Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 08, 17:06)
1nu va LI likai be palto..
man irgi tikriausiai šiemet reikės naujo.
ir batų.
Ir nežinau kur sūnaus žieminę nukišau... ar supakavau kur ir įkišau  ar išvežiau sodan...

2pas mus Norfa renovacijai užsidaro. Viskas 50 proc. Nu prisipirka ko reik ir ko ne  biggrin.gif

1. Tai dar apeisiu Maximą, gal ten ką rasiu. 2. Atsimenu kai prie mū Norfą uždarė, bet su visam, ir nežinodami atėjom.... Bet dabar užtai Norfos šalia nėra..
Atsakyti

Aš nežinau nei vienos Norfos Kaune. Lidlą stato pakeliui namo. Bet vietą pasirinko tai šakės. Ten ir taip kelio apkrova didelė, mašina paskui mašiną visada, o tai kai norės visi ten nusukt, bus iš vis pz. Tikiuosi šviesoforo nesugalvos statyt, nes jau du šalia yra. Išvis tas galas miesto labai apkrautas, o kažkada buvo tyki, rami vieta.

Vaikui nagas įaugo į pirštą, tai kasryt turiu apibintuot, kad neskaudėtų batuose. Tai vėliau išvažiuojam. Bet darbe būnu tuo pačiu metu - 08.08. 

Atsakyti
Labas rytas,

mes repetuojame, bet choristų vakar buvo trūktinai, gal sutapo, gal koronos bijo. O premjera jau greit numatyta, dirbti reikia, kol neuždarė. Nėra kada maivytis.
Šiandien kursai, irgi nėra kada maivytis. Ir į priekį renginiai numatyti.

Pikkolo, kaip dabar tą įaugimą tvarkysite? Gal nagiukus vaikui per trumpai kerpi, arba batai gal mažoki ax.gif .
Atsakyti
labas rytas, šiandien norfoj 80 pr.
prisipirkau vėl visako ir dar dukra nuvažiavo smile.gif
vazonai keramikiniai kur 10 eu dabar 2 eu smile.gif
Mineralinis 20 ct Vytukas ir t.t.
aišku tuštuma ten bet kas liko tą šluoja...

QUOTE(Li @ 2020 10 08, 19:18)
1. Tai dar apeisiu Maximą, gal ten ką rasiu.                            2. Atsimenu kai prie mū Norfą uždarė, bet su visam, ir nežinodami atėjom.... Bet dabar užtai Norfos šalia nėra..

žinau kad norfos nėr pas jus te šalia. Dukrai kažkada liepiau arbatinį nusipirkt nes norfoj akcija buvo, tai sako net nežinau kur Vilniuj norfą rasti smile.gif tai vežėsi iš Pasvalio smile.gif

Pikkolo blogai vaikui su nagu. Maniškiis tai tris mozuolius turi, tai jau nebežinau - nuolatiniame gydyme ir vis atauga vėl....jau sakau nuvažiuot pas gydyt lai išoperuoja bli ar ką....
Atsakyti
Sveikos smile.gif

kai pas mus užadre maxima renovacijai ...oi nešė šlave visi biggrin.gif mb pamenu kelis kartus leke visokio reikia nereikia pripirko "D
Atsakyti
nu va sėdžiu ir galvoju eisi per pietus dar vazono vieno pirkt smile.gif smile.gif
bet gaila lėkštučių nėra po vazonais.
Man lėkštutę dabar nusipirkt kainuos nei visą vazoną dvigubai daugiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pempe, noriu tavęs paklausti.

kaip jau rašiau, man labai patinka ši elektroninė bibliotekos knygų užsakymo sistema. kaip ten sako, skaitau praktiškai tą ką noriu. esu dviejose bibliotekose, ir ieškau vienos knygos. ir vienoj ir kitoj bibliotekoj rodo, kad ta knyga yra, bet kai parenku užsakyti,po kiek laiko man ją atmeta ir atsiranda užrašas, kad ji yra dokumentų tvarkymo skyriuje. ką tai reiškia?
Atsakyti

Jam įaugo dėl to, kad dar ploni nagučiai, labai riečiasi, sunku aplamai nukirpt. Paaugs, sutvirtės nagas. Rankų jau beveik normalūs, tik kojų tokie popieriniai. Man ir vaikystėje taip būdavo.

