Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

Grange, pas tave ir ypatingai pas Pikkolo yra diskusijos tokio lygio, kur pvz vaikų tarpe tai įvardinama kaip patyčios. Jei nuomonė nesutampa tai tu jau ir durna. Pas jus net nėra palikta svarstymui "o gal ir ne mano tiesa" kas būna pas normalius žmones.
Kartais man net atrodo kad jūs tuo kompensuojate kažkokias asmenines spragas- gyvenimo padarytas ar psichologines atsineštas iš vaikystės ...ar aplamai savo skaudulius asmeninius esamus. Iš serijos juokimės garsiau iš kito ir badykim pirštais už kitokią nuomonę- tai būsiu tikrai teisi.
Tai nėra normalu. Normalios diskusijos neturi peržengti asmeniškumų ir patyčių ribų. Suraskite kur ir kada aš jus tokiais žodžiais bent kartą pavadinau?
O paskutinis Pikkolo man mestas kaltinimas tai yra aplamai debilitiškas. Ir dar juokas ima kaip ji išvedžioja poto kokia ji gera ir nenusikalbanti. Kaltas menulis, skaitymas tarp eilučių ar dar kas bet ji nesijaučia kalta už savo žodžius. Ji teisi. Kaip visada ir visuose klausimuose- 100 procentų...smile.gif smile.gif smile.gif ir dar iš čia šiandieninius pokalbius perkelia su interpretacijomis į chatą pasilinksminimui ...ar savigynai?

Tai ir linksminkitės -diskutuokit laisvai smile.gif susiraskit kitą dabar siaurų pažiūrų ir riboto mąstymo objektą smile.gif

O aš einu kavos gerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 spalio 2020 - 14:57

O sakei, kad aš tau visai neįdomi. O dar ir kaip įdomi  :bigsmile: 

Kurioj čia vietoj iš tavęs tyčiojausi?  :mastau: nei durna vadinau, nei dar kažkaip. Skirtingai nei kad viena persona (ne tu) pasiūlė raminamų gert ir vaiką pas psichiatrą vest, nes nenormalu, kad vaikas isterijas kelia. Ir dar pan, kad vos ne iki interpretacijų kokia aš mama (nes vaikas juk ne iš gero gyvenimo isterikuoja).

Ai, vienžo. Nesiplėsiu daugiau, nes juk vis tiek neįdomi esu  :irnesakyk:​ 

Atsakyti
Pikkolo aš apie vaiką taip niekada nesakyčiau ir nesakau nes aš taip negalvoju.

Sutinku kad tie nusikalbėjimai yra iš trinties jau.
Taigi išeinu į poilsį ten.
O jei nepameni kame mano įsižeidimas galiu primint biggrin.gif biggrin.gif net čia-viešai....nors manau pameni puikiausiai.
Tik nesuprantu kodėl bijai nenori pripažinti kad nu nusikalbėjai.
Kaip čia kuri pasakė EGO? biggrin.gif biggrin.gif taikyta man. Tinka visoms.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 06, 14:38)
Grange, pas tave ir ypatingai pas Pikkolo yra diskusijos tokio lygio, kur pvz vaikų tarpe tai  įvardinama kaip patyčios. Jei nuomonė nesutampa tai tu jau ir durna. Pas jus net nėra palikta  svarstymui  "o gal ir ne mano tiesa" kas būna pas normalius žmones.
Kartais man net  atrodo kad jūs tuo  kompensuojate kažkokias asmenines spragas- gyvenimo padarytas ar psichologines atsineštas iš vaikystės ...ar aplamai savo skaudulius asmeninius  esamus. Iš serijos juokimės garsiau iš kito ir badykim pirštais už kitokią nuomonę- tai būsiu tikrai  teisi.
Tai nėra normalu. Normalios diskusijos neturi peržengti asmeniškumų ir patyčių ribų. Suraskite kur ir kada aš jus tokiais žodžiais bent kartą pavadinau?
O paskutinis Pikkolo man mestas kaltinimas tai yra aplamai debilitiškas. Ir dar juokas ima kaip ji išvedžioja poto  kokia ji gera ir nenusikalbanti. Kaltas menulis, skaitymas tarp eilučių ar dar kas bet ji nesijaučia kalta už savo žodžius. Ji teisi. Kaip visada ir visuose klausimuose- 100 procentų...smile.gif smile.gif smile.gif  ir dar iš čia šiandieninius pokalbius perkelia su interpretacijomis į chatą pasilinksminimui ...ar savigynai?

Tai ir linksminkitės -diskutuokit laisvai smile.gif susiraskit kitą dabar siaurų pažiūrų ir  riboto mąstymo objektą smile.gif

O aš einu kavos gerti.

palauk, ka tu vadini patyciomis? kad pasakiau, jog TUO klausimu esi siauru paziuru, o tu nejautei,kad tavo klausimuose irgi budavo ne viskas labai grazu?? viskas prasidejo nuo tavo klausimo, pati zinai i kokia tema "i lauka nevedi??" tas man uzkliuvo kaip kad keistas klausimas ir is to viskas issirutuliojo kai pasakiau, blogai, kad nemacius, kitaip akiratis prasiplestu.
negi nesi to posakio girdejus "einu akiracio plesti"?? kur tu cia matai izeidima, as nezinau.
as noriu konkrecios citatos, kur as tave izeidziau, ir jei tai matysiu kaip izeidima, patikek, as tikrai nesikuklinsiu atsiprasyti., as ne toks zmogus.

antraip, su pasakymu kas paryskinta, tai tu vadini mus nenormalias. Na, pagal tave matyt taip atrodo. man daug kur nuomone buvo kitokia tiek su tavo, ar bet kurios kitos nares, nu nebuvo ne minties, kad kazkas durnas. kiekvienas gi skirtingas.
bet tais konkreciais pavyzdziais, na tiksliau mano tuo vienu as pasakiau taip pat, ka galvojau, kaip ir tu.
ir siaip labai gerai palyginima pasirinkai "vaiku tarpe" kai kas negerai, ciukst nebedraugauju, trenkia durim ir iseina biggrin.gif
Atsakyti
Trumpai.
Grange, vaikų tarpe tai patyčios ir su tuo yra kovojama, atsiprašoma.. Ne ten akcentus dėlioji. O jei kovoti neina tada nedraugaujama.

