QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 06, 14:38)
Grange, pas tave ir ypatingai pas Pikkolo yra diskusijos tokio lygio, kur pvz vaikų tarpe tai įvardinama kaip patyčios. Jei nuomonė nesutampa tai tu jau ir durna. Pas jus net nėra palikta svarstymui "o gal ir ne mano tiesa" kas būna pas
normalius žmones.
Kartais man net atrodo kad jūs tuo kompensuojate kažkokias asmenines spragas- gyvenimo padarytas ar psichologines atsineštas iš vaikystės ...ar aplamai savo skaudulius asmeninius esamus. Iš serijos juokimės garsiau iš kito ir badykim pirštais už kitokią nuomonę- tai būsiu tikrai teisi.
Tai nėra normalu. Normalios diskusijos neturi peržengti asmeniškumų ir patyčių ribų. Suraskite kur ir kada aš jus tokiais žodžiais bent kartą pavadinau?
O paskutinis Pikkolo man mestas kaltinimas tai yra aplamai debilitiškas. Ir dar juokas ima kaip ji išvedžioja poto kokia ji gera ir nenusikalbanti. Kaltas menulis, skaitymas tarp eilučių ar dar kas bet ji nesijaučia kalta už savo žodžius. Ji teisi. Kaip visada ir visuose klausimuose- 100 procentų...
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
ir dar iš čia šiandieninius pokalbius perkelia su interpretacijomis į chatą pasilinksminimui ...ar savigynai?
Tai ir linksminkitės -diskutuokit laisvai
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
susiraskit kitą dabar siaurų pažiūrų ir riboto mąstymo objektą
O aš einu kavos gerti.
palauk, ka tu vadini patyciomis? kad pasakiau, jog TUO klausimu esi siauru paziuru, o tu nejautei,kad tavo klausimuose irgi budavo ne viskas labai grazu?? viskas prasidejo nuo tavo klausimo, pati zinai i kokia tema "i lauka nevedi??" tas man uzkliuvo kaip kad keistas klausimas ir is to viskas issirutuliojo kai pasakiau, blogai, kad nemacius, kitaip akiratis prasiplestu.
negi nesi to posakio girdejus "einu akiracio plesti"?? kur tu cia matai izeidima, as nezinau.
as noriu konkrecios citatos, kur as tave izeidziau, ir jei tai matysiu kaip izeidima, patikek, as tikrai nesikuklinsiu atsiprasyti., as ne toks zmogus.
antraip, su pasakymu kas paryskinta, tai tu vadini mus nenormalias. Na, pagal tave matyt taip atrodo. man daug kur nuomone buvo kitokia tiek su tavo, ar bet kurios kitos nares, nu nebuvo ne minties, kad kazkas durnas. kiekvienas gi skirtingas.
bet tais konkreciais pavyzdziais, na tiksliau mano tuo vienu as pasakiau taip pat, ka galvojau, kaip ir tu.
ir siaip labai gerai palyginima pasirinkai "vaiku tarpe" kai kas negerai, ciukst nebedraugauju, trenkia durim ir iseina