Labas rytas
Smagu, kad šnekate
Atsibundu anksti, nemoku pamiegoti, jau pervargusi esu. O gultis ir pirmą ir po pirmos. Nesusitariu su savimi
Šiandien gal steikus kepsim, gavome geros mėsos pirkti, bet nežinau, ką ten konkrečiai kitaip reikia daryti, kad mėsos nesugadintume. Teks su gūglu pasitarti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 09, 09:23)
labas rytas, šiandien norfoj 80 pr.
prisipirkau vėl visako ir dar dukra nuvažiavo
vazonai keramikiniai kur 10 eu dabar 2 eu
Mineralinis 20 ct Vytukas ir t.t.
aišku tuštuma ten bet kas liko tą šluoja...
žinau kad norfos nėr pas jus te šalia. Dukrai kažkada liepiau arbatinį nusipirkt nes norfoj akcija buvo, tai sako net nežinau kur Vilniuj norfą rasti
tai vežėsi iš Pasvalio
Pikkolo blogai vaikui su nagu. Maniškiis tai tris mozuolius turi, tai jau nebežinau - nuolatiniame gydyme ir vis atauga vėl....jau sakau nuvažiuot pas gydyt lai išoperuoja bli ar ką....
Esu skaičiusi, kad mazoliai reiškia problemą kažkur kitame organe. O mazolio vieta parodo kur.
Gal ir yra tiesos. Pasigūglenk gal
QUOTE(Li @ 2020 10 09, 11:59)
Sveikos,
Pempe, noriu tavęs paklausti.
kaip jau rašiau, man labai patinka ši elektroninė bibliotekos knygų užsakymo sistema. kaip ten sako, skaitau praktiškai tą ką noriu. esu dviejose bibliotekose, ir ieškau vienos knygos. ir vienoj ir kitoj bibliotekoj rodo, kad ta knyga yra, bet kai parenku užsakyti,po kiek laiko man ją atmeta ir atsiranda užrašas, kad ji yra dokumentų tvarkymo skyriuje. ką tai reiškia?
Aš su tuo nesusidūriau nei kaip skaitytoja, nei kaip darbuotoja. Pirma mintis - gal karantinuoja knygas kurį laiką, ir tada atmeta užsakymus. Antra - gal klaida programoje. Galiu paklausti(jei nepamiršiu
) centro darbuotojų.
Vrine, o tu jau susidraugavai su savo prisijungimais, kad nebeparašei man laiško