O dėl vyresnio, nežinau, gal reiktų pasitarti ar su gydytoju ar kokia kosmetologe, na kur daro visokias gydomąsias procedūras kojom. Pas mus mačiau, kad gydo ir nuospaudas, ir tuos įaugimus sutvarko. 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Smagu, kad šnekate 4u.gif

Atsibundu anksti, nemoku pamiegoti, jau pervargusi esu. O gultis ir pirmą ir po pirmos. Nesusitariu su savimi doh.gif
Šiandien gal steikus kepsim, gavome geros mėsos pirkti, bet nežinau, ką ten konkrečiai kitaip reikia daryti, kad mėsos nesugadintume. Teks su gūglu pasitarti ax.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 09, 09:23)
labas rytas, šiandien norfoj 80 pr.
prisipirkau vėl visako ir dar dukra nuvažiavo smile.gif
vazonai keramikiniai kur 10 eu dabar 2 eu smile.gif
Mineralinis 20 ct Vytukas ir t.t.
aišku tuštuma ten bet kas liko tą šluoja...
žinau kad norfos nėr pas jus te šalia. Dukrai kažkada liepiau arbatinį nusipirkt nes norfoj akcija buvo, tai sako net nežinau kur Vilniuj norfą rasti smile.gif tai vežėsi iš Pasvalio smile.gif

Pikkolo blogai vaikui su nagu. Maniškiis tai tris mozuolius turi, tai jau nebežinau - nuolatiniame gydyme ir vis atauga vėl....jau sakau nuvažiuot pas gydyt lai išoperuoja bli ar ką....

Esu skaičiusi, kad mazoliai reiškia problemą kažkur kitame organe. O mazolio vieta parodo kur.
Gal ir yra tiesos. Pasigūglenk gal mirksiukas.gif

QUOTE(Li @ 2020 10 09, 11:59)
Sveikos,

Pempe, noriu tavęs paklausti.

kaip jau rašiau, man labai patinka ši elektroninė bibliotekos knygų užsakymo sistema. kaip ten sako, skaitau praktiškai tą ką noriu. esu dviejose bibliotekose, ir ieškau vienos knygos. ir vienoj ir kitoj bibliotekoj rodo, kad ta knyga yra, bet kai parenku užsakyti,po kiek laiko man ją atmeta ir atsiranda užrašas, kad ji yra  dokumentų tvarkymo skyriuje. ką tai reiškia?

Aš su tuo nesusidūriau nei kaip skaitytoja, nei kaip darbuotoja. Pirma mintis - gal karantinuoja knygas kurį laiką, ir tada atmeta užsakymus. Antra - gal klaida programoje. Galiu paklausti(jei nepamiršiu biggrin.gif ) centro darbuotojų.

Vrine, o tu jau susidraugavai su savo prisijungimais, kad nebeparašei man laiško smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 10 11, 07:36)
Atsibundu anksti, nemoku pamiegoti, jau pervargusi esu. O gultis ir pirmą ir po pirmos. Nesusitariu su savimi doh.gif

Šiandien gal steikus kepsim, gavome geros mėsos pirkti, bet nežinau, ką ten konkrečiai kitaip reikia daryti, kad mėsos nesugadintume. Teks su gūglu pasitarti ax.gif

O kada kelies?

Kaip tie steikai gavos? As nemoku gerai iskept.. laaabai retai darau, b kartais nori.
Bet reikia neperkepti aisku, ir druska eina galiausiai
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 10 11, 09:36)
Labas rytas 4u.gif

Aš su tuo nesusidūriau nei kaip skaitytoja, nei kaip darbuotoja. Pirma mintis - gal karantinuoja knygas kurį laiką, ir tada atmeta užsakymus. Antra - gal klaida programoje. Galiu paklausti(jei nepamiršiu biggrin.gif ) centro darbuotojų.

Ačiū. Labas rytas
Atsakyti
Laba diena,
rudenėlis...kabinete šalta, tai vat žinote net pašildytuvą įsijungiau smile.gif
o daugiau nieko tokio.
nes jaučiu kabinasi sloga.
ryt atidirbu ir savaitė atostogų.
kaip rinkimai? ar laimėjo jūsų kandidatai?
maniškis išėjo į antrą turą. Žinau kad kovoje kris tikrai, bet vat ale vis tiek smagu smile.gif
nors šiaip aš apolitiška arinkimiška ir kitai atsipalaidavusi tuo klausimu..
bet įdomu bus kaip bus kai je ve rygos nebebus smile.gif
Atsakyti