Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukūs namučiai :)

QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 01, 11:07)
Sveikos smile.gif

viskas gerai smile.gif
bet tai ką- vyrai uogienes verda...net skaityti malonu...

mano vyras verda, ne uogioenes, bet savaitgaliais valgyt gamina

QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 01, 14:15)
aš kitą savaitę irgi eisiu į biblioteką. pribrendau skaitymui smile.gif pora mėnesių visai nenorėjau. O žiūriu mano knygų sąrašas norimų perskaityti vis didėja.... reikes tempus skaityme didinti smile.gif

man jau niežti nagai, kaip noriu į biblioteką, ber dar reikia baigt knygą skaityt, tai kitą savaitę ir bus
Atsakyti

Labas rytas,  su grybais nieko gero :)  Jei jau koks sugebėjo dar išdygt tai jau gatavai džiovintas :D  Lietaus reikia .

Uošvį kas kelias savaites vežiojam į Vilnių chemoterapijai tai kiekvieną kart tenka jam darytis testą . Tai mane ten jau tų pagaliukų sugrūdimas iki smegenų pašiurpina :unsure:  Paskui skundžiasi, kad pusę dienos nosį perščia, akys ašaroja. O kaimynę kai  vežėm  sako nieko ji ten nejuto , tik jau kai iš gerklės ėmė tai gerokai pažiaukčiojo . Ten dar kiek pažiūrėjau daug kas priklauso ir nuo imančiojo.

Pempe , o jus ne tais greitaisiais testais  tirs? :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Li @ 2020 10 01, 13:11)
Laba diena,

Pempe avataras  wub.gif
aš gėlių fanė, ir knygų  wub.gif
ui ui, baisoka, tikimės, kad neprireiks  4u.gif

O, sveika, smagu matyti wub.gif
Ką skaitai?

QUOTE(V-Rinė @ 2020 10 01, 13:15)
Sako tas tyrimas nemalonus kieno nosis nėra taisyklinga- ta prasme ar pertvara kokia kliša ar ten kas priaugę, o kieno tvarkinga tai tipo nieko nėra...bet taaaai aiš irgi nenorėčiau verysad.gif

aš kitą savaitę irgi eisiu į biblioteką. pribrendau skaitymui smile.gif pora mėnesių visai nenorėjau. O žiūriu mano knygų sąrašas norimų perskaityti vis didėja.... reikes tempus skaityme didinti smile.gif

dukra išvarė į Kauną į tašką A. Ten greit reikalus sutvarkė sako suksiu namo jau, tai sakau gi varyk į Megą, į laisvės alėja praeit naująją reanovuotą..., tai aiii nenoriu, su tavim norėčiau be tavęs nenoriu... smile.gif ot ką kokia meilė smile.gif
kaip ir į mišką tą- sakau varykit be manęs...tai vaikai nebevaro tada irgi. Ir vėl aukotis???

Nemanau, kad mano taisyklinga viduj, jei viršuje kreiva biggrin.gif ax.gif

Aš dabar po mažą truputuką skaitau nei ti mokslinę, nei tai psichologinę - "Kitokiu žvilgsniu" https://www.knygos.l...vD_BwE#comments . Rekomendavo man. Nelabai daug perskaičiau, nors abi knygas pradėjau. Ten apie minties ir žodžio galią, savigydą, bent jau tiek iš tų pradžių prisimenu. Gal paskui daugiau galėsiu pasakyt. Įdomu skaityti. Bet smagiau būtų grožinė literatūra biggrin.gif
Mane žavi tavo ryšys su vaikais, super tu mama wub.gif

QUOTE(Avonuke @ 2020 10 02, 06:52)
<p>Labas rytas,  su grybais nieko gero smile.gif  Jei jau koks sugebėjo dar išdygt tai jau gatavai džiovintas biggrin.gif  Lietaus reikia .
</p><p>  Uošvį kas kelias savaites vežiojam į Vilnių chemoterapijai tai kiekvieną kart tenka jam darytis testą . Tai mane ten jau tų pagaliukų sugrūdimas iki smegenų pašiurpina unsure.gif  Paskui skundžiasi, kad pusę dienos nosį perščia, akys ašaroja. O kaimynę kai  vežėm  sako nieko ji ten nejuto , tik jau kai iš gerklės ėmė tai gerokai pažiaukčiojo . Ten dar kiek pažiūrėjau daug kas priklauso ir nuo imančiojo.
</p><p>  Pempe , o jus ne tais greitaisiais testais  tirs? hmm.gif
</p><p> 
</p>

Neįsivaizduoju, gal ir greitaisiais, nepasakė.
Jau pradedu kosėti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos,
aš pirmą kartą išnešiau neperskaitytą iki galo knygą "šilko siūlo dėžutė". Gėda pelėda. Ir ne todėl kad buvo neįdomi, todėl kad va nu nesiskaitė ir viskas. Tikrai neįdomių knygų esu ne vieną perskaičiusi ir iki pabaigos nuomonės nepakeitusi- "neįdomi', o ši visainieko, nu bet va kažkoks blokas užsidėjo...ir po dviejų raginimų grąžinti knygą-gėda pelėda, nunešiau nedaskaitytą... bet įsitraukiau į būsimų skaityti knygų sąrašą naujai smile.gif

ačiū Pempe už- gerą žodį, bet parašiau poto galvoju nafik rašiau - ar neužkliusiu vėl kuriai kad "giriuosi".

Šiaip ir mane stebina mano ryšys su vaikais smile.gif rimtai. Nu aš su savo mama tokių santykių neturėjau glaudžių. Kažkaip kitaip buvo, gal aš uždaresnė šiaip pagal prigimtį esu...gal mama kaime per darbus nespėjo...bet man atrodė viskas gerai ir normaliai ten pas mus, bet dabar žiūriu į bendravimą su savo vaikais- nu va taip nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2020 10 02, 09:01)
O, sveika, smagu matyti wub.gif
Ką skaitai?

Sveikos. Dabar Ch.Betts "Karalienės siuvėjos paslaptis" skaitosi, bet neypatinga..
Atsakyti

Kada jūs spėjat dar paskaityt? Grįštu ~18 val, o jau 22 miegu. Tai nėr to laiko atrodo visai 

Atsakyti
labadiena smile.gif

kaip savaitgalis?
aš šeštadienį buvau Labanore, po girią pasivaikščiojau, grybų pasirinkau. Pailsėjom, pakvėpavom, ten sodyboj prie ežero bvo tai ramuuma.... net į apžvalgos tą bokštą užlipom smile.gif
graži ten gamta, tokia kitokia...miškai miškai ir ežerai... pas mus lygumų krašte taip nėra.
Sekmadienį ilsėjaus ir namus kuopiau. Su drauge vėl pradėjom eiti 5 km distanciją. Nežinau kiek man nervai laikys juos eit, bet bandysiu... smile.gif draugė per beveik metus ėjimo numetė 14 kg. vat.

ryt kirpykla. poryt biblioteka.
va taip. o jūs kaip?
Atsakyti

Tai tipo tik čia bendrausi V-Rine? Kažkaip neįdomu net  :D 

Šeštadienį buvom megos zoo. Sekmadienį buvau apsipirkt. VIENA  :B 

Kaip pas jus darbai vyksta? Atsirado papildomų ribojimų? Mum liepė kaukes nešiot, bet davė tokias nepatogias.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Jūs vėl draugaujate-nedraugaujate ax.gif ???

Aš darbe su skydeliu būnu.Aišku, kai viena, ar su tais, su kuriais kasdien bendrauju, tai ne.
Savatgalį sesė atvaživo, ėjomį mišką pasivalkioti, net voveruškų radome truputį. O ššoiaip- horai, repeticijos. Ypatingai gražus mano kito rajono choro repertuaras wub.gif

Atsakyti

Aš draugauju, ji ne  :P  skaito, bet nerašo. Kaip koks šnipas 

Atsakyti
Labos.
Pikolo bendrausiu kur norėsiu, kiek norėsiu, kada norėsiu ir tt.
haha šnipas.
išmeskit iš ten, neskaitysiu tongue.gif . O jei ką šiaip nei puses te neskaitau, būkit ramios.
dabar apsaugau jus kad nereiktų poto jei grįžčiau pokalbių valyt smile.gif kaip praeitą kartą smile.gif
O šiaip nereikia prisikalbėti tai ir kalbėčiau. Žodis ne žvirblis... visos esam protingos ir atsakingos už savo žodžius. Man to nereik tikrai. Kaltinimų iš susapnavimų...Nesu apadtuota jei ką ir suprantu dar viską. jei real gyvenime neleisčiau su manimi taip kalbėti tai kodėl ten manote galite?

Dėl apribojimų pas mus tipo turim darbo vietoj kaukes dėvėt.
Bet mes uždaras aukštas, pas mus neina klientai. Tai ir kaukių nedėvim. Mūsų nėra daug aplamai čia, kokios 15 gal...manau kad jau užsineš kuri tai ir taip užsinešim... Kas su klientais dirba sėdi su kaukėm ir pirštinėm...tik su išankstine registracija, po vieną klientą priimamajame. Dar net termometrus gavo tipo tempą turi matuot. sakė kam matuoja kam ne... :)kam matuoja tie dažniausiai nesupranta smile.gif smile.gif tuoj konfliktai tuščioj vietoj smile.gif

vakar nuėjau 13069 žingsnius, t.y. 10,18 km. O vat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 spalio 2020 - 09:44

Aš netrinu žinučių, niekur. Ir tikrai nieko nepasakiau ko nebūčiau galėjus į akis pasakyt. Jokių įžeidimų ar keiksmažodžių iš mano pusės nebuvo. Nereik tarp eilučių skaityt. 

O jei nenori bendraut, tai ko neišeini pati? Ar ir realiame gyvenime va taip užpykusi vis viena sėdi kartu prie kavos puodelio ar per pietus, klausai ką šneka, bet visiškai nebendrauji?

Atsakyti