, bet jau sužinojau biggrin.gif . Gražiai pasivadino, tik ten ne sielai, o vis tik kūnui biggrin.gif
Aš iš kitur gavau reklamos apie šilko naudą, bet esmė ta pati. Va, ir dabar, kai liečiu savo plaukus, sausiausi yra tie, kurie dedasi ant pagalvės. Aš plaunu plaukus ne dėl to, kad susiriebaluoja, o kad išsausėja. Būtų pigesnė kaina, jau būčiau nusipirkus biggrin.gif . O dabar dar svarstau biggrin.gif . Gal kalėdoms pasidovanosiu ir išbandysiu poveikį biggrin.gif. Gal biggrin.gif
Atsakyti

Darželyje nustatė dviem auklėtojom covid19, tai gausim izoliuotis su vaiku 14 d. Va tokie rimti reikalai  :huh2:​ 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2020 10 20, 21:04)
<p>Darželyje nustatė dviem auklėtojom covid19, tai gausim izoliuotis su vaiku 14 d. Va tokie rimti reikalai  huh.gif​ </p>

Oho blink.gif
O jos jaučiasi sergančios?
Pailsėsi mirksiukas.gif
Ar nemielas tau ilsėjimo variantas?

Mes ryt su rūbais repetuojame naująjį miu ziklą nešildomuose kultųros namuose, o mano rūbai ant petnešėlių, kam miniakai. Kaip čia reiks nesušalti ax.gif . Kitą savaitę premjera, jei neuždarys ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
atostogos baigėsi tai aš jau čia smile.gif šiandien laaabai sunku, bet tai ką daryt gi...

Netikiu šilkinių pagalvių užvalkalų stebuklais smile.gif
Pempe, bet jei atjaunėsi kiek - būtinai pasakyk.. aš irgi noriu smile.gif
o jūsų tie miuziklai tai corono veisyklos smile.gif smile.gif ar su kaukėmis dainuojat? smile.gif aplamai kam te dar repetuot- niekas į koncertus dabar juk neis jūsų klausytis.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 spalio 2020 - 10:09