Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Ai praplaukiam. Preitis. Paprasčiausiai žodžiais nereik mėtytis ir cirko daryt. Turėsit apie ką kalbėt 😁😁

Šiandien beveik 11 km praėjau. Per pietus 3 vakare su drauge 7. Tik po darbo laiko lb tam trūksta. Nes faktiškai valanda lengvai dingsta. O dar tuoj temti prades tai reiks maršrutą keist nes dabar einam per parką be apšvietimo..

Katei tuneliuką atsiuntė. Sedi laiminga ir nuo tolo visus puldinėja kas artinasi.

Sūnui batus atsiuntė iš to abut. Su vyru susipešė kuriam...abiem tinka.😁😁
Aš savo siuntinio dar nesulaukiu... 🙈 o taip batų tų dabar jau reik....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 spalio 2020 - 19:27
QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 06, 19:26)
Turėsit apie ką kalbėt 😁😁

Sūnui batus atsiuntė iš to abut. Su vyru susipešė kuriam...abiem tinka.😁😁
Aš savo siuntinio dar nesulaukiu... 🙈 o taip batų tų dabar jau  reik....

klysti. praeitis, ir niekas jos nebeknisa ax.gif nu atsileisi, sugrysi, tiek metu bendrauta tai..

ne vienu metu sakei, ne i viena siuntini? ner kokio sekimo kad matyt kur yra
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2020 10 06, 20:36)
klysti. praeitis, ir niekas jos nebeknisa  ax.gif  nu atsileisi, sugrysi, tiek metu bendrauta tai..

ne vienu metu sakei, ne i viena siuntini? ner kokio sekimo kad matyt kur yra

Sakiau sau. Kitą dieną sūnui. Sūnaus gavau, mano Rygoj rodo 🙈 dukra sakėsi pirmą akcijų dieną tai gavo po trejetos dienų. Nieko sulauksiu.
Atsakyti
Labas, mergiotės mirksiukas.gif 4u.gif Pasiutėlės biggrin.gif . Pasibučiuokit ir toliau važiuokit mirksiukas.gif

Vrine, na tu duodi bigsmile.gif - šitiek nueit ir dar padieniui bigsmile.gif
Net pavydu rolleyes.gif
Būsi jauna stipri graži šviesaus proto biggrin.gif
Ir aš taip noriu biggrin.gif
Bet tyyyyngiu tiek vaikščioti.
Pati kalta, ar ne ax.gif

Paskutinėmis dienomis išvis kojų venas pjauna, naujos išlindo, neramu ir negražu. Net laikroduko žingsnius skaičiuojančio nebenešioju, kad nematyčiau kiek mažai nužingsniavau. Na, iš tikro ne dėl to nenešioju biggrin.gif , o kad išsikrovė ir nepakraunu biggrin.gif , bet nevaikštau tikrai.

Mūsų šunė susirgo, t.y. išniro užpakalinės kojos sanarys. Tai išnyra, tai atnyra. Šluba visa, baisi. Veterinaras liepė mėnesį vos ne narve uždarytą laikyti. Siaubas. Dabar į gardą uždarė, kuris gan didelis, bet vis tiek baisus liūdesys unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 07 spalio 2020 - 06:46
QUOTE(pikkolo @ 2020 10 06, 16:16)
<p>O sakei, kad aš tau visai neįdomi. O dar ir kaip įdomi  bigsmile.gif </p><p>Kurioj čia vietoj iš tavęs tyčiojausi?  mastau.gif nei durna vadinau, nei dar kažkaip. Skirtingai nei kad viena persona (ne tu) pasiūlė raminamų gert ir vaiką pas psichiatrą vest, nes nenormalu, kad vaikas isterijas kelia. Ir dar pan, kad vos ne iki interpretacijų kokia aš mama (nes vaikas juk ne iš gero gyvenimo isterikuoja).</p><p></p><p>Ai, vienžo. Nesiplėsiu daugiau, nes juk vis tiek neįdomi esu  irnesakyk.gif​ </p>

o tai čia žiūriu persimetėte bigsmile.gif

"persona" biggrin.gif

Labas rytas

tai pasistenk sudominti, jei tas "neįdomi" taip tau gyvent neduoda...
Atsakyti
Labas rytelis,
gražus vėl ir nuotaika puiki smile.gif

šiandien gal biblioteką pasieksiu. Nors atsirado kitų reikalų per pietus tai bus matyt ar nepaliksiu rytdienai...