Atsakyti

Tikrai nežinau kur tu įsižeidei, čia tau geriau žinot. 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 06, 15:51)
Trumpai.
Grange, vaikų tarpe tai patyčios ir su tuo yra kovojama, atsiprašoma.. Ne ten akcentus dėlioji. O jei kovoti neina tada nedraugaujama.

nu siaip, mes ne vaikai, tai reiktu ziureti pro suaugusiuju akis. bet,
jei butum skaicius chate, rasiau ir neseniai visai, kai kelios tagino tave kodel nekalbi, kad jei lauki mano atsiprasymo, galiu, bet tiesiog nezinau uz kuria vieta, kur cia as tave taip labai izeidziau? perskaiciau dar kart ta vieta nuo ko viskas prasidejo, tai matau tik ta pasakyma del ko uzpykai..
jei ne,prasau pasakyt.
o siaip, taigi neprievarta, nenori, tai nenori. tavo kates pasiilgsiu.

Atsakyti
Grange del "nekorektiško" mano klausimo kuris tavęs bet nelietė kažkodel kam jis buvo skirtas viską suprato. Ir net diskusija nekylo iš jo. O kas norėjo parėkaut ir rėkavo. Jei manęs paklaustų kodel vaikas baltas ar į lauką nevedi tikrai žmogui neatsakyčiau kad tavo siauras akiratis. Konfliktas vietoj užprogramuotas.
Čia to pačio lygio- "kaip gyveni? Ne tavo reikalas...."
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 06, 16:34)
Grange del "nekorektiško" mano klausimo kuris tavęs bet nelietė kažkodel kam jis buvo skirtas viską suprato. Ir net diskusija nekylo iš jo.  O kas norėjo parėkaut ir rėkavo.  Jei manęs paklaustų kodel vaikas baltas ar į lauką nevedi tikrai žmogui neatsakyčiau kad tavo siauras akiratis. Konfliktas vietoj užprogramuotas.
Čia to pačio lygio- "kaip gyveni? Ne tavo reikalas...."

nu bet db tai tikrai istraukei tik is konteksto, juk mano atsakymas buvo ne is kart del tavo klausimo!
tu pasakei, kad nesi macius baltu zmoniu vasaros pabaigoj, o as pasakiau, kad esu ir kuriu nereikia vesti, patys eina, ir priduriau, kad blogai,jog nemacius, tuomet akiratis prasiplestu (kad yra ir kitokiu zmoniu, ne tik nurudavusiu, ir kuriems nereikia kraujo tikrintis)!

tai kur cia isizeisti reikia? del to, kad siuo atveju tu matai tik viena fakta, vaikas baltas = nes nevedamas i lauka?
nes jei butu galimybe a) b) ar c tu paprasciausiai neklaustum tokios nesamones, ar vaikas i lauka nevedamas. wacko.gif
Atsakyti
Kaip nori taip rašai. Tingiu tau net atsakinet. Žinau kad tu mane negražiai išvadinai ir tiek o ne aš tave. Aš tau nieko nepasakiau tokio. Šiaip padariau pastebėjimą kai aš ten neberašiau tu lb aktyvi palieki. Tuo ir džiaugiuosi. Bendrauk ...gal tave užgožiau 😁😁😁😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 spalio 2020 - 17:01

Gal jau užteks? Mano bajerių irgi nieks nesuprantat 🤷‍♀️ tai vat konfliktas iš to dažnai ir būna, kad viena pasako kaip bajerį, kitą nesupranta ir tada bla bla bla bla bla

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 06, 17:01)
Kaip nori taip rašai. Tingiu tau net atsakinet. Žinau kad tu mane negražiai išvadinai ir tiek o ne aš tave. Aš tau nieko nepasakiau tokio.  Šiaip padariau pastebėjimą kai aš ten neberašiau tu lb aktyvi palieki. Tuo ir džiaugiuosi. Bendrauk ...gal tave užgožiau 😁😁😁😁

ka kaip noriu taip rasau? mane tai nervina kad kazkas pilstoma, o konkreciai nepasakai? KAIP as tave negraziai isvadinau, kad pasakiau kad akiratis prasiplestu?! jei del tai tai ATSIPRASAU izeidus tavo akirati, del kitko neatsiprasineju, nes nematau kur. perskaiciau viska dar karta ir nematau siaip jau. man atrodo dabar pati nebezinai ko nori.

o del antros dalies, tai made my day zinai... dar taip negirdejau biggrin.gif mano bendravimas tikrai nepriklauso nuo to ar tu, ar kas kitas yra ten. Aisku, jei nebutu nei vienos, nebutu su kuo bendraut biggrin.gif
kiek bunu grupej priklauso kiek darbo turiu tongue.gif
Atsakyti