Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

as esu ne karta darius įdarytas paprikas, cukinijas, patisonus, patisonai iš vis kaip gražiai daratrodo kaip patiekalas, del dydzio tai niekad neužkliuvo kad per daug butu :)gal bais ėdrūs esame biggrin.gif , cukinijas tai netroškinu kepu sausai jos ir taip pačios iš saves turi tu sulčiu sociai
Atsakyti
Aš manau naminės gal jos mažesnės, bet Beata kai ten išdėjo lėkštę tą didelę vieną pilną faršo tai man daug pasirodė.... smile.gif kokie 3 balandėliai gal atitinka.

Buvau biblėj, pasiėmiau knygų iš savo sąrašo. Tik jepšikmat kokio storumo visos biggrin.gif

sūnui atėjo ilgai ėjęs elektrinis paspirtukas. Kam džiaugsmo iki kaklo, kam nervai prasideda... smile.gif kad kokių galūnių nesusilaužytų ir galvos nenusisuktų....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 07, 12:46)
sūnui atėjo ilgai ėjęs elektrinis paspirtukas.  Kam džiaugsmo iki kaklo, kam nervai prasideda... smile.gif kad kokių galūnių nesusilaužytų ir galvos nenusisuktų....

apsaugas turi ant keliu, alkuniu?na salmas.. pades jei kris.. pavojingas reikalas, bet ka, tui ismokt nelakstyt.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 07, 12:01)
ką šiandien gaminsi? smile.gif
aš gal kūgelį kokį kepsiu...
smile.gif

Kepiau žuvį folijoje, orkaitėje su virtom bulvėm. Bet čia jau atkaltas variantas, visada pavyksta

Atsakyti

Vakar pakepiau širdeles, svogūno, daug morkų, bulvę ir česnako, dar paskui patroškinau ir su grietinėle. Mmmm kaip skanu buvo. O šiandien nėr valgančių, tai varškės suvalgysiu.

Atsakyti

Ai, tiesa, užsisakiau advento kalendorių. Sau  :D  siūlai ir priedai bus  :bigsmile:​  vat

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2020 10 07, 18:37)
<p>Vakar pakepiau širdeles, svogūno, daug morkų, bulvę ir česnako, dar paskui patroškinau ir su grietinėle. Mmmm kaip skanu buvo. O šiandien nėr valgančių, tai varškės suvalgysiu.</p>

Aš kažkaip širdelių nenoriu.nesu net gaminusi. Kepenėlių gal norėč. Bet irgi nesu gaminusi ... padariau makaronų su sūriu. Yra 2 kotletai darbui. Yra grybų sriubos-ryt pilsiu lauk..

Praėjau 13000 žingsnių.

Skaitau knygą "šnabždėtojas".

Apsipykom su dukra.

Sūnui rašinėlį padėjau parašyt.

Va taip ir gyvenu.
Batų dar neatsiuntė......

Pempe nan reikia tavo pagalbos. Aūūū 😁
Papildyta:
<p>Vakar pakepiau širdeles, svogūno, daug morkų, bulvę ir česnako, dar paskui patroškinau ir su grietinėle. Mmmm kaip skanu buvo. O šiandien nėr valgančių, tai varškės suvalgysiu.</p>

Aš kažkaip širdelių nenoriu.nesu net gaminusi. Kepenėlių gal norėč. Bet irgi nesu gaminusi ... padariau makaronų su sūriu. Yra 2 kotletai darbui. Yra grybų sriubos-ryt pilsiu lauk..

Praėjau 13000 žingsnių.

Apsipykom su dukra.

Va taip ir gyvenu.

Pempe nan reikia tavo pagalbos. Aūūū 😁
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Su kavute prisėdau:4u:

QUOTE(Lyžuka @ 2020 10 07, 08:15)
o kokio jis amžiaus? Būna dideliems šunims kai jauni per greit auga ir nespėja sanariai suaugti...arba įgimta ir kaip paveldejimas ta sanariu dispalzija, yra tyrimas net ar tipo yra polinkis į tai ir pvz vokiečių aviganiams irašoma i jų dok žodziu viskao gali būti, bet gali ir nebuti  bigsmile.gif  tikrai tik papraščiausias išnirimas  mirksiukas.gif

Jauna mano šunė, du metai, gal jau du su puse. Pats pasiutimas, o dabar kankinė. Liūdi garde uždaryta. Visi pasivaikščioti eina, o ji palikta... Nejauku. Visi kalti jaučiamės. Prie jos irgi neprisėdėsi ištisai. Aš tai išvis tik nosį per grotas paglosčiau parvažiavus unsure.gif

QUOTE(Li @ 2020 10 07, 10:00)
sveikos, taip ką davė tą ir ėmėm. paprikų, bulvių, obuolių. tai vakar paprikas troškinau įdarytas su faršu, nu jau labai skaniai gavosi. bet mano čia indėlis mažas, nes labai skani naminė paprika
aš jau nužiūrėjau paltą Lidl. toks ilgokas, su dirželių, su kapišonu ir ant kapišono kailiukas. bet ar nebus taip, kad kol priisiruošiu pirkt, neliks tinkamo dydžio..
linkėjimai šunei  4u.gif

Lidle greitai prekės dingsta, pirk, jei patiko, nelauk mirksiukas.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 07, 10:39)
berods penktadienį kaip tik mačiau per Beatą kad ji darė paprikas su faršu. Bet kaI su pirktinėmis- tai nu pagalvojau man laaabai didlė kažkaip porcija atrodo ta viena paprika jei vienam žmogui. Nebent pjauti ir dalintis... nu nežinau. Esmėj aš nesu taip gaminusi dar smile.gif
aš turiu makaroninių cukiijų prisiauginusi  ir labai noriu prasikepti... kaip man skanu... bet dar neprisiruošiau kažkaip, ir nežinau kuom įdaryti... smile.gif kažkada dėjau faršo tai nee, supratau gal vien kokių daržovių užtektų-morkų paprikos svogūno pakeptų.

Ką jau paprikos nesuvalgysi rolleyes.gif . Nu jau. Nebent pries tai užkandžių, sriubos bliūdą biggrin.gif .

QUOTE(grange @ 2020 10 07, 11:50)
del venu tqi buna ir bais skausmingos gi verysad.gif man viena yra, skauda kai paspaudziu, bet taip ne.. kazkada reiks naikint..
reik biskuti kad pempe neliudetu viena  biggrin.gif

thumb_yello.gif

Oi, kaip skaniai, norėčiau ax.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 07, 21:14)
Praėjau 13000 žingsnių.

Apsipykom su dukra.

Va taip ir gyvenu.

Pempe nan reikia tavo pagalbos.  Aūūū 😁

Pempe nan reikia tavo pagalbos.  Aūūū 😁

Tu man ant sąžinės su savo žingsneliais blink.gif .
O ką aš tau galiu padėti ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 08 spalio 2020 - 06:59
Labas rytas.

pempe duosiu tau savo biblės pažymėjimo numerius ar gali mane prijungti prie el.sistemos? aš nežinau ar slaptikus keičiau ar ką dariau bet nieko negaliu...niekada ir negalėjau...man te kažkokia mistika...

kažkaip šiandien viską skauda. Visus raumenis smile.gif net nugaros.... smile.gif
ir dirbti žiauriai tingisi... unsure.gif

paprika pilna mėsos...- man tai mėsos atrodo labai daug te telpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 08, 08:24)
Labas rytas.

pempe duosiu tau savo  biblės pažymėjimo numerius ar gali mane prijungti prie el.sistemos? aš nežinau ar slaptikus keičiau ar ką dariau bet nieko negaliu...niekada ir negalėjau...man te kažkokia mistika...

kažkaip šiandien viską skauda. Visus raumenis smile.gif net nugaros.... smile.gif
ir dirbti žiauriai tingisi... unsure.gif

paprika pilna mėsos...- man tai mėsos atrodo labai daug te telpa smile.gif

Parašyk, žiūrėsiu, ar eis man ką padėt
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 10 08, 08:57)
Labas rytas 4u.gif

Lidle greitai prekės dingsta, pirk, jei patiko, nelauk mirksiukas.gif

Laba diena.

susilaikiau ir nepirkau. M dydis aptemptas (nors gal taip ir turi būt), o L dydis toks, kad dar pusė manęs tilptų... dar palauksiu, o gal ir spalvų įvairesnių bus.
kaip aš skaniai pavalgiau,,, dariau makaronus su krevetėmis, tai... tik va vieną promachą pastebėjau, kad reikėjo ne smulkintus pomidorus dėt, o kažkokį pomidorų padažą. nu bet nieko. vistiek skanu.

kaip man patinka šitas elektroninis prisijungimas bibliotekoje. renkuosi knygas pati, nueinu pasiimu ir namo wub.gif
Atsakyti
nu va LI likai be palto..
man irgi tikriausiai šiemet reikės naujo.
ir batų.
Ir nežinau kur sūnaus žieminę nukišau... ar supakavau kur ir įkišau ar išvežiau sodan...

pas mus Norfa renovacijai užsidaro. Viskas 50 proc. Nu prisipirka ko reik ir ko ne biggrin.gif
Atsakyti