Pempe dėl šunės labai gaila. Ir sunku gyvūną matyt kenčiantį, ir kainuoja ir aplamai....sena ji?
Mamos jaunajam šuniukui kažkokie augliau auga tipo karpos tik labai diiiidelės , veterinaras sakė nieko te nebebus. O jis jaunas, kokių 5 metų tik...

einam dirbt. Daugiau darbo mažiau kalbų ir neprisikalbėsim....smile.gif
man kitą savaitę atostogos wub.gif
varysiu į Maljorką.... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 10 07, 07:43)
Mūsų šunė susirgo, t.y. išniro užpakalinės kojos sanarys. Tai išnyra, tai atnyra. Šluba visa, baisi. Veterinaras liepė mėnesį vos ne narve uždarytą laikyti. Siaubas. Dabar į gardą uždarė, kuris gan didelis, bet vis tiek baisus liūdesys unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

o kokio jis amžiaus? Būna dideliems šunims kai jauni per greit auga ir nespėja sanariai suaugti...arba įgimta ir kaip paveldejimas ta sanariu dispalzija, yra tyrimas net ar tipo yra polinkis į tai ir pvz vokiečių aviganiams irašoma i jų dok žodziu viskao gali būti, bet gali ir nebuti bigsmile.gif tikrai tik papraščiausias išnirimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 spalio 2020 - 07:41
QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 06, 14:34)
Li, tai iš uošvių prisivežė vaisių ir daržovių? smile.gif

sveikos, taip ką davė tą ir ėmėm. paprikų, bulvių, obuolių. tai vakar paprikas troškinau įdarytas su faršu, nu jau labai skaniai gavosi. bet mano čia indėlis mažas, nes labai skani naminė paprika

QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 06, 21:26)
Aš savo siuntinio dar nesulaukiu... 🙈 o taip batų tų dabar jau  reik....

aš jau nužiūrėjau paltą Lidl. toks ilgokas, su dirželių, su kapišonu ir ant kapišono kailiukas. bet ar nebus taip, kad kol priisiruošiu pirkt, neliks tinkamo dydžio..

QUOTE(pempė12 @ 2020 10 07, 08:43)
Mūsų šunė susirgo, t.y. išniro užpakalinės kojos sanarys. Tai išnyra, tai atnyra. Šluba visa, baisi. Veterinaras liepė mėnesį vos ne narve uždarytą laikyti. Siaubas. Dabar į gardą uždarė, kuris gan didelis, bet vis tiek baisus liūdesys unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

linkėjimai šunei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2020 10 07, 10:00)
sveikos, taip ką davė tą ir ėmėm. paprikų, bulvių, obuolių. tai vakar paprikas troškinau įdarytas su faršu, nu jau labai skaniai gavosi. bet mano čia indėlis mažas, nes labai skani naminė paprika

berods penktadienį kaip tik mačiau per Beatą kad ji darė paprikas su faršu. Bet kaI su pirktinėmis- tai nu pagalvojau man laaabai didlė kažkaip porcija atrodo ta viena paprika jei vienam žmogui. Nebent pjauti ir dalintis... nu nežinau. Esmėj aš nesu taip gaminusi dar smile.gif
aš turiu makaroninių cukiijų prisiauginusi ir labai noriu prasikepti... kaip man skanu... bet dar neprisiruošiau kažkaip, ir nežinau kuom įdaryti... smile.gif kažkada dėjau faršo tai nee, supratau gal vien kokių daržovių užtektų-morkų paprikos svogūno pakeptų.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 07, 11:39)
berods penktadienį kaip tik mačiau per Beatą kad ji darė paprikas su faršu. Bet kaI su pirktinėmis- tai nu pagalvojau man laaabai didlė kažkaip porcija atrodo ta viena paprika jei vienam žmogui. Nebent pjauti ir dalintis... nu nežinau. Esmėj aš nesu taip gaminusi dar smile.gif

pas mane buvo 4 mažesnės ir 2 didesnės. tai tos mažesnės mums su G, o didesnės vyrui smile.gif
kur mes tiek suvalgysim, gamindama galvojau aš, bet jau norėjau visas panaudot, kad nepalikt.. kur tau, šiandien paskutinę vyras į darbą pietums išsinešė
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2020 10 07, 10:52)
pas mane buvo 4 mažesnės ir 2 didesnės. tai tos mažesnės mums su G, o didesnės vyrui smile.gif
kur mes tiek suvalgysim, gamindama galvojau aš, bet jau norėjau visas panaudot, kad nepalikt.. kur tau, šiandien paskutinę vyras į darbą pietums išsinešė

ką šiandien gaminsi? smile.gif
aš gal kūgelį kokį kepsiu...
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 10 07, 06:43)
Paskutinėmis dienomis išvis kojų venas pjauna, naujos išlindo, neramu ir negražu. Net laikroduko žingsnius skaičiuojančio nebenešioju, kad nematyčiau kiek mažai nužingsniavau. Na, iš tikro ne dėl to nenešioju biggrin.gif , o kad išsikrovė ir nepakraunu biggrin.gif , bet nevaikštau tikrai.

del venu tqi buna ir bais skausmingos gi verysad.gif man viena yra, skauda kai paspaudziu, bet taip ne.. kazkada reiks naikint..

QUOTE(Lyžuka @ 2020 10 07, 07:12)
o tai čia žiūriu persimetėte  bigsmile.gif

reik biskuti kad pempe neliudetu viena biggrin.gif
Atsakyti