Ai praplaukiam. Preitis. Paprasčiausiai žodžiais nereik mėtytis ir cirko daryt. Turėsit apie ką kalbėt 😁😁
Šiandien beveik 11 km praėjau. Per pietus 3 vakare su drauge 7. Tik po darbo laiko lb tam trūksta. Nes faktiškai valanda lengvai dingsta. O dar tuoj temti prades tai reiks maršrutą keist nes dabar einam per parką be apšvietimo..
Katei tuneliuką atsiuntė. Sedi laiminga ir nuo tolo visus puldinėja kas artinasi.
Sūnui batus atsiuntė iš to abut. Su vyru susipešė kuriam...abiem tinka.😁😁
Aš savo siuntinio dar nesulaukiu... 🙈 o taip batų tų dabar jau reik....
QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 06, 19:26)
Turėsit apie ką kalbėt 😁😁
klysti. praeitis, ir niekas jos nebeknisa nu atsileisi, sugrysi, tiek metu bendrauta tai..
ne vienu metu sakei, ne i viena siuntini? ner kokio sekimo kad matyt kur yra
QUOTE(grange @ 2020 10 06, 20:36)
klysti. praeitis, ir niekas jos nebeknisa nu atsileisi, sugrysi, tiek metu bendrauta tai..
Sakiau sau. Kitą dieną sūnui. Sūnaus gavau, mano Rygoj rodo 🙈 dukra sakėsi pirmą akcijų dieną tai gavo po trejetos dienų. Nieko sulauksiu.
Labas, mergiotės Pasiutėlės . Pasibučiuokit ir toliau važiuokit
Vrine, na tu duodi - šitiek nueit ir dar padieniui
Net pavydu
Būsi jauna stipri graži šviesaus proto
Ir aš taip noriu
Bet tyyyyngiu tiek vaikščioti.
Pati kalta, ar ne
Paskutinėmis dienomis išvis kojų venas pjauna, naujos išlindo, neramu ir negražu. Net laikroduko žingsnius skaičiuojančio nebenešioju, kad nematyčiau kiek mažai nužingsniavau. Na, iš tikro ne dėl to nenešioju , o kad išsikrovė ir nepakraunu , bet nevaikštau tikrai.
Mūsų šunė susirgo, t.y. išniro užpakalinės kojos sanarys. Tai išnyra, tai atnyra. Šluba visa, baisi. Veterinaras liepė mėnesį vos ne narve uždarytą laikyti. Siaubas. Dabar į gardą uždarė, kuris gan didelis, bet vis tiek baisus liūdesys
Vrine, na tu duodi - šitiek nueit ir dar padieniui
Net pavydu
Būsi jauna stipri graži šviesaus proto
Ir aš taip noriu
Bet tyyyyngiu tiek vaikščioti.
Pati kalta, ar ne
Paskutinėmis dienomis išvis kojų venas pjauna, naujos išlindo, neramu ir negražu. Net laikroduko žingsnius skaičiuojančio nebenešioju, kad nematyčiau kiek mažai nužingsniavau. Na, iš tikro ne dėl to nenešioju , o kad išsikrovė ir nepakraunu , bet nevaikštau tikrai.
Mūsų šunė susirgo, t.y. išniro užpakalinės kojos sanarys. Tai išnyra, tai atnyra. Šluba visa, baisi. Veterinaras liepė mėnesį vos ne narve uždarytą laikyti. Siaubas. Dabar į gardą uždarė, kuris gan didelis, bet vis tiek baisus liūdesys
QUOTE(pikkolo @ 2020 10 06, 16:16)
<p>O sakei, kad aš tau visai neįdomi. O dar ir kaip įdomi </p><p>Kurioj čia vietoj iš tavęs tyčiojausi? nei durna vadinau, nei dar kažkaip. Skirtingai nei kad viena persona (ne tu) pasiūlė raminamų gert ir vaiką pas psichiatrą vest, nes nenormalu, kad vaikas isterijas kelia. Ir dar pan, kad vos ne iki interpretacijų kokia aš mama (nes vaikas juk ne iš gero gyvenimo isterikuoja).</p><p></p><p>Ai, vienžo. Nesiplėsiu daugiau, nes juk vis tiek neįdomi esu </p>
o tai čia žiūriu persimetėte
"persona"
Labas rytas
tai pasistenk sudominti, jei tas "neįdomi" taip tau gyvent neduoda...
Labas rytelis,
gražus vėl ir nuotaika puiki
šiandien gal biblioteką pasieksiu. Nors atsirado kitų reikalų per pietus tai bus matyt ar nepaliksiu rytdienai...
Pempe dėl šunės labai gaila. Ir sunku gyvūną matyt kenčiantį, ir kainuoja ir aplamai....sena ji?
Mamos jaunajam šuniukui kažkokie augliau auga tipo karpos tik labai diiiidelės , veterinaras sakė nieko te nebebus. O jis jaunas, kokių 5 metų tik...
einam dirbt. Daugiau darbo mažiau kalbų ir neprisikalbėsim....
man kitą savaitę atostogos
varysiu į Maljorką....
gražus vėl ir nuotaika puiki
šiandien gal biblioteką pasieksiu. Nors atsirado kitų reikalų per pietus tai bus matyt ar nepaliksiu rytdienai...
Pempe dėl šunės labai gaila. Ir sunku gyvūną matyt kenčiantį, ir kainuoja ir aplamai....sena ji?
Mamos jaunajam šuniukui kažkokie augliau auga tipo karpos tik labai diiiidelės , veterinaras sakė nieko te nebebus. O jis jaunas, kokių 5 metų tik...
einam dirbt. Daugiau darbo mažiau kalbų ir neprisikalbėsim....
man kitą savaitę atostogos
varysiu į Maljorką....
QUOTE(pempė12 @ 2020 10 07, 07:43)
o kokio jis amžiaus? Būna dideliems šunims kai jauni per greit auga ir nespėja sanariai suaugti...arba įgimta ir kaip paveldejimas ta sanariu dispalzija, yra tyrimas net ar tipo yra polinkis į tai ir pvz vokiečių aviganiams irašoma i jų dok žodziu viskao gali būti, bet gali ir nebuti tikrai tik papraščiausias išnirimas
QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 06, 14:34)
sveikos, taip ką davė tą ir ėmėm. paprikų, bulvių, obuolių. tai vakar paprikas troškinau įdarytas su faršu, nu jau labai skaniai gavosi. bet mano čia indėlis mažas, nes labai skani naminė paprika
QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 06, 21:26)
aš jau nužiūrėjau paltą Lidl. toks ilgokas, su dirželių, su kapišonu ir ant kapišono kailiukas. bet ar nebus taip, kad kol priisiruošiu pirkt, neliks tinkamo dydžio..
QUOTE(pempė12 @ 2020 10 07, 08:43)
linkėjimai šunei
QUOTE(Li @ 2020 10 07, 10:00)
sveikos, taip ką davė tą ir ėmėm. paprikų, bulvių, obuolių. tai vakar paprikas troškinau įdarytas su faršu, nu jau labai skaniai gavosi. bet mano čia indėlis mažas, nes labai skani naminė paprika
berods penktadienį kaip tik mačiau per Beatą kad ji darė paprikas su faršu. Bet kaI su pirktinėmis- tai nu pagalvojau man laaabai didlė kažkaip porcija atrodo ta viena paprika jei vienam žmogui. Nebent pjauti ir dalintis... nu nežinau. Esmėj aš nesu taip gaminusi dar
aš turiu makaroninių cukiijų prisiauginusi ir labai noriu prasikepti... kaip man skanu... bet dar neprisiruošiau kažkaip, ir nežinau kuom įdaryti... kažkada dėjau faršo tai nee, supratau gal vien kokių daržovių užtektų-morkų paprikos svogūno pakeptų.
QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 07, 11:39)
berods penktadienį kaip tik mačiau per Beatą kad ji darė paprikas su faršu. Bet kaI su pirktinėmis- tai nu pagalvojau man laaabai didlė kažkaip porcija atrodo ta viena paprika jei vienam žmogui. Nebent pjauti ir dalintis... nu nežinau. Esmėj aš nesu taip gaminusi dar
pas mane buvo 4 mažesnės ir 2 didesnės. tai tos mažesnės mums su G, o didesnės vyrui
kur mes tiek suvalgysim, gamindama galvojau aš, bet jau norėjau visas panaudot, kad nepalikt.. kur tau, šiandien paskutinę vyras į darbą pietums išsinešė
QUOTE(Li @ 2020 10 07, 10:52)
pas mane buvo 4 mažesnės ir 2 didesnės. tai tos mažesnės mums su G, o didesnės vyrui
kur mes tiek suvalgysim, gamindama galvojau aš, bet jau norėjau visas panaudot, kad nepalikt.. kur tau, šiandien paskutinę vyras į darbą pietums išsinešė
ką šiandien gaminsi?
aš gal kūgelį kokį kepsiu...
QUOTE(pempė12 @ 2020 10 07, 06:43)
del venu tqi buna ir bais skausmingos gi man viena yra, skauda kai paspaudziu, bet taip ne.. kazkada reiks naikint..
QUOTE(Lyžuka @ 2020 10 07, 07:12)
o tai čia žiūriu persimetėte
reik biskuti kad pempe neliudetu